If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тези стрес тестове са пълна мъгла , а утре ще изнасят обобщен резултат - някакви общи приказки.Според мен еврото е нагоре , защото банката която са натоварили да го контролира и манипулира доколкото знам ЕЦБ е ангажирала една банка - брокер дейсва с много малки обеми.Сега китайците най активно се месят да завишават обменните курсове на валутите на другите за които те експортират стоки. Икономиката на Китай въобще не е в криза , те нямат спад а ръст с 10% , нещо което други икономики не са изживявали от не знам колко години.Тъй че учете йероглифите и китайски , ще ставаме китайци.
One of the CNBC anchors summed up our opinion best when speaking to a Greek finance official declaring that 'if Greek banks pass, the stress test fails.'
с две думи ясно е че нищо не е ясно. всичките коментари са двусмислени ако-акои най-вече че не са ясни начините по които ще се разграничи кой как е преминал теста не случайно и коментара по горе е ако Гръцките банки минат=значи този тест не е ОК
4un4o не се опитвай да мъдриш фундамента
защото няма да го измъдриш вервай ми
One of the CNBC anchors summed up our opinion best when speaking to a Greek finance official declaring that 'if Greek banks pass, the stress test fails.'
с две думи ясно е че нищо не е ясно. всичките коментари са двусмислени ако-акои най-вече че не са ясни начините по които ще се разграничи кой как е преминал теста не случайно и коментара по горе е ако Гръцките банки минат=значи този тест не е ОК
доколкото разбрах резултатите от стрес теста трябва да се обявят утре по време на европейската сесия
Да Злобли , според долния пост вероятно си прав ! А и няма логика да резултатите от тестовете да са чак в понеделник , след като беше отдавна обявено ,че резултатите ще са ясни на 23.07. ....
Ползвам календара на форекс фактори и там релийза беше обявен по начина по който постнах .
Но истината е ,че тия тестове изобщо не ме вълнуват , понеже не променят нито техниката нито фундамента , във времето което ме интересува .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
доколкото разбрах резултатите от стрес теста трябва да се обявят утре по време на европейската сесия
Europe
EURUSD (1.2856) • EUR is up against the USD, gaining 0.9% as US equity futures indicate a rebound from
yesterday’s Bernanke-induced weakness. There are rumors circulating that European officials may be
considering releasing the results of the stress tests earlier on Friday, though no announcement of
any change has been made at this point. EURUSD’s rebound today breaks the weakness of the past four sessions
(should it hold). To the downside, 1.27 looks to be the next key level of support, while 1.30 holds strong
topside resistance on a closing basis. • The advanced reads on the July Eurozone PMIs all beat expectations
by a solid amount, with the composite index (covering both the service and manufacturing
sector) reaching 56.7 against the expected 55.5, which would have represented a decline in the pace of output
expansion. This is good news for the Eurozone and likely reflects to some degree the impact of the weaker
euro. S.T.
рано рано в петък
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да
Коментар