IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bobob Разгледай мнение
    бичетата не знам дали ще издоят ама мене вече ме издоиха
    всеки по опитен трейдър казва по време на важни новини по добре да не заемаш позиция ама кой да слуша ...и аз вкл в тая бройка
    Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• бичетата не знам дали ще издоят ама мене вече ме издоиха

Коментар

• след по-малко от 30мин ще стане мазало
        да видим само кой кого
        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Какво му става на швейцареца???

Да не би ШЦБ да бута с палавото пръстче??

Не че няма трендообръщане на GBP/швейцарец по принцип, ама чак пък толкоз барут??

Пък и тестовете днес - на шв. банки......

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
            Може би трябва да я затвориш докато си на печалба...??? Не е препоръка, просто мисля на глас :-)
            днеска бичетата ще бъдат издуени ми се струва

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
              Сел 1,2950 стоп 1,3050 цели 1,2747 - 1,2646- 1,2593 - 1,2528 и крайна цел на тоя трейд 1,2458
              Успех
              Може би трябва да я затвориш докато си на печалба...??? Не е препоръка, просто мисля на глас :-)

Коментар

Сел 1,2950 стоп 1,3050 цели 1,2747 - 1,2646- 1,2593 - 1,2528 и крайна цел на тоя трейд 1,2458
                Успех
                а стопа местиш ли го ?
                Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
                  Какво му стана на еврото? Изпуснал съм някаква новина ли, какво? Що така се изхлузи надолу?
                  *DJ Euro Dips Below $1.28 On Chatter About Stress Test Criteria

Много обичам, когато брътвеж определя посоката на пазара. Кара ме да се замислям за 'рационалното' поведение на "инвеститорите".

Коментар

• 1.2815/1.2780/1.36

Коментар

Успех
                      Поздравления, добър си! Още целта ти не е стигната, но се види, че и това ще стане.

Коментар

• Какво му стана на еврото? Изпуснал съм някаква новина ли, какво? Що така се изхлузи надолу?

Коментар

• koko

Никой в Европа вече няма интерес от скъпо и стабилно евро. Дори немците се изпържват на него , особенно сега когато покупателната стойност е даун продажбите на високотехнологични продукти , с високи цени няма как да вървят.По скоро маркета става благоприятен да се продават китайски сандъци - коли , а не скъпи Мерцедеси. Жълтите няма европейско пристанище което да не са го минирали с по едно поне 10к. бройки.Като им снимаха ситуацията и им я подадоха в анализите в ЕС , онези полудяха.Китайците са много нахални и стават все по нахални.Купували акциите в китай на базираните там компании за компютърни компоненти , така направили със Сийгейт и си сложили мениджъри китайци. Сега не ги иска никой тия хардове , защото фърмуера им е дефектен и големи серии са гръмнали , а имат и още кусури.Много напечено става.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Успех
                            ха, коко ис бек, мачкай, коко

Коментар

• Първоначално изпратено от nikipet Разгледай мнение
                              Технически трябва да стигнем до 38,20 от цялото спускане при е/д. А след това ще видим!!!
                              Оппа ... Стопчето си замина!

Коментар

• късо киви от 7264 , стоп 7290 и цели 7150

много силна пущината, но Р/Р е добър от тука

Коментар

X