IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
    Не са пропорционално, но са право вързани. Като се има предвид, че BOJ са закупили няколко милиарда долара (а и други валути)при интервенцията. съответно са наводнили пазара с йени.(увеличили са паричната маса на йени) какво стана с йената питам аз ??? цената и падна а долара вече е 1 фигура нагоре спрямо еврото.
    Како, хич те няма
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Де да беше толкоз просто с инфлацията
      и дефлацията, и намаляването на паричната
      маса и увеличаването и.
      Не винаги са вързани правопропорционално !!!
      Айде приятна ВИ почивка !!!
      Не са пропорционално, но са право вързани. Като се има предвид, че BOJ са закупили няколко милиарда долара (а и други валути)при интервенцията. съответно са наводнили пазара с йени.(увеличили са паричната маса на йени) какво стана с йената питам аз ??? цената и падна а долара вече е 1 фигура нагоре спрямо еврото.

Коментар

• Нещо интересно за четене. Защо ли ми звучи толкова познато

http://www.vanityfair.com/business/f...g-bonds-201010

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
          Хе-хееее, Дянков здравей. Искаш да ни спреш социалните помощи,а?
          Е как ме разбра, че съм Дянков? От толкоз време се крия! Добър сиии!
          www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Manny Разгледай мнение
            Айде пак ще си ги мерим, кажете най-накрая кой колко вади в тоя форум и да са свършва, само са надъхвате.
            Хе-хееее, Дянков здравей. Искаш да ни спреш социалните помощи,а?
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

ами нали затова те питам за жокер, че иначе пак трябва да клепя на магистралата.
              ПП Като казах за магистралата бас държа че вадя повече от теб на ден,
              Айде пак ще си ги мерим, кажете най-накрая кой колко вади в тоя форум и да са свършва, само са надъхвате.

Коментар

Като ти гледам шапката и униформата се питам; Да не си овенин бе момче?. Аз 1996, 1997 съм била малка ама помня как Жан Валдан пусна печатницата и раздаваше пари на калпак,(увеличи паричната маса в обръщение) Тогава лева поскъпна и за 1 лев можеше да си купиш 3000 долара.
                Какво ли щеше да стане ако беше изтеглил парична маса от Пазара Сигурно един долар щеше да струва 3000 лева??
                "Како" бях те питал нещо преди време ти не ми отговори, ама сега го разбрах така или иначе. Гледам за иконома нещо говорите, парични маси това онова. Доста неща на които ни учат не са верни, ама затова си имаме акъл в главата да си търсим отговорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  И там волатилността доста падна през последните години !

Дръж кеша в долари, па се не бой ......В БГ инвестирай само чрез офшорки а навън може и номинално ....

П>С : Това дето си го учила в иконома , не е вярно ....Сигурно на тая лекция си била на магистралата и оттам е объркването ти .
                  Като ти гледам шапката и униформата се питам; Да не си овенин бе момче?. Аз 1996, 1997 съм била малка ама помня как Жан Валдан пусна печатницата и раздаваше пари на калпак,(увеличи паричната маса в обръщение) Тогава лева поскъпна и за 1 лев можеше да си купиш 3000 долара.
                  Какво ли щеше да стане ако беше изтеглил парична маса от Пазара Сигурно един долар щеше да струва 3000 лева??
                  Last edited by kaka89; 19.09.2010, 00:19.

Коментар

ПП Като казах за магистралата бас държа че вадя повече от теб на ден,
                    И там волатилността доста падна през последните години !

Дръж кеша в долари, па се не бой ......В БГ инвестирай само чрез офшорки а навън може и номинално ....

П>С : Това дето си го учила в иконома , не е вярно ....Сигурно на тая лекция си била на магистралата и оттам е объркването ти .
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Де да беше толкоз просто с инфлацията
                      и дефлацията, и намаляването на паричната
                      маса и увеличаването и.
                      Не винаги са вързани правопропорционално !!!
                      Айде приятна ВИ почивка !!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

А като ти намалее паричната маса в джоба за къв си ми? Я ходи да хвърлиш една табла със свободна китка! Знаеш как.
                        Тъййй, доларите свършиха и минавате на натурална размяна вече май
                        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• .....

хмм явно нещата не са 4ак толкова зле защото
                          общия индекс на цените държи положението все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от meketo Разгледай мнение
                            abe kako ti ne razbra li 4e v ikonoma ne prepodavat evrei, a ot praktikata 6te ti kaja 4e kato namalee pari4nata masa v joba mi ,edinsvenoto koeto se vdiga e znae6 kakvo..
                            А като ти намалее паричната маса в джоба за къв си ми? Я ходи да хвърлиш една табла със свободна китка! Знаеш как.
                            Last edited by kaka89; 17.09.2010, 22:16.

Коментар

• abe kako ti ne razbra li 4e v ikonoma ne prepodavat evrei, a ot praktikata 6te ti kaja 4e kato namalee pari4nata masa v joba mi ,edinsvenoto koeto se vdiga e znae6 kakvo..

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                                Мисля, че днес ще затворим под 1.282 в EUR/USD
                                Пфу, почети да позная. Другия път ще хвърлям боба с лявата ръка.

Коментар

Working...
                                X