IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
    Спарте,страх лозе пази,но едни къси от нива 0.9280-0.93,с цел 0.9120-40 мисля да ги пробваме.Това е краткосрочен вариант
    За AUD/USD възможен и такъв вариант
    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Видях го ....И съм сигурен ,че стоп няма и понеже нали печелившите позиции не бързаме да ги затваряме ! Та затова рекох да напомня златното правило за инвестиционните печалби .....

Възможно е обаче и без да иска да е улучил добър контра- тайминг ( след пробива на 7355 ) и тогава нали се сещаш кво следва ако курса слезе до 7200 ....Тва ще е или следващият Черкезов с многото милиони , или новият продавач на надежди .........Пардон , сигнали !
      Стоп имаше на 0.73 ама излезе 0.725 което е достатъчно , от илюзии няма смисъл - всеки ден има пазар

По ми е интересно защо хукна надолу въпреки че вдигнаха лихвата досега винаги обратно става фундаментална му работа
      Last edited by bigsik; 29.07.2010, 13:24.

Коментар

• Горе от менюто отиваш на "коментари".
        След това в дясно "форуми". Избираш форум и там има бутон "Нова тема".

Коментар

• Как се започва нова тема?Явно съм идиот щом не виждам къде да цъкна

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
            Продадох EUR/USD 1.308 цел 1.252
            стопа трябва да е на 1.314, ако някой поллзва такъв.

Стигнем ли стопа се разиграва варианта на tandem 1.36 след което паритет.
            от твоите уста в божите уши за целта имам предвид
            Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• Продадох EUR/USD 1.308 цел 1.252
              стопа трябва да е на 1.314, ако някой поллзва такъв.

Стигнем ли стопа се разиграва варианта на tandem 1.36 след което паритет.

Коментар

• тоз форум май умря.. Такива хубави движения, които аз преебах и вместо +70 сега съм +15 .
                Ама я кажете някой друг форум дето пишат хора...
                Че тука ...... нема никоййййййййййй
                Пишете на ЛС да не ви трийне модератора
                Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

Вече не , Аноне !

Миналия месец ядох много бой тука ---вероятно даже ми отиде цялата 2010 г. Но нищо -- ще наваксваме живот и здраве ! Сигурно си спомняш ,че говорих с тебе за цели 8200 --8300 . Е да ,ама видя кво стана !

Впрочем тогава фундаменталният ми анализ беше перфектен , но технически много лошо се подведох .....

Картината ( според мен ) отдавна вече не е за къси ....Пак казвам -- според мен !
                  Спарте,страх лозе пази,но едни къси от нива 0.9280-0.93,с цел 0.9120-40 мисля да ги пробваме.Това е краткосрочен вариант
                  "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Тогава излезе изключително ниска безработица в Австралия и ако си спомняш - казах, че това ще е бичия сценарий в двойката.
                    Сега настъпва мечия, но не бих искал да ти влияя.
                    Успех по другите фронтове.
                    Споко , не се влияя от чуждо мнение !
                    ===================================

Да -- Австралия даде тогава добра безработица ! Канада излезе със серия кореционни месечни фунд.данни ( бяха уйк нъмбър , предвидени и даже скъсявах на ози --качванията ) и чак безработицата им за май ,излезе убийственно силна . Но техниката вече беше пречупена (стопът ми преди това беше заминал ) и данните изведнъж се оказаха " пазарно отработени " в резултат на което AUD мина над 9200 ...Знаеш го тоя капан дето е бич и за новобранци ....

Успех и на тебе !
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Вече не , Аноне !

Миналия месец ядох много бой тука ---вероятно даже ми отиде цялата 2010 г. Но нищо -- ще наваксваме живот и здраве ! Сигурно си спомняш ,че говорих с тебе за цели 8200 --8300 . Е да ,ама видя кво стана !

Впрочем тогава фундаменталният ми анализ беше перфектен , но технически много лошо се подведох .....

Картината ( според мен ) отдавна вече не е за къси ....Пак казвам -- според мен !
                      Тогава излезе изключително ниска безработица в Австралия и ако си спомняш - казах, че това ще е бичия сценарий в двойката.
                      Сега настъпва мечия, но не бих искал да ти влияя.
                      Успех по другите фронтове.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Ти нали чакаше добър вход за къси AUD/CAD?
                        Вече не , Аноне !

Коментар

Не е странна Мане ...Проекцията в момента е до 1.3690 !
                          Разбрах, просто таргета ти е дръпнат малко надолу за по-сигурно. Стопа още сега може да под 1.3340. Коректна е, има си движение нагоре от 1.3260, но аз не бих я взел такава, много тегаво изглежда, а и изгражда ниво 3510-30.
                          Дано излезе.
                          Успех

Коментар

Мане фреймовете ми там в момента са : Н4 -- >> дейли -->> уйкли .

Входът е по Н4 ( влязъл съм още в петък преди резултатите от стресовете ) и тука ситуацията е малко неизчистена ....Но другите 2 фрейма са си ОК -- засега !
                            Мнението ми по фундамент е, че позицията е правилна по посока, но...... не забравяй продажбите в AUD/CAD и те могат синтетично да повишат CAD срещу някои валути. Ти нали чакаше добър вход за къси AUD/CAD?

Коментар

• Мане фреймовете ми там в момента са : Н4 -- >> дейли -->> уйкли .

Входът е по Н4 ( влязъл съм още в петък преди резултатите от стресовете ) и тука ситуацията е малко неизчистена ....Но другите 2 фрейма са си ОК -- засега !

Коментар

• Много ми е забавно сега как разни калъфи с модерни имена и картоиграчи с разни терци майорни ги сърбят ръцете да напишат(дефекират) поредния си пост.
                                Смешни лузъри.

Коментар

Working...
                                X