IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
    Действително, евро-долар прави на часова графика рамо-глава-рамо, но от по-голям приоритет е пробития покачващ се дневен тренд от началото на юни, което навява съвсем противоположни ностроения
    А защо да не считаме, че пробива на възходящият канал е просто корекция на това покачване. Вече писах своите виждания в темата "Аматьорски анализ". Още повече, че тази корекция (до момента) не е пробила фибо-нивото -38.2. Според мен средносрочното покачване на еврото се запазва.

Коментар

• Много са ви мънички рамената, че да ви се получи "шампоанчето".
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
        Абе човек...машинална грешка е това, естествено, че е 30 периодна, а не дневна..що се хващаш за думата?!
        Щото разликата е много голяма, а правилното третиране на МА е много важно и фундаментално за техническите трейдъри като мен например. Аз ползвам само МА и не виждам как ще направя машинална грешка казвайки или пишейки "дневна" вместо "периодна".

Коментар

• [QUOTE=Jason_Thorn;1130689]EUR/USD Обтрнат Главоч со рамине. на 4 часова. Помнете ми думата.[/QUOTE
          Действително, евро-долар прави на часова графика рамо-глава-рамо, но от по-голям приоритет е пробития покачващ се дневен тренд от началото на юни, което навява съвсем противоположни ностроения

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
            Май и ти като Петър Караиванов си мислиш че и на едноминутна и на тридесетминутна пълзящите средни са дневни по някаква странна причина
            Абе човек...машинална грешка е това, естествено, че е 30 периодна, а не дневна..що се хващаш за думата?!

Коментар

Всичко това говори само за едно: подготвя се силно движение на север с теоретична цел около 1.45 (към януари 2011) след което ще последва спад към 1.15 (към август-септември догодина)
              След 1.15 имаш ли информация накъде ще ходи?

Коментар

EUR/USD

Подтвърждавам казаното преди мен, че на H4 може да се разпознае обърната "глава с рамене", в същото време котировките на 4 часа, "търкат" 200 дневна SMA. Това, комбинирано с казаното от мен в темата "Аматьорски анализ"

Допълнително:
                • на H1, 30 дневна SMA захожда отдолу нагоре, и се стреми към 200-дневната,
                • котировките на H1 са над 30-девната пълзяща
                • RSI е 60 и е с ярък наклон на горе
                Всичко това говори само за едно: подготвя се силно движение на север с теоретична цел около 1.45 (към януари 2011) след което ще последва спад към 1.15 (към август-септември догодина)
                На едночасова графика за да виждаш 30-дневната СМА трябва да сложиш СМА с период 24.30 = СМА 720

Май и ти като Петър Караиванов си мислиш че и на едноминутна и на тридесетминутна пълзящите средни са дневни по някаква странна причина

Коментар

...
                  ...сигурно е яко да знаеш какво ще става догодина август-септември...

успехи и наздраве!!!
                  The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• EUR/USD

Подтвърждавам казаното преди мен, че на H4 може да се разпознае обърната "глава с рамене", в същото време котировките на 4 часа, "търкат" 200 дневна SMA. Това, комбинирано с казаното от мен в темата "Аматьорски анализ"

Допълнително:
                    • на H1, 30 дневна SMA захожда отдолу нагоре, и се стреми към 200-дневната,
                    • котировките на H1 са над 30-девната пълзяща
                    • RSI е 60 и е с ярък наклон на горе

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                      EUR/USD Обтрнат Главоч со рамине. на 4 часова. Помнете ми думата.
                      И какъв е смисъла да помним нали ако стане ще го видим, пък ако не стане ще видим друго.....така де ако помним може се объркаме, ако не помним не можем да се объркаме, няма отправна точка

Станиславе, прибра ли си от еврото, гледам 40 пипса върна, явно се отказа наведнъж да пада, и на него му горещо в това горещо време
                      Пък има такова хубаво 1-2-3 че и с инсайд бар мммм много сочно това евро Дали не дойде време пак за къси
                      Пък може и за дълги да е било, гледам опряло в една МА а и тренда е нагоре вече втори ден
                      Last edited by greedforsuccess; 17.08.2010, 18:04.
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• EUR/USD Обтрнат Главоч со рамине. на 4 часова. Помнете ми думата.
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Реде нема ли да рушваш еврото скоро време

поздрави и успехи!
                          The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            И отколко време е така ?
                            Знаеш за какво говоря! Със сигурност ги разбираш повече от мен Успех
                            DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                              Напоследък пазара се движи от настроения, а не от новините,
                              И отколко време е така ?
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                                Ами и аз го пуснах от 1.2830, стопа обаче ми е 1.2997 и цел 1.29. За мен по вероятно е 1.2950-60 максимум да стигне. Над 1.29 не бих пускал дълги. Успех!
                                Тази е затворих на 1.2890 малко преди 12ч
                                DJ сватба

Коментар

Working...
                                X