If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не са пропорционално, но са право вързани. Като се има предвид, че BOJ са закупили няколко милиарда долара (а и други валути)при интервенцията. съответно са наводнили пазара с йени.(увеличили са паричната маса на йени) какво стана с йената питам аз ??? цената и падна а долара вече е 1 фигура нагоре спрямо еврото.
Де да беше толкоз просто с инфлацията
и дефлацията, и намаляването на паричната
маса и увеличаването и.
Не винаги са вързани правопропорционално !!!
Айде приятна ВИ почивка !!!
Не са пропорционално, но са право вързани. Като се има предвид, че BOJ са закупили няколко милиарда долара (а и други валути)при интервенцията. съответно са наводнили пазара с йени.(увеличили са паричната маса на йени) какво стана с йената питам аз ??? цената и падна а долара вече е 1 фигура нагоре спрямо еврото.
Като ти гледам шапката и униформата се питам; Да не си овенин бе момче?. Аз 1996, 1997 съм била малка ама помня как Жан Валдан пусна печатницата и раздаваше пари на калпак,(увеличи паричната маса в обръщение) Тогава лева поскъпна и за 1 лев можеше да си купиш 3000 долара.
Какво ли щеше да стане ако беше изтеглил парична маса от Пазара Сигурно един долар щеше да струва 3000 лева??
"Како" бях те питал нещо преди време ти не ми отговори, ама сега го разбрах така или иначе. Гледам за иконома нещо говорите, парични маси това онова. Доста неща на които ни учат не са верни, ама затова си имаме акъл в главата да си търсим отговорите.
И там волатилността доста падна през последните години !
Дръж кеша в долари, па се не бой ......В БГ инвестирай само чрез офшорки а навън може и номинално ....
П>С : Това дето си го учила в иконома , не е вярно ....Сигурно на тая лекция си била на магистралата и оттам е объркването ти .
Като ти гледам шапката и униформата се питам; Да не си овенин бе момче?. Аз 1996, 1997 съм била малка ама помня как Жан Валдан пусна печатницата и раздаваше пари на калпак,(увеличи паричната маса в обръщение) Тогава лева поскъпна и за 1 лев можеше да си купиш 3000 долара.
Какво ли щеше да стане ако беше изтеглил парична маса от Пазара Сигурно един долар щеше да струва 3000 лева??
Де да беше толкоз просто с инфлацията
и дефлацията, и намаляването на паричната
маса и увеличаването и.
Не винаги са вързани правопропорционално !!!
Айде приятна ВИ почивка !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
abe kako ti ne razbra li 4e v ikonoma ne prepodavat evrei, a ot praktikata 6te ti kaja 4e kato namalee pari4nata masa v joba mi ,edinsvenoto koeto se vdiga e znae6 kakvo..
А като ти намалее паричната маса в джоба за къв си ми? Я ходи да хвърлиш една табла със свободна китка! Знаеш как.
abe kako ti ne razbra li 4e v ikonoma ne prepodavat evrei, a ot praktikata 6te ti kaja 4e kato namalee pari4nata masa v joba mi ,edinsvenoto koeto se vdiga e znae6 kakvo..
Коментар