IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Добрю ютрю
    Как да не знам до къде ще е.
    Знаем !!!
    1.3580
    Даже и Бат Седефчо потвърди !!!
    Успешен ден на всички ХОРА !!!
    С инерцията - до 1,3665
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
      Така е приятелю. Черно на бяло е написано на 17.09. Цената си е изпълнила "задължителната" програма. Ходила е до 10х1, получила е подкрепа от 5х1, не е имала сила да достигне до 10х1, върнала се е за подкрепа от 4х1 и сега е пробила 5х1. От тук нататък - "волна" програма. Може да се движи между 4х1 и 10х1 колкото си иска и ние няма да знаем къде и кога ще свърши покачването. Но ако пробие под 4х1 вече "сигурно" сме в корекция надолу.
      добре де да задам така въпроса ... пробива на кой лъч би ми казал че покачването е свършило и трябва да скъсявам и защо точно той ни дава тази информация и въобще от всичките тези лъчи има ли такъв , който да ни отговори на този въпрос...

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        "....Проблемът е, че тогава не знаем къде и кога ще свърши покачването...."
        Добрю ютрю
        Как да не знам до къде ще е.
        Знаем !!!
        1.3580
        Даже и Бат Седефчо потвърди !!!
        Успешен ден на всички ХОРА !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
          Би ли могъл върху чертежчето да надписваш всеки лъч, за да стане по прегледна картинката?
          Иначе много ми харесват твоите анализи...
          О! Това е твърде много работа. И едвали ще даде по-голяма яснотта. Какви са лъчите от ветрилото на МТ4 вече сме обсъждали. Условно сме ги кръстили по начина от таблиците. Оцветявам едни сини триъгълници между 10х1 до 1х1. Това са съответно силните мечи и бичи позиции на цената от последните връх и дъно. Това според мен е достатъчно за ориентация.

За днес синият триъгълник е само между 10х1 и 4х1.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            Така е приятелю. Черно на бяло е написано на 17.09. Цената си е изпълнила "задължителната" програма. Ходила е до 10х1, получила е подкрепа от 5х1, не е имала сила да достигне до 10х1, върнала се е за подкрепа от 4х1 и сега е пробила 5х1. От тук нататък - "волна" програма. Може да се движи между 4х1 и 10х1 колкото си иска и ние няма да знаем къде и кога ще свърши покачването. Но ако пробие под 4х1 вече "сигурно" сме в корекция надолу.

Коментар

Чертежът днес е много странен. Къде ще е следващата подкрепа? Това е въпросът. Ако е от 5х1 или поне от зеления лъч може да очакваме продължаване на покачването.
              Би ли могъл върху чертежчето да надписваш всеки лъч, за да стане по прегледна картинката?
              Иначе много ми харесват твоите анализи...

Коментар

Ако сте позабравили

http://www.investor.bg/forum/showthr...93#post1139293

Коментар

• Ако сте позабравили

http://www.investor.bg/forum/showthr...93#post1139293

Коментар

• Чертежът днес е много странен. Къде ще е следващата подкрепа? Това е въпросът. Ако е от 5х1 или поне от зеления лъч може да очакваме продължаване на покачването.

Нека и табличката да е странна.

[CODE]12644
                    2,54 10x1 5x1 4x1
                    00:00 53 14011 13321 13146
                    04:00 54 14037 13334 13156
                    08:00 55 14062 13346 13165
                    12:00 56 14088 13359 13175
                    16:00 57 14114 13372 13184
                    20:00 58 14140 13385 13194
                    00:00 59 14166 13397 13203
                    [/CODE]

Ако си спомняте считам, че критерий за край на покачването може да бъде лъч 4х1.

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
                      Ето докъде докарах сметката, която открих за експертчето. Мисля пак да го пусна да поработи.

http://forexforum.bg/viewtopic.php?f=17&t=737
                      Желев, аз ли не мога да схвана или ти нещо ни мяташ на черешата, но като гледам графика на извлечението, което си поснал в твоя форум ми прави впечатление, че за 3 седмици или 15 търговски дни, експертът ти е нацъкал 2167 сделки, което е средно по 144 сделки на ден
                      Да не пропуснем факта, че си посочил, че това нещо работи само по 1 час на денонощие
                      В крайна сметка се вижда, че експерта ти определено работи добре, но постигнатия резултат комай е за по-дълъг от посочения период.
                      Last edited by forexboy; 23.09.2010, 07:41.

Коментар

• лунито май направи дъно, ХАУ
                        и дау не качва днеска, това е добър знак
                        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
                          Ето докъде докарах сметката, която открих за експертчето. Мисля пак да го пусна да поработи.

Впечатляващо !!!!
                          Бравоо
                          Ще го продаваш ли експертчето ???????
                          =====================================
                          Малко преди 00:00 го резнаха
                          курсо като кери .......хъмммммм
                          Лева ВИ нощ !!!
                          Last edited by bgg_red; 23.09.2010, 00:01.
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• хемусе де се загуби бря - сестричка ли му прави ...каквото такова да е живо и здраво !!!

успехи бол
                            The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
                              Споко бе Нервак, да не мислиш, че ти се подигравам на сделката? Предложението ми към С.Желев си беше абсолютно сериозно. Тъй като той се занимава с изготвяне на експерти, защо да не ти помогне с едно експертче, дето да цъка вместо тебе на платформата?

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                                Е как пък ти хрумна такава щуротия ?
                                Не може това да стане. Не давам аз на никой да ми ползва името, освен ако не ми изхакат данните
                                Просто от известно време карам само на наздравици и спам, че да се впивам в обстановката
                                тотукадругонемако

лека

Коментар

Working...
                                X