IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Morning Star на 4H при паунд/ долар!

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
      Фибо-мибо грънци... Днес ще има голямо изръсване на еврото, и низходящия тренд ще продължи пътя си към под 1.22
      Шамане, заклинанието "фибо-мибо грънци "явно не работи, пробвай друго!
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от lape_bg Разгледай мнение
        Маи вси4ки искат да им е евтина валутата.Като падаше еврото се говореше за разпад на еврозоната сега смениха пло4ата.Забаване в САЩ големи бор4ове и така на татака.Обарнете внимание и на Китаиците кви ги говорат.На които му поевтинее Валутата и запо4ва да от4ита подобрение на показателите сега е ред на долара да пада за да им помогнем на американ4етата
        Незнам след лятото ако гръмне имотния и банковия пазар в Китай кой ще им помогне на хамериканците.Все пак Китай държи над 70 процента от външният им дълг.
        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнение
          http://bfb.bg/?p=273

Така ми се струва на мена, ама казва ли ти някой
          Добър анализ, и добре поднесен. Продължавай все така!

Коментар

• Маи вси4ки искат да им е евтина валутата.Като падаше еврото се говореше за разпад на еврозоната сега смениха пло4ата.Забаване в САЩ големи бор4ове и така на татака.Обарнете внимание и на Китаиците кви ги говорат.На които му поевтинее Валутата и запо4ва да от4ита подобрение на показателите сега е ред на долара да пада за да им помогнем на американ4етата

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
              Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, подчертана със увеличена допаминова активност в мезолимбичната пътека на мозъка често вдига наздравици в Инвестор.бг
              при такива симптоми се препоръчват лекарства от групата на Бутирофеноните...
              имат противопоказания обаче - да не се употебяват с алкохол и/или по време на бременност и кърмене

поздрави!!
              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• [QUOTE=deo;1130751]
                Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                EUR/USD Обтрнат Главоч со рамине. на 4 часова. Помнете ми думата.[/QUOTE
                Действително, евро-долар прави на часова графика рамо-глава-рамо, но от по-голям приоритет е пробития покачващ се дневен тренд от началото на юни, което навява съвсем противоположни ностроения
                Така е ама по мои сметки не пробито фибото на 23 - поне аз така го виждам. Но пък може и да бъркам. Все пак за тая работа е измислен стоп лосс-а По принцип ще внимавам с търговията тези дни
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                  И какъв е смисъла да помним нали ако стане ще го видим, пък ако не стане ще видим друго.....така де ако помним може се объркаме, ако не помним не можем да се объркаме, няма отправна точка

Станиславе, прибра ли си от еврото, гледам 40 пипса върна, явно се отказа наведнъж да пада, и на него му горещо в това горещо време
                  Пък има такова хубаво 1-2-3 че и с инсайд бар мммм много сочно това евро Дали не дойде време пак за къси
                  Пък може и за дълги да е било, гледам опряло в една МА а и тренда е нагоре вече втори ден
                  Бях пил. Това помнете ми думата и на мен сега ми е смешно
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• GBP/JPY с добри възможности?

http://bfb.bg/?p=273

Така ми се струва на мена, ама казва ли ти някой

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                      Долар ден другари
                      Боже Стефанаки , можеш някоя докторска степен да отметнеш хахаха.Как си ? Другата скала накъде върви или и теб те мъчи лятото?

Коментар

• Долар ден другари
                        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                          А защо да не считаме, че пробива на възходящият канал е просто корекция на това покачване. Вече писах своите виждания в темата "Аматьорски анализ". Още повече, че тази корекция (до момента) не е пробила фибо-нивото -38.2. Според мен средносрочното покачване на еврото се запазва.
                          Естественно е че ако чакаш корекция (та дори и 38.2) е да излезеш от канала.Иначе не става

Коментар

• 1.30 е и психологично ниво. И може ли да формира еластична зона +/- 2 фигури около него. Фундамента и в Америка и в Европа не е много розов.
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
                              Фибо-мибо грънци... Днес ще има голямо изръсване на еврото, и низходящия тренд ще продължи пътя си към под 1.22
                              Това ми хареса,ще го сложа вместо подпис.Успехи!
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                                А защо да не считаме, че пробива на възходящият канал е просто корекция на това покачване. Вече писах своите виждания в темата "Аматьорски анализ". Още повече, че тази корекция (до момента) не е пробила фибо-нивото -38.2. Според мен средносрочното покачване на еврото се запазва.

Коментар

Working...
                                X