IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    четиво за трейдъри , които "не си пипат позициите ако ще и години да минат "
    Нагледен пример самозаблудата и нерешителността до какво водят.....

http://forex-freezone.com/new/forum/...256&start=1170

от 60 стр.нататък е напълно достатъчно да се прочете ... но внимателно да се чете и да се пита ако има неясноти....
    Хубаво четиво,но ми се струва,че въпросният господин се подвизава и в този форум,но с нов ник,с нова сметка и пораснал в търговията
    П.П.Има една фраза,която използва "Колкото повече толкова повече" или нещо подобно,цитирам по памет.
    Last edited by bokogega; 22.09.2010, 22:55.
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Тия семкаджийски лотове вършат чудеса при лост над 1:200 ,стига да знае човек как да ги ползва .Но на тебе нема смисъл да ти обяснявам .понеже съм сигурен ,че не ме разбираш !
      Споко, тебе никой не може да те разбира. Семкаджийски лот=семкаджийска печалба без значение от лоста, той няма място в този разчет изобщо. Иди научи елементарна математика

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Някои знае ли по негови индикатори
        какво е числото 1.3580 ???????
        Сити Банк ще затварят експозиции там Сериозно говоря.

Наздраве !
        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Май не си наясно , че трейдингът е война !
          Не е наясно и че си тиква - ама ще се научи
          И защо да е война, като никой тук не е толкова сериозен фактор на пазара че да повлияе на котировките?

Коментар

• реде хай

аз си бях навил на пръста 1.35 .... индикатори нямам никви освен хипофизата (само тя ми остана покрай детето ) .... ама така или иначе работи доста добре .... немога да се защитя за трийсе и петицата нито с фибота нито с ересай нито макдаци нито с другите шментикапелита ... еротиката в цялата игра е че съм кешов вече 90/100 в долари от последните движения ( да се разбира 28 ) и въпреки всичко от акаунтчетата(представляващи 1/10-та от кеша ) съм изкарал 6/10-ти от кеша на + и е просто .... просто се оглеждам вече за някоя прилична лудница .... aaaa да ... и освен това посещавам трудово занимателни заигравки наречени дизайнеро-конструктивни залъгалки .... и като за капак ... непрекъснато ми звъни в главата Седефинското ....КАМИКАДЗИИИИ .... ... .... .....
            ужас ужас .... надявам се да си намря баланса на време ... че такоф бърз разтеж никак не е здравословен ... ама поне си имам занимание ....

ай поздрав http://www.youtube.com/watch?v=PK7kmRNfi4s

Коментар

• Hemus добра вечер.
              За мен лично нещата ще станат
              по следния начин.
              Ще има още една атака на 1.3508 и тогава ще се реши !!!Обаче едно число ми се върти
              в мисълта и то е:
              1.3580
              Не го знам какво е това число.
              Някои знае ли по негови индикатори
              какво е числото 1.3580 ???????
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                Според мен ключовите нива за отварянето утре са 1,3346 и 1,3353. Ако отворим над тях и те издържат т.е. дадат подкрепа може да очакване атака на 1,3526.
                може Диме може .... аз лека полека почвам да поотварям късите ...... много е настръхващо да ти се сбъдват диагнозите ....веднага треба да се връщам при вироносочупещия психолог ... a колко по лесно щеше да е да си отглеждам едно такова голяаааамо (а-то е за засилване на я-то иначе ще се получи индианско я-кане ) его като тандемовото фор екзампел ....

златцето стигна 1290 и там вече съм къс .... и ... така ...

успех на всички търгофци ... и на акулите и на рибетата ... и на .... бе на всички ....

Успехи много много ....

В интерес на истината има няколко екземпляра дето риъли ми липсват алот ... ама това е то живота .... шампанско и сълзи ....

Успехи пак на всички !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bonano93 Разгледай мнение
                  до какво води???аз някой да съм обидил??? интересно ми е дали всички които пишат тук могат да посочат какви позиции отварят ,от които да се разбере колко са вещи,сигурен съм че 50% от форумците тук са абсолютни лаици,ама така е лесно!!!
                  Мнооооооооогооо грешиш!!!!! 90% са лаиците, ама след време се свиква и не им обръщаш внимание.
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от bonano93 Разгледай мнение
                    до какво води???аз някой да съм обидил??? интересно ми е дали всички които пишат тук могат да посочат какви позиции отварят ,от които да се разбере колко са вещи,сигурен съм че 50% от форумците тук са абсолютни лаици,ама така е лесно!!!
                    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                      Това момче (от посоченият форум) е типичен пример за надут кретен! Ето до какво води манията за величие....

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        Нагледен пример самозаблудата и нерешителността до какво водят.....
                        http://forex-freezone.com/new/forum/...256&start=1170
                        Това момче (от посоченият форум) е типичен пример за надут кретен! Ето до какво води манията за величие....

Коментар

• Според мен ключовите нива за отварянето утре са 1,3346 и 1,3353. Ако отворим над тях и те издържат т.е. дадат подкрепа може да очакване атака на 1,3526.

Коментар

• Даа..малко по-бързичко от колкото го очахвах, но 333333 замина тотално и то в историята(дано де) Сега след 12-18 часа да минем през 3519 (със забавяне леко там) и атака на 3583, кадето пов.ечко корекции май ще има. Но не съм съгласен с бързите темпове до38 и нагоре.
                            ПП А колегата с "ината" (щото това с късите 28...е чисто инатене) да си отвори очите за ситуацията, а след това да ги стиска ииииии..... защото това не е като живота- да ти се размине. Тук всичко си има измерима цена и шамарите са яки
                            Last edited by bd2m; 22.09.2010, 20:45.

Коментар

• ...

а сега може и да имаме лонг заради спекулациите 4е яцб може да интервенира

Коментар

• ...

мисля 4е и оттук ми дойде грешката

смятах 4е понеже са дефлационни са много зле

Коментар

Working...
                                X