IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
    А как точно ще те излъжат на демо? Приятелю не си за тази дейност имаш обременено мислене. Виж
    дали не се продава някоя нива ще спечелиш повече.

Ах казваш - да скача с главата надолу да го оберат юнашката
    Туй било правилното мислене, сега разбирам защо статистиката показва 90% фалити на първата година още.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
      Болката е относително понятие. Левъридж 1:14 и еднакво ни боли. Времето е фактора в случая. Никой не е вечен.
      даже не са 7 , щото от първия имам по 4 пипа на лот , та под чертата излизат 3 пипа вътре
      а левъриджа поне при мен няма значение
      няма да ме фалира докато има стопове
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gogo_gg Разгледай мнение
        да нямам намерение от утре да минавам на реале акаунд но искам да знам коя пладформа е най- добра и удобна коя ще ми препоръчате
        то ми е ясно че нищо не знам и трябва доста време на демо да бъда и да чета но все пак...
        Къде?
        Къде ще ме излъжат най-малко
        А как точно ще те излъжат на демо? Приятелю не си за тази дейност имаш обременено мислене. Виж
        дали не се продава някоя нива ще спечелиш повече.

Коментар

• да нямам намерение от утре да минавам на реале акаунд но искам да знам коя пладформа е най- добра и удобна коя ще ми препоръчате
          то ми е ясно че нищо не знам и трябва доста време на демо да бъда и да чета но все пак...
          Къде?
          Къде ще ме излъжат най-малко
          Last edited by gogo_gg; 25.06.2010, 23:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от gogo_gg Разгледай мнение
            Здравейте от скоро се запалих по форекс търговията. Направих си демо акаунт във trader.bg почнах да чета и да се образовам и т.н.
            Искам да ви попитъм по скоро да ми дадете съвет коя платформа за форекс търговия да си избра за релна търговия?
            trader.bg не ми се струва много сериозна и удобна
            разгледах сайтовете на benchmark, варчев финанс,Делта сток, Елана но нямам за сега регистрации в тях.

Вие коя форекс платформа ще ми препоръчате от тези или друга?
            6 месеца демо ... после проучване и сам ще си харесаш платформа ....

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
              Сигурно имате някакви кодове, но съм от скоро и нищо не разбрах. Дай отговор като за лаик.
              А не! Не ми се влиза пак в безсмислени спорове. Върни се малко назад и виж до кой се допитва непрекъснато дори и насън когато гуруто не е писал с дни във форума, Ще разбереш сам!

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                ?
                !

Коментар

• FOREX Платформа

Здравейте от скоро се запалих по форекс търговията. Направих си демо акаунт във trader.bg почнах да чета и да се образовам и т.н.
                  Искам да ви попитъм по скоро да ми дадете съвет коя платформа за форекс търговия да си избра за релна търговия?
                  trader.bg не ми се струва много сериозна и удобна
                  разгледах сайтовете на benchmark, варчев финанс,Делта сток, Елана но нямам за сега регистрации в тях.

Вие коя форекс платформа ще ми препоръчате от тези или друга?

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                    Събра ли знания достатъчно да сложиш лев на пода? Часовника цъка, следиш ли го?
                    ?

Коментар

то няма смисъл да си го задаваш този въпрос
                      защото така или ина4е не можеш да си отговориш нито с инфо разполагаш нито анализ можеш да правиш нито синтез
                      горкият аз значи ... много съм зле ... по ирония на съдбата обаче наистина доста зле съм но в други аспекти житейски .. няма обаче да товарим форума излишно

Коментар

може би нещо 4ертежа дали не си объркал
                        Събра ли знания достатъчно да сложиш лев на пода? Часовника цъка, следиш ли го?

Коментар

• леле мане бърже кажи кой/я е Наска че любопитство ме мори място немога си намеря ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            Как кой? Най добрия от добрите- както той сам се хвали! 5% чик да ге!
                            Сигурно имате някакви кодове, но съм от скоро и нищо не разбрах. Дай отговор като за лаик.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                              въпросът го има бре злобньо ... чети внимателно ....

там дето пише ...
                              оти така рипа ойрото ...
                              е те това е въпроса дето си задавах ама вече си го незадавам оти съм осведомен

де се изгуби толкоз време ?
                              то няма смисъл да си го задаваш този въпрос
                              защото така или ина4е не можеш да си отговориш нито с инфо разполагаш нито анализ можеш да правиш нито синтез

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                7 пипа вътрешно
                                не са 100 та да боли
                                Болката е относително понятие. Левъридж 1:14 и еднакво ни боли. Времето е фактора в случая. Никой не е вечен.

Коментар

Working...
                                X