IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....

пандата наблегна пове4е на варианта за поддържане на монетарните сримули за разлика от в4ера когато имаше много голямо двусмислие

Коментар

• стресс

2010-07-23 Friday (Tomorrow)
      01:30 AUD Import Prices q/q - 1.0% 0.3% Show details Show graph
      -
      EUR Bank Stress Test Results - - - Show details

06:45 EUR French Consumer Spending m/m - 0.3% 0.7% Show details Show graph
      08:00 EUR German Ifo Business Climate - 101.5 101.8 Show details Show graph
      08:30 GBP BBA Mortgage Approvals - 37.0K 36.7K Show details Show graph
      08:30 GBP Prelim GDP q/q - 0.6% 0.3% Show details Show graph
      11:00 CAD Core CPI m/m - 0.1% 0.3% Show details Show graph
      11:00 CAD CPI m/m - -0.2% 0.3% Show details Show graph
      13:00 EUR Belgium NBB Business Climate - -7.9 -7.7 Show details Show graph

случайно ли според вас точно срещу стреса няма фиксиран час ...
      Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
        да , 50тина пипса не променят по никкъв начин очакванията ми
        но не ме разбирай погрешно. Това не е препоръка за заемане на къси позиции. аз търгувам по съвсем друг начин, тука само си чеша езика .
        Успех!
        аз и не мисля че някой може да каже точно какво и как ще се случи ... благодаря !
        Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
          .. букет шоп, нещо като букмейкър,...... а то май е само от трейдъра до Варча без обратно :-)
          Не е само при него ! По всички платформи с марджин и лост ( дори лоста да е 1:1 ) е така .....

Обикновенно тия "особености " трябва да се знаят предварително преди да се почне на реал , но както често се случва хубавите неща стават със закъснение .....

И въпреки ,че чисто технически при тебе има гап ( в случая ) ситуацията си е напълно нормална и при спор с Варча ще си отдолу .....
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от nice Разгледай мнение
            а това което става логично ли е или не ?
            да , 50тина пипса не променят по никкъв начин очакванията ми
            но не ме разбирай погрешно. Това не е препоръка за заемане на къси позиции. аз търгувам по съвсем друг начин, тука само си чеша езика .
            Успех!
            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Шамане , ако някой брокерски филтър или сървър за " момент " е запецнал , може и да не се запълни . Все пак проблемът ти е 2 пипса и е напълно в реда на пазара .

Май казусът е на СТС-платформа и 1 часова графика ...

А тая теория за пълненето на гаповете я прати към Суходол или където ти е по -близо !
              Става въпрос за платформата на Варча, и не са 2 пипса, а цели 9 пипса. :-)

Между друггото, чувал съм "обвинения", че Варчът бил букет шоп, нещо като букмейкър, макар и да съм виждал едни негови банери където се описва как се отваря позиция от трейдър през Варча и нататък към Дойче Банк ли какво и обратно", а то май е само от трейдъра до Варча без обратно :-)
              Last edited by shamangibi; 22.07.2010, 18:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                привет и от мен,

моето скромно мнение е ,че еврото ще направи още едно спскане до 2560 / 2600 и от там евентуално ще се насочи пак към 1.30.
                Такива ясновидски прогнози не са ми силата , но така май е най-логично.
                а това което става логично ли е или не ?

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
                  Може ли тука някой мозък да ми обясни това за гап ли се води при ЕВРО-ЙЕНА и ще се запълне ли?

http://prikachi.com/images/9/2352009e.jpg
                  Шамане , ако някой брокерски филтър или сървър за " момент " е запецнал , може и да не се запълни . Все пак проблемът ти е 2 пипса и е напълно в реда на пазара .

Май казусът е на СТС-платформа и 1 часова графика ...

А тая теория за пълненето на гаповете я прати към Суходол или където ти е по -близо !
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Може ли тука някой мозък да ми обясни това за гап ли се води при ЕВРО-ЙЕНА и ще се запълне ли? ПК-то казва че гапа винаги се пълнел. Ако да го пълне някой нека съм аз. Отварям една къса и прява пълнеж :-)

http://prikachi.com/images/9/2352009e.jpg

Коментар

• The market expected a 0.4% rise but were hit with a 0.2% drop in May sales. Ex-autos, sales fell 0.1%.

Look for expectations of a September BOC hike to ease on this data.

USD/CAD spiked to 1.0450 on the headline, from 1.0418.

дали не е време да пробвам пак къси озита и кивита

Коментар

• привет и от мен,

моето скромно мнение е ,че еврото ще направи още едно спскане до 2560 / 2600 и от там евентуално ще се насочи пак към 1.30.
                        Такива ясновидски прогнози не са ми силата , но така май е най-логично.

Коментар

• Първоначално изпратено от nice Разгледай мнение
                          поправете ме ако греша, но по моето скромно наблюдение на форекс пазара нищо не е точно такова каквото изглежда ... ако бе така би било прекалено лесно
                          Правилни наблюдения, всичко е по-просто отколкото изглежда

Коментар

• Първоначално изпратено от Manny Разгледай мнение
                            На 13.07 имахме пробив на downtrend на дневна графика, движенията от вчера и онзиден може би бяха опит за връщане в рамките, но така като гледам движението нагоре продължава и се насочваме към 1.30 отново.
                            поправете ме ако греша, но по моето скромно наблюдение на форекс пазара нищо не е точно такова каквото изглежда ... ако бе така би било прекалено лесно

Коментар

• На 13.07 имахме пробив на downtrend на дневна графика, движенията от вчера и онзиден може би бяха опит за връщане в рамките, но така като гледам движението нагоре продължава и се насочваме към 1.30 отново.
                              www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                1.2880 пробие ли , ще се прицели към 1.3130.Обаче е твърде вероятно 1.2660 първо и да се спре на 2880 , може и още на 2860.Въобще по твоите лъчи не мога да се ориентирам , не е ли по добре да ги казваш така вивата и да сравняваме.
                                Мога да ги казвам за деня, когато работя с дневна графика. Нормално имам седмичен анализ с нивата за цялата седмица.
                                Ето чертежчето с "положението" днес. Продължавам да си мисля, че зеления лъч (на ниво 1,3050 в петък) ще окаже съпротива преди да ходим нагоре.

Коментар

Working...
                                X