IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Ако още нещо не ти е ясно, питай.
    Аноне би ли споделил мнение за AUD/CAD -- ?

Не ,че ще променя моето , ако различно от твоето ! Спомням си ,че го следеше тоя крос .....Пък е сега интересен и откъм фундамент !
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Цял ден се мъча за 25 Затворих частично на +25 пипона на графиката се появи уй подготвям се за дълги, чакам да се нарисува сигнал до тогава държа късите ,
      ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
        аз викам малко нагоре на еврот ве4е 1935
        зловещи 100 пипа станаха и краи.
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Къде се скри онзи 5 процентчик Анон? Да не го е настъпил пак някой по мазола? Големи фантазии постваше., Ама май май Пазара с главно П му го начука и сега лиже рани - пък и парите за интернета може да не стигат.
          Все още съм на Пазара. Търгувам, но не пиша и само от време на време чета постовете ви. Предимно по това време. Ако още нещо не ти е ясно, питай.

Коментар

• аз викам малко нагоре на еврот ве4е 1935

Коментар

• Jay Gould
              1-2-3-4---5

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                Мини ще ми е приятно да си побъбрим и ракийка има,заповядай .Той и Руукито писа ,че ще се обади ,ама засега не се е обадил.

balchikirish.com
                Мерси! Много познато място, btw ... идват подходящи времена

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Абре, SPART ти си бил голям романтик
                    Адмирал - Венский вальс
                    Чеша си езика П.с бутайте надоле , че съм нервен вече !!!! Влезнахме в тъп рейндж

Коментар

• Първоначално изпратено от
                      а не се ли сещаш,че аз щех да продължа да си влизам и да усреднявам,ако г-н Карлос не ме беше спасил?
                      В трейдинга, няма месии Няма форгивнес.....Много емоции изразяваш Вземи поиграй/потъргувай, на демото обаче ....досега не си търгувал, но пък знае ли се, неведоми са пътищата пазарни и еври моумънт ис юник и опитай отново, може и да се получи
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от
                        Но аз повярвах на г-н Карлос и знам,че той ми желаеше доброто,надявам се да е спасил и много други некадърни трендари от фалит
                        Ха-ааа-ха -аах ! СеЦка нещо си превтасал от жега ли или от нещо друго ?

Бай Дончо никога нищо не е търгувал , Ама то и ти надали си търгувал нещо освен в еротичните си сънища . Само дето се правеше на отворен като поморийска мида по форумите ....Нищо и половина си ....И сега за кво си цъфнал пак тука .....Нали разбра ,че нищо не става от тебе ! Или още имаш съмнежи ?
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                          4un4o, друже коментирам ти поста като редови читател, който е запознат със спора ви. Иска ми се да ми повярваш, че гледани отстрани, нещата не са в твоя полза (съжалявам да го кажа) и коментари в стила на последния ти пост ни карат нас - четящите да подозираме, че си подарил на аватара си част от себе си
                          Благодаря за критичното ти мнение. Нямам необходимата подготовка да споря с 5% от многознайковците на темата форекс, но имам много богат житейски опит за да различа комплексарите и техните подлоги (оше по-големите комплексари) Съжалявам че не си схванал подтекста на сарказма ми! Словото не ми е най силната страна. Аватара ми е сложен в чест на въпросния човек който ме нарече подигравателно "Мозък " Поздрави и успехи! Прочети все пак и нещо за предложената от мен стратегия. Работи перфектно в комбинация с методите на прайс екшън.

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                            Хехе, това си е нормално ... по -добре врабче в ръката, отколкото орел в небето
                            btw, къде ти е кръчмата, наборе, да мина скромно да пийна една ракийка (че май и земляци сме)
                            Мини ще ми е приятно да си побъбрим и ракийка има,заповядай .Той и Руукито писа ,че ще се обади ,ама засега не се е обадил.

balchikirish.com
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• SC

Драги SC, добре е да пишеш за нещата точно както са. Не се появих малко рано, а
                              малко късно. Ти вече беше затворил на +1 п.
                              И не ти попречих да "направиш" 8 фигури, а
                              се възмущавах, че не си ги направил, след
                              като си затворил позицията. Някоя друга
                              хилядарка, така се изразих. И съвсем реално
                              щеше да имаш прилична печалба, ако беше
                              търгувал като хората. Позиция се изгражда и
                              се чака не за да "се спасиш" с +1, а за да реализираш добра печалба. Не е лошо да
                              прочетеш поста ми /по памет на 13 или 14май/
                              отново, защото това, което пишеш днес
                              изглежда малко манипулативно.
                              Поздрави и успех във всички начинания!

Коментар

• Хайде бутайте надолу, че ми писна !!!!! Бой по канчето :

Коментар

Working...
                                X