Първоначално изпратено от Jason_Thorn
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеАбе човек...машинална грешка е това, естествено, че е 30 периодна, а не дневна..що се хващаш за думата?!
Коментар
-
[QUOTE=Jason_Thorn;1130689]EUR/USD Обтрнат Главоч со рамине. на 4 часова. Помнете ми думата.[/QUOTE
Действително, евро-долар прави на часова графика рамо-глава-рамо, но от по-голям приоритет е пробития покачващ се дневен тренд от началото на юни, което навява съвсем противоположни ностроения
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнениеМай и ти като Петър Караиванов си мислиш че и на едноминутна и на тридесетминутна пълзящите средни са дневни по някаква странна причина
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеВсичко това говори само за едно: подготвя се силно движение на север с теоретична цел около 1.45 (към януари 2011) след което ще последва спад към 1.15 (към август-септември догодина)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеEUR/USD
Подтвърждавам казаното преди мен, че на H4 може да се разпознае обърната "глава с рамене", в същото време котировките на 4 часа, "търкат" 200 дневна SMA. Това, комбинирано с казаното от мен в темата "Аматьорски анализ"
Допълнително:- на H1, 30 дневна SMA захожда отдолу нагоре, и се стреми към 200-дневната,
- котировките на H1 са над 30-девната пълзяща
- RSI е 60 и е с ярък наклон на горе
Май и ти като Петър Караиванов си мислиш че и на едноминутна и на тридесетминутна пълзящите средни са дневни по някаква странна причина
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение...
Всичко това говори само за едно: подготвя се силно движение на север с теоретична цел около 1.45 (към януари 2011) след което ще последва спад към 1.15 (към август-септември догодина)
успехи и наздраве!!!The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
EUR/USD
Подтвърждавам казаното преди мен, че на H4 може да се разпознае обърната "глава с рамене", в същото време котировките на 4 часа, "търкат" 200 дневна SMA. Това, комбинирано с казаното от мен в темата "Аматьорски анализ"
Допълнително:- на H1, 30 дневна SMA захожда отдолу нагоре, и се стреми към 200-дневната,
- котировките на H1 са над 30-девната пълзяща
- RSI е 60 и е с ярък наклон на горе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеEUR/USD Обтрнат Главоч со рамине. на 4 часова. Помнете ми думата.нали ако стане ще го видим, пък ако не стане ще видим друго.....така де ако помним може се объркаме, ако не помним не можем да се объркаме, няма отправна точка
Станиславе, прибра ли си от еврото, гледам 40 пипса върна, явно се отказа наведнъж да пада, и на него му горещо в това горещо време
Пък има такова хубаво 1-2-3 че и с инсайд бар мммм много сочно това евроДали не дойде време пак за къси
Пък може и за дълги да е било, гледам опряло в една МА а и тренда е нагоре вече втори денLast edited by greedforsuccess; 17.08.2010, 18:04.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИ отколко време е така ?Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнениеНапоследък пазара се движи от настроения, а не от новините,Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнениеАми и аз го пуснах от 1.2830, стопа обаче ми е 1.2997 и цел 1.29. За мен по вероятно е 1.2950-60 максимум да стигне. Над 1.29 не бих пускал дълги. Успех!
Коментар
Коментар