IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Сигурно ще предизвикам отново иронични коментари от обичайните лузъри в този форум, но ще ти кажа:
    Не напразно намекнах преди време за "Теорията на хаоса" или "Защо пърхането на пеперуда в Бразилия предизвиква торнадо в Тексас".
    Търси пеперудата! Наивно звучи, но това е философският камък във форекса. Едва тогава изпреварваш тези 95% губещи във форекса. Това модито да си го запише с големи букви пред компа и да си помисли преди да трие друго мое мнение!!!!!
    Днешната пеперуда е в Австралия. По форекс сайтовете я пишат trigger.
    доста 4есто я намирам тази пеперуда
    но не винаги,защото много хвар4и и се видоизменя нещо

Коментар

Сигурно ще предизвикам отново иронични коментари от обичайните лузъри в този форум, но ще ти кажа:
      Не напразно намекнах преди време за "Теорията на хаоса" или "Защо пърхането на пеперуда в Бразилия предизвиква торнадо в Тексас".
      Търси пеперудата! Наивно звучи, но това е философският камък във форекса.
      не знам какво е твоето мнение но според мен
      днешното движение надолу при кросовете на йената може да е от4асти заради поръ4ките на трайни стоки, защото преди новината се говореше 4е може да се повишат заради увели4ените поръ4ки на самолети на бойнг
      да оба4е бойнг имаше от4ет който се о4акваше да е зле и действително излезе зле/по малко поръ4ки на самолети/
      което създаде о4аквания и за поръ4ките на трайни стоки

затова според мен преди тази новина имаше срив въпреки 4е се о4акваше да излезе положителна
      искам да кажа 4е каквито и фактори да влияят на този етап просто е по4ти изклю4ено преди новина от този род да няма и 1 пипс положително движение ,ами то4но обратното
      Last edited by zloblivi_podritvaniq; 28.07.2010, 21:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
        защото технически малко странно изглежда тази цел? С какъв стоп е, ако не е тайна, да се ориентирам по кой фрейм си?
        Не е странна Мане ...Проекцията в момента е до 1.3690 !

Само техника е . Стоп 1.3260 , но след 24:00 тази вечер ,вече ще е 1.3300 ,,,,Входът е 1.3410 .

Риск винаги има ....знаеш как е !

Много рядко говоря за мои позиции ,а сега направих изключение заради разговора с Анон за RBNZ ...Естественно ,че EUR/CAD няма нищо общо в случая с кивито ...Уточнявам за да не би да си помислиш нещо от тоя сорт .
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
          в4ера преди и след данните за потребителското
          доверие се видя по златото 4е имаше опасения от дефлация
          но еврото/самостоятелно/ не реагира както последните пъти когато имаше страх от дефлация - демек не се ка4ваше
          според мен това е защото до в4ера не беше ясно дали сащ имат проблеми с ръзтежа и след
          днешните поръ4ки на трайни стоки стана ясно 4е
          това явно е така и това е при4ината да изстрелят еврото нагоре веднага след тази новина - из4акваха потвърждение

някой има ли виждане по този въпрос
          защото не е от нещата в които съм абсолютно сигурен
          Търси пеперудата! Наивно звучи, но това е философският камък във форекса. Едва тогава изпреварваш тези 95% губещи във форекса. Това модито да си го запише с големи букви пред компа и да си помисли преди да трие друго мое мнение!!!!!
          Last edited by anon6706; 28.07.2010, 21:47.

Коментар

• ....

в4ера преди и след данните за потребителското
            доверие се видя по златото 4е имаше опасения от дефлация
            но еврото/самостоятелно/ не реагира както последните пъти когато имаше страх от дефлация - демек не се ка4ваше
            според мен това е защото до в4ера не беше ясно дали сащ имат проблеми с ръзтежа и след
            днешните поръ4ки на трайни стоки стана ясно 4е
            това явно е така и това е при4ината да изстрелят еврото нагоре веднага след тази новина - из4акваха потвърждение

някой има ли виждане по този въпрос
            защото не е от нещата в които съм абсолютно сигурен

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Движенията при йената се определят от това доколко правителствата (извън Япония) са решени да прилагат консервативна политика относно публичните разходи. Напоследък ярък пример за това е движението на паунда срещу почти всички валути.
              при паунда забелязах 4е след миналото заседание на централната им банка
              паунда отслабна заради това 4е щели да обсъждат увели4ение на икономи4еските стимули което е зле за дефицита - който пък е по важен от ръзтежа на този етап/тъй като все още не са се появили големи прблеми с икономиката/
              след днешното изявление стана ясно то4но обратното а именни 4е по скоро мислят кога
              да оттеглят фискалните стимули и паунда логи4но се повиши

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Но съм удължил EUR/CAD за към 1.3615 --20 и няма да цъкам киви .....засега .
                СПАРТ, това по фундамент ли е идея, защото технически малко странно изглежда тази цел? С какъв стоп е, ако не е тайна, да се ориентирам по кой фрейм си?

Коментар

ами да
                  новините от австралия влияят на йената

това 4е инфлацията е зле би трябвало да повлияе и на йената

защо след новината при нея реагираха позитивно?
                  Движенията при йената се определят от това доколко правителствата (извън Япония) са решени да прилагат консервативна политика относно публичните разходи. Напоследък ярък пример за това е движението на паунда срещу почти всички валути.

Коментар

• ....

Не те разбирам. Говориш за инфлацията и евентуално визираш тази в Австралия, но пък ме питаш за йената.
                    Казах вчера, че съм уморен да чета между редовете, камо ли да се опитвам да разсъждавам.
                    Единственият ми смислен пост напоследък е този с който се подиграха най-много вчера. Хак да им е.
                    Успех ти желая..
                    ами да
                    новините от австралия влияят на йената

това 4е инфлацията е зле би трябвало да повлияе и на йената

защо след новината при нея реагираха позитивно?

Коментар

при вси4ки кросове на йената
                      Не те разбирам. Говориш за инфлацията и евентуално визираш тази в Австралия, но пък ме питаш за йената.
                      Казах вчера, че съм уморен да чета между редовете, камо ли да се опитвам да разсъждавам.
                      Единственият ми смислен пост напоследък е този с който се подиграха най-много вчера. Хак да им е.
                      Успех ти желая..

Коментар

• ....

не само 4е не реагира йената
                        ами дори и тръгна 100 пипса на обратно

Коментар

• ....

AUD/USD ли?
                          при вси4ки кросове на йената

Коментар

аноне това движени през нощта от 100 пипса нагоре след инфлацията не можах да си го обясня
                            някакви идеи?
                            AUD/USD ли?

Коментар

RBNZ е по-различна от RBA и BOC. През краткия ми трейдърски опит, тя е единствената от къмодити (СУРОВИННИТЕ ) банки, които са интервенирали РЕАЛНО с цел понижаване стойността на валутата си. И това трябва да се има едно наум.
                              Успех, ако ще играеш решението довечера.
                              аноне това движени през нощта от 100 пипса нагоре след инфлацията не можах да си го обясня
                              някакви идеи?

Коментар

RBNZ е по-различна от RBA и BOC. През краткия ми трейдърски опит, тя е единствената от къмодити (СУРОВИННИТЕ ) банки, които са интервенирали РЕАЛНО с цел понижаване стойността на валутата си. И това трябва да се има едно наум.
                                Успех, ако ще играеш решението довечера.
                                Да , така е !

Но съм удължил EUR/CAD за към 1.3615 --20 и няма да цъкам киви .....засега .

Успех и на тебе !
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X