IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Парс къ такъв е тренда аркадаш !

Дааа,пак стигнахме до фундаменталния въпрос-кой кого бута?Трейдърите трендот или той тях?
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      вместо да бутате еврото надолу,вие сте го надигнали още?Пуркоа,бе джанъм?
      Парс къ такъв е тренда аркадаш !
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Тук съм постнал прост експерт (ЕА), чрез който можеш да тестваш идеята си.

Simple MACD EA

Първоначално изпратено от georgi_vr Разгледай мнение
        Здравейте! Любопитно ми е някой използвал ли е като стратегия само MACD на едно минутна графика и какви резултати е постигнал за по - продължително време! Питам поради причината че от около месец се опитвам да я прилагам на демо и не дава лоши резултати. Отварям само дълги позиции при пресичане на сигналната линия слагам стоп на десет пипса и лимит на 15. Проблема е че изисква постоянно да се следи пазара.

Коментар

• Привет от едно слънчево море!Как е,пържите ли се в бетонните си джунгли?
          Не съм доволен от това,което виждам-вместо да бутате еврото надолу,вие сте го надигнали още?Пуркоа,бе джанъм?
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
            Н хубавото на пазара е , че наред с безброй начини да загубиш предоставя и безброй начини да печелиш.
            От моята гледна точка пазара ти дава повече възможности да НЕзагубиш и по-малко възможности да спечелиш. Най-хазартното на този пазар е лимита.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Бягайте от дългото евро има банки на които са им дали пари за да спекулират и купуват през ливъридж и те го бутат нагоре.Всеки момент ще се сбият с едни други хора на маркета и онези ще ги пуснат в пропастта с главите надолу.ЕЦБ е против поскъпване на еврото , а тези са европейски брокита сработили се с ейжа , ЕЦБ ще ги побърка.
              Едно смислено обяснение:Браво Супертрейдър!

Коментар

• Първоначално изпратено от georgi_vr Разгледай мнение
                Проблема е че изисква постоянно да се следи пазара.
                Това не разбирам защо да е проблем
                Ако ти дава прилични резултати, значи е наред

Vatman, по-добре да се стигне другаде, вместо да се мисли за св. Петър щото ако от сега мислиш за там, вероятно си почти там
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  Нищо лично. Неможах да се сдържа. Просто казано отдаваш голямо значение на индикаторите, а поста ти ме върна в детските годи. Всички започваме от индикаторите .... а къде завършваме? Края го оставам отворен.
                  Не съм напълно съгласен с теб, хубавото на пазара е , че наред с безброй начини да загубиш предоставя и безброй начини да печелиш. Предполагам , че ще се съгласиш с мен, че след продължително наблюдение на повтарящи се комбинации от най-различни индикатори, фибота , патерни и т.н. човек може да достигне до синтезирането на регулярно повтарящи се комбинации от условия, при които вероятността да спечелиш е по-голяма от да загубиш. Така че нищо не му пречи на човек на гъза си да закачи въдица и да лови риба, ако знае как
                  Last edited by dreamtheater; 15.07.2010, 14:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                    Всички започваме от индикаторите .... а къде завършваме? Края го оставам отворен.
                    Ми завършваме при Св. Петър, но не лошо да поназнайваме някои неща от Теорията на вероятностите / Теорията на Хаоса...
                    Institution: FBI Correctional Facility
                    Jurisdiction: Unknown

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                      Вероятността да мине 1.28 е доста малка.

Преди време писах целите на покачването - 1.27 - 1.28. Изпълнени са.

Според мен доста по-вероятно е лек спад от тука, да кажем до 1.24

аз купих малко доларчета на 1.28 , че ще ми трябват скоро...
                      Преди 10-тина дни бех за връх на 1.2807 ,
                      но сега съм за 1.2904.
                      Про скоро не за връх , а за КУРекция
                      на спада до под 1.19 .
                      Сега съм за 1.29 , че и за ЛЕГЕНДАРНТО
                      1.3333333333333333333333333333333333
                      ДАЖЕ
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• SStoilov

Не знам жълтите имат много пари , в момента вече пълнят другите с електроники ментета и са монопол на тези стоки.Те си направиха позиция на монополисти докато баламите обсъждаха дали да сложат мита на стоките им или да ги пуснат като свои на облекчен режим.Тепърва ще тръгнат неприятностите с тях , нямат суровини и трябва да ги купуват , руснаците се усетиха че ще се заиграят с огъня ако търгуват с тях и нещо почват да се дърпат. То е нормално да поискат в един момент безплатни суровини , както е направил Хитлер.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от georgi_vr Разгледай мнение
                          Използвам го със стандартните настоики 12, 26 , 9. Пробвах и с други 13-34-9; 5-34-7 и т.н , но ми се струва че със стандартните работи най - добре на малка графика. Отварям само дълги за да мога да се концентрирам и по лесно да ги следя. Мисълта ми беше не да предлагам стратегия , а просто да видя дали някой е използвал подобна и с какви резултати. Разбира се би било добре да обясни и как решава да влезе в позиция. Аз още го мъдря това.
                          Доколкото разбирам искаш да разбуташ заводските настройки. Може!!! Те някой и нови чипове им слагат. Но май най-добре преди да започнеш с центровката на машината, (т.е разбутване на газоазпределението от12-26-9 на 13-34-9) първо трябва да провериш компресията, защото без нея нищо няма да се получи, а като гледам тя твоята на три цилиндъра работи.

Нищо лично. Неможах да се сдържа. Просто казано отдаваш голямо значение на индикаторите, а поста ти ме върна в детските годи. Всички започваме от индикаторите .... а къде завършваме? Края го оставам отворен.

Коментар

• Заформил се е, заформил . точно на 1.28 - 1.2850

Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                            Разсърдихте Тандема. Иначе щеше да ви го каже...

Това си е вход "с рогата напред". Поне някакъв обръщащ модел да се беше оформил...

Коментар

• Погледни на този саит как се използва индикатора при вълнов анализ
                              http://forex-investo.ru/nachalnaya-s...novogo-analiza
                              погледни 8 страница
                              Поздрави Емил

Коментар

• 06.07.2010 - Купува EUR/USD 1.249 цел 1.28

Затворено на лимит

Коментар

Working...
                                X