Първоначално изпратено от bokogega
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВидях го ....И съм сигурен ,че стоп няма и понеже нали печелившите позиции не бързаме да ги затваряме ! Та затова рекох да напомня златното правило за инвестиционните печалби .....
Възможно е обаче и без да иска да е улучил добър контра- тайминг ( след пробива на 7355 ) и тогава нали се сещаш кво следва ако курса слезе до 7200 ....Тва ще е или следващият Черкезов с многото милиони , или новият продавач на надежди .........Пардон , сигнали !
По ми е интересно защо хукна надолу въпреки че вдигнаха лихвата досега винаги обратно ставафундаментална му работа
Last edited by bigsik; 29.07.2010, 13:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеПродадох EUR/USD 1.308 цел 1.252
стопа трябва да е на 1.314, ако някой поллзва такъв.
Стигнем ли стопа се разиграва варианта на tandem 1.36 след което паритет.за целта имам предвид
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВече не , Аноне !
Миналия месец ядох много бой тука ---вероятно даже ми отиде цялата 2010 г. Но нищо -- ще наваксваме живот и здраве ! Сигурно си спомняш ,че говорих с тебе за цели 8200 --8300 . Е да ,ама видя кво стана !
Впрочем тогава фундаменталният ми анализ беше перфектен , но технически много лошо се подведох .....
Картината ( според мен ) отдавна вече не е за къси ....Пак казвам -- според мен !.Това е краткосрочен вариант
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТогава излезе изключително ниска безработица в Австралия и ако си спомняш - казах, че това ще е бичия сценарий в двойката.
Сега настъпва мечия, но не бих искал да ти влияя.
Успех по другите фронтове.
===================================
Да -- Австралия даде тогава добра безработица ! Канада излезе със серия кореционни месечни фунд.данни ( бяха уйк нъмбър , предвидени и даже скъсявах на ози --качванията ) и чак безработицата им за май ,излезе убийственно силна . Но техниката вече беше пречупена (стопът ми преди това беше заминал ) и данните изведнъж се оказаха " пазарно отработени " в резултат на което AUD мина над 9200 ...Знаеш го тоя капан дето е бич и за новобранци ....
Успех и на тебе !Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВече не , Аноне !
Миналия месец ядох много бой тука ---вероятно даже ми отиде цялата 2010 г. Но нищо -- ще наваксваме живот и здраве ! Сигурно си спомняш ,че говорих с тебе за цели 8200 --8300 . Е да ,ама видя кво стана !
Впрочем тогава фундаменталният ми анализ беше перфектен , но технически много лошо се подведох .....
Картината ( според мен ) отдавна вече не е за къси ....Пак казвам -- според мен !
Сега настъпва мечия, но не бих искал да ти влияя.
Успех по другите фронтове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи нали чакаше добър вход за къси AUD/CAD?
Картината ( според мен ) отдавна вече не е за къси ....Пак казвам -- според мен !Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНе е странна Мане ...Проекцията в момента е до 1.3690 !
Дано излезе.
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеМане фреймовете ми там в момента са : Н4 -- >> дейли -->> уйкли .
Входът е по Н4 ( влязъл съм още в петък преди резултатите от стресовете ) и тука ситуацията е малко неизчистена ....Но другите 2 фрейма са си ОК -- засега !Ти нали чакаше добър вход за къси AUD/CAD?
Коментар
Коментар