IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от
    Да,и аз сметам,че това беше с покачването,преди малко имам задействан ордер сел лимит на 1.2800.Оттук тръгваме по тая схема надолу,картинката я бях постнал наскоро в темичката на Новака:
    Разсърдихте Тандема. Иначе щеше да ви го каже...

Това си е вход "с рогата напред". Поне някакъв обръщащ модел да се беше оформил...

Коментар

• това Евро много се изстреля против $. дали пък няма пак да стане към 1.19 и после да има паритет с $?

Коментар

• Първоначално изпратено от georgi_vr Разгледай мнение
        Използвам го със стандартните настоики 12, 26 , 9. Пробвах и с други 13-34-9; 5-34-7 и т.н , но ми се струва че със стандартните работи най - добре на малка графика. Отварям само дълги за да мога да се концентрирам и по лесно да ги следя. Мисълта ми беше не да предлагам стратегия , а просто да видя дали някой е използвал подобна и с какви резултати. Разбира се би било добре да обясни и как решава да влезе в позиция. Аз още го мъдря това.
        Преди време, януари 2006 г., питах в зоната каква е логиката да ползвате МАЦК на малки графики. Имаше там един ГЕО дето ми отговори.

Ето и отговара му.

Индикатора МАСД е измислен от Джералд Апел. Когато това е ставало работното време на БОРСИТЕ е било шест дневна работна седмица, изплащането на порчките е било два работни дни СЛЕД днешния (или три работни дни преди края на седмицата) и работните дни в месеца са били 26.

Индикаторът с тези параметри има смисъл САМО за дневна графика. И за никоя друга и то при тази организация на седмично и месечно работно време на борсите.

Днес обаче не е така.

Ако искаш да работиш с този индикатор нарстройката му за дневна трябва де е 10 работни дни (за две седмици) 21 работни дни за месеца, и 7 за нулевата. Тя се получава като махнеш три дни от края на втората седмица, когато РЕАЛНО даваш парите на заявителя (депозанта).

Следователно за дневна настройката е 10, 21,7(според днешното работно време на борсите).

За седмична и месечна, логиката е друга. Индикатора има значение към ТОЧНО определена дата и е свързан с купоните по ДЦК, (тримесичия, спряма шестмесичие и всички по отделно, към края на годината).

Дълго е за обяснение (за месечна и седмична) и затова няма да ти го описвам. Ако си икономист, разгледай датите на падежите на ДЦК и сам ще намериш периодите. Това е логиката.
        Как може да се върже това с минутна графика? Освен да смяташ колко минутни барчета има в една седмица?

Коментар

• Вероятността да мине 1.28 е доста малка.

Преди време писах целите на покачването - 1.27 - 1.28. Изпълнени са.

Според мен доста по-вероятно е лек спад от тука, да кажем до 1.24

аз купих малко доларчета на 1.28 , че ще ми трябват скоро...

Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Днеска ще се закрепим около 1.2840.
          Ако сценария е същия......................
          Last edited by SStoilov; 15.07.2010, 12:36.

Коментар

• bgg_red

Бягайте от дългото евро има банки на които са им дали пари за да спекулират и купуват през ливъридж и те го бутат нагоре.Всеки момент ще се сбият с едни други хора на маркета и онези ще ги пуснат в пропастта с главите надолу.ЕЦБ е против поскъпване на еврото , а тези са европейски брокита сработили се с ейжа , ЕЦБ ще ги побърка.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Използвам го със стандартните настоики 12, 26 , 9. Пробвах и с други 13-34-9; 5-34-7 и т.н , но ми се струва че със стандартните работи най - добре на малка графика. Отварям само дълги за да мога да се концентрирам и по лесно да ги следя. Мисълта ми беше не да предлагам стратегия , а просто да видя дали някой е използвал подобна и с какви резултати. Разбира се би било добре да обясни и как решава да влезе в позиция. Аз още го мъдря това.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                Успех! От мен поне 20 отгоре! , а аз за днес приключих за скалперската ми душица всичко над 40 е празник.
                Не бъди толкоз лаком,
                че гъз глава затрива !!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от georgi_vr Разгледай мнение
                  Здравейте! Любопитно ми е някой използвал ли е като стратегия само MACD на едно минутна графика и какви резултати е постигнал за по - продължително време! Питам поради причината че от около месец се опитвам да я прилагам на демо и не дава лоши резултати. Отварям само дълги позиции при пресичане на сигналната линия слагам стоп на десет пипса и лимит на 15. Проблема е че изисква постоянно да се следи пазара.
                  Добре де, но кажи с какви настройки го използваш това MACD, със стандартни или други и защо влизаш само на дълги ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Успех! От мен поне 20 отгоре! , а аз за днес приключих за скалперската ми душица всичко над 40 е празник.

Коментар

Реде при мен първа цел стоп 0 изпълнена, само че лимита незнам как да го нарека мъгла ли мечтали . Проблема е как ще го заклини.
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Здравейте! Любопитно ми е някой използвал ли е като стратегия само MACD на едно минутна графика и какви резултати е постигнал за по - продължително време! Питам поради причината че от около месец се опитвам да я прилагам на демо и не дава лоши резултати. Отварям само дълги позиции при пресичане на сигналната линия слагам стоп на десет пипса и лимит на 15. Проблема е че изисква постоянно да се следи пазара.

Коментар

• добрийй ден за днес нивата са в % вероятност 1,2785-90% -то почти го доситгна 1,2827-60% , 1,2879-30%
                          По нагоре няма смисъл Не нося отговорност и не е препоръка за покупко- продажба !!!!
                          Last edited by БОРЕУРОДА; 15.07.2010, 11:39.
                          ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

Реде при мен първа цел стоп 0 изпълнена, само че лимита незнам как да го нарека мъгла ли мечтали . Проблема е как ще го заклини.
                            затворена 2776. от тук на татък с томахавката като даде.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Добри ден
                              Давайте, бутайте да бутаме
                              до 1.28-1.29 и там да му мислим !!!
                              Успешен ден на всички ХОРА

Коментар

• И аз се чудя какво чакаме.

15.07.2010 12:00:00 България - Текуща сметка (млрд. EUR)

Коментар

Working...
                                X