If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спот цените на Газпром също са на нива 2004-2003 година.
Доларът и той е на нивата си от 2003-2004 и какво?
Лъжат като разпрани, разбира се.
Сигурен съм,че последващите аргуметни за покачване цената ще бъде : Цените растат на международните пазари, при условие , че те наистина почнат да растат, а това неимоверно ще стане все някога -хи хи хи
Това ме навежда и на друга тема в нашата област Макар и свързана с до някъква степен с цената на газта в БГ Да приемем , че евро-долар двойката почне да расте в полза на еур ??? Това ще изстика цените на петрола и златото към нови върхове погледнато от сегашните нива Нещо корелацията между усд -златото и петролю е нарушена В сравнение с доларовия тренд от 2008 Но тогава Русия се патакламосваше с Грузия и за да бъде озптена цената на петрола се срина до около 50 $ А както знаем Руската икономика зависи изцяло от черното злато Тогава руските анализатори предричаха цени от 250 $ и смело сключваха фючърсни сделки на тези нива Тъй , като медведа е укротен за сега , а от друга страна цените не са достигнали своя пик в сравнение от 1973 То в световен мащаб се очертава големия УЙ !
Тогава всички ще викат задружно : Али-Уя !!!
Как лъжат нещастниците , егати цървулите !!!
Народа прост -идея си няма изобщо -овци То бива лъжи, ама чак пък толкова ???? Нали уж пазарна икономика-къв пазар ,кви цени ,какви 5 лева пфу !!! http://paper.standartnews.com/bg/art...article=327798
А тоя е направо за бой !!! http://paper.standartnews.com/bg/art...article=327800
Абе аз , като гледам цените на газта на международния пазар са на нива горе доле от 2004 Кой ще лъжете бря ????
Спот цените на Газпром също са на нива 2004-2003 година.
Доларът и той е на нивата си от 2003-2004 и какво?
Лъжат като разпрани, разбира се.
Как лъжат нещастниците , егати цървулите !!!
Народа прост -идея си няма изобщо -овци То бива лъжи, ама чак пък толкова ???? Нали уж пазарна икономика-къв пазар ,кви цени ,какви 5 лева пфу !!! http://paper.standartnews.com/bg/art...article=327798
А тоя е направо за бой !!! http://paper.standartnews.com/bg/art...article=327800
Абе аз , като гледам цените на газта на международния пазар са на нива горе доле от 2004 Кой ще лъжете бря ????
Благодаря ! В яка конвергенция сме двамата ....За добро ще да е !
Оптималните цели ми се виждат някъде около 0.8380 ( 0.618 ФИБО от диапазона 0.9455 -- 7718 ) . Успех и на тебе !
Има някакви бичи варианти при добри данни за безработицата (в Австралия), но очаквам евентуалните покачвания да бъдат краткотрайни и ще ги ползвам за продажби.
Успех!
Така е Jay -Това ме навява на едни други мисли-Идва сезона на ураганите в мексиканския залив Тогава дори и при нормални условия безаварийни , както е в момента се затруднява добива на петрол, а от там цената му нараства От друга страна , ако се разнесе цялата кочина по крайбрежието на сащ , то ще пострада жестоко бизнеса жестоко в сфери , като : Туризъм, рибарство, услуги, което както и да го погледнем си е катастрофа Това ме навежда на една друга мисъл- МОЛБИТЕ ЗА ПОМОЩИ ЗА БЕЗРАБОТНИ !!!! Та въпросът ми е :Дали така създалата се ситуация няма да окаже влияние на ФОНДАМЕНА ????
Точно!
Но понеже по принцип Юга на САЩ е беден (Луизиана) и голяма част от чааветата там са на социални помощи и купони за манджа, още няма голям ефект (не те ловят риба или развиват земеделие и туризъм). Почнат ли обаче ураганите няма как да задържат петното и всяка аварийна работа ще спре - Тоест, за сега макар и в малка част ситуацията е овладяна, но изязат ли вълни и вятър чао на целия юг на САЩ + Мексико, Куба и островите които са стотици на брой.
Туризъм, риби, рибари, птици, хора всички ще го отнесат, за слава на Аллаха и черния социалист-резак Обама Хюсеинович. В момента тоя петролен Чернобил, е осрал само Луизиана, но скоро почнат ли ветровете ще замине на кино всички.
[/I]
Така е Jay -Това ме навява на едни други мисли-Идва сезона на ураганите в мексиканския залив Тогава дори и при нормални условия безаварийни , както е в момента се затруднява добива на петрол, а от там цената му нараства От друга страна , ако се разнесе цялата кочина по крайбрежието на сащ , то ще пострада жестоко бизнеса жестоко в сфери , като : Туризъм, рибарство, услуги, което както и да го погледнем си е катастрофа Това ме навежда на една друга мисъл- МОЛБИТЕ ЗА ПОМОЩИ ЗА БЕЗРАБОТНИ !!!! Та въпросът ми е :Дали така създалата се ситуация няма да окаже влияние на ФОНДАМЕНА ????
Е, уж ... Ако си чел Корана Сколов, то там си пише - "Правоверния може да лъже неверниците и това не е грях" - или нещо подобно (Не съм го чел поне от 15 години )
А дали баща му Хюсеин е християнин
Не знам ама сега ми се вижда доста добър момент за Китай и други подобни страни да започнат да разпродават валутните си резерви в долари - трябва да имат към 2.4 трилиона ако не се лъжа.
мухаха Руските алкохолни мужици -последната надежда на BP -за запушване на пробойната в мексиканския залив - майтапа на страна http://www.vesti.ru/videos?vid=279064
Проблемът е, че Мир е един от малкото уреди можещи да работят на тази дълбочина (Участва в снимките на филма Титаник), а в света батискафите се броят на пръстите на едната ръка.
Флота на САЩ също има поне един подобен, но Обама Хюсеинович, като правоверен мюсюлманин, явно мрази САЩ в червата, за това от седмици си правеше оглушки, докато най-голямото бедствие в човешката история започне да действа. Ексон Валдес * в залива Принц Уйлям (Аляска) изля 41 000 тона, петрол и по цени от 1989 год. щетите бяха за няколко милиарда долата въпреки, че там почти няма население, а екологията още не може да се оправи.
Сега в Мексиканския залив има вече над 120 000 тона петрол и всеки час се излива все повече и повече.
Обама Хюсеинович обаче не мобилизира флота на САЩ който може би има техника за справяне със ситуацията на над 1.5 километра дълбочина и само мърмори "колко лоши" са спонсорите му от президентската му кампания, BP.
Резултата обаче и щетите само до сега са за над 10 милиарда долата, колкото и да има медийно затъмнение и яко да се лъже.
Сега е като при водородна бомба + химическа атака от огромен, колосален, невиждан мащаб.
Започне ли сезона на ураганите, не само Луизиана, а Тексас, Мисисипи, Алабама, Флорида, държавата Мексико, Куба и т.н. и всичко което диша въздух и вода в Мексиканския залив и Карибско море ще го духа до смърт, а вълните и ветровете ще понесат петрола по цялото крайбрежие между Флорида и Южна Америка, като ако мине Флорида то ще се понесе по Гълфстрийм и към Европа през целия океан.
Разбира се Обама Хюсеинович, смъмри BP и се похвали, че компанията дала цели 46 милиона долара обезщетение
Туризъм, риби, рибари, птици, хора всички ще го отнесат, за слава на Аллаха и черния социалист-резак Обама Хюсеинович. В момента тоя петролен Чернобил, е осрал само Луизиана, но скоро почнат ли ветровете ще замине на кино всички.
Малко снимки от мястото:
* Ексон Валдес
На 24 март 1989 год. в залива Принц Уйлям (Аляска) петролният супертанкер «Ексон Валдес», носещ на борда си товар от 1 480 000 барела суров петрол, се натъква на подводен риф и в морето се изливат повече от 240 000 барела (41 000 тона) суров петрол. Последствията от тази авария, разливане на милиони литри суров петрол по протежение на 2 400 км. брегова линия, причиняват най-страшната екологична трагедия в историята на Аляска.
Образувалото се петно е с размер над 1500 кв. км. … То унищожава изцяло флората и фауната в района.
След 5 години все още се наблюдават много високи нива на замърсяване по морските мекотели (най-вече някои видове миди).
10 години по-късно отделни зони са все още биологично стерилни (липсва всякаква форма на живот).
За почистването на на разлива са използвани аспиратори, струи гореща вода под налягане, прехвърляне на петрола останал в катастрофиралия съд на друг танкер. Щетите, нанесени от този инцидент на уникалната местна фауна, все още се проучват.
Не ,че ще променя моето , ако различно от твоето ! Спомням си ,че го следеше тоя крос .....Пък е сега интересен и откъм фундамент !
Рискът се измести от САЩ към Европа и има очаквания,че съвсем скоро ще има трудности и в Азия. Нормално е CAD да печели спрямо AUD. На AUD/CAD играя къси от април и ще продължавам да продавам всяко рали в обозримо бъдеще.
Поздрави.
мухаха Руските алкохолни мужици -последната надежда на BP -за запушване на пробойната в мексиканския залив - майтапа на страна http://www.vesti.ru/videos?vid=279064
Коментар