IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
    може и да не са били boj може да са били спекулантите както казваш
    оба4е в такъв слу4ай за какво изтегляне на долари и респективно бъдещо пока4ване на долара говориме
    Доколкото съм учила в иконома когато паричната маса в обръщение намалява цената на валутата се вдига.

Коментар

ти още 100 години няма да облажиш
      ами нали затова те питам за жокер, че иначе пак трябва да клепя на магистралата.
      ПП Като казах за магистралата бас държа че вадя повече от теб на ден,
      Last edited by kaka89; 17.09.2010, 21:06.

Коментар

• .....

може и да не са били boj може да са били спекулантите както казваш
        оба4е в такъв слу4ай за какво изтегляне на долари и респективно бъдещо пока4ване на долара говориме

Коментар

• Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
          Много мислиш малко действаш. Кажи в крайна сметка от толкова мислене какво измисли накрая че и кака да облажи от баницата,
          ти още 100 години няма да облажиш

Коментар

имам предвид 4е съм съгласен 4е купуването през долар/йена може да повле4е вси4ки кросове на йената
            но оттук идва въпросът защо след като кросовете са били синтетика и никой не е купувал ауд евро и т.н , защо долара не се засили особено срещу еврото аудто и другите

а и не мисля 4е са били спекулантите - така извднъж без при4ина

според мен си беше boj
            Много мислиш малко действаш. Кажи в крайна сметка от толкова мислене какво измисли накрая че и кака да облажи от баницата,

Коментар

• .....

имам предвид 4е съм съгласен 4е купуването през долар/йена може да повле4е вси4ки кросове на йената
              но оттук идва въпросът защо след като кросовете са били синтетика и никой не е купувал ауд евро и т.н , защо долара не се засили особено срещу еврото аудто и другите

а и не мисля 4е са били спекулантите - така извднъж без при4ина

според мен си беше boj
              Last edited by zloblivi_podritvaniq; 17.09.2010, 20:02.

Коментар

според мен ситуацията е следната
                продаваха се йени през вси4ки валути
                защото ако беше само 4рез долара то той щеше зна4ително да се повиши а курса му не се промени особено освен разбира се в долар/йена

само помисли защо при интервенцията например ауд/долар стоеше сравнително непроменен - явно защото са купували и ауд

едно е сигурно йена се продаваше най ве4е през долара но това предимство за долара
                се отрази моментално като логи4но той беше малко по силен от другите валути в деня на интервенцията
                Аз казвам какво е правила Япония (BOJ), ти ме забиваш на друга тема...... Ясно е, че йената се продаваше. Въпросът е кой и за каква валута я е продавал.

Успех и хубав уикенд на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Аз имах повод и от други постове да напиша нещо по този въпрос, но сега ще го направя.

Пазарът все още не вярва, че Япония е купила единствено и само долари за интервенираните йени. Кросовете на йената бяха вдигнати от спекулантите, не от BOJ (или тяхното МФ).
                  Ако мислите ми са верни, помислете какво е да се изтегли такава ликвидност в долари при интервенцията. Това скоро ще се калкулира в стойността на долара и то нагоре.
                  според мен ситуацията е следната
                  продаваха се йени през вси4ки валути
                  защото ако беше само 4рез долара то той щеше зна4ително да се повиши а курса му не се промени особено освен разбира се в долар/йена

само помисли защо при интервенцията например ауд/долар стоеше сравнително непроменен - явно защото са купували и ауд

едно е сигурно йена се продаваше най ве4е през долара но това предимство за долара
                  се отрази моментално като логи4но той беше малко по силен от другите валути в деня на интервенцията

Коментар

• .....

скоро ще разнереме дали вярват в QE или не

в кросовете има много дълги и може да предпо4етат да ги оставят надолу - като затвяряне на позиции в края на седмицата

все пак наближава заседанието на фед и може
                    да има дрън дрън в пресата през уикенда

Коментар

да беше шортил долар/йена тогава
                      защото ако тази двойка тръгне надолу със сигурност няма да повле4е кросовете и борсата надолу

както и да е де
                      4овек след като е влязал не бива да се колебае
                      Аз имах повод и от други постове да напиша нещо по този въпрос, но сега ще го направя.

Пазарът все още не вярва, че Япония е купила единствено и само долари за интервенираните йени. Кросовете на йената бяха вдигнати от спекулантите, не от BOJ (или тяхното МФ).
                      Ако мислите ми са верни, помислете какво е да се изтегли такава ликвидност в долари при интервенцията. Това скоро ще се калкулира в стойността на долара и то нагоре.
                      Last edited by anon6706; 17.09.2010, 19:28.

Коментар

• .....

откакто дрънкат за тия стимули долар/йена няма никакви проблеми с това да е надолу а кросовете да са нагоре

Коментар

Днес нямам. Чашата в момента е полупразна. Поне така си мисля.
                          Пък и едни спекулации за стимули биха понижили долар/йена, без да повишат риска (кабела), което пък ще е добре за късото гепи.

П.П. Но пък стопът ми на 60 пипа (и то на гепи) говори, че и сам не си вярвам. Просто се закачам с пазара.
                          да беше шортил долар/йена тогава
                          защото ако тази двойка тръгне надолу със сигурност няма да повле4е кросовете и борсата надолу

както и да е де
                          4овек след като е влязал не бива да се колебае

Коментар

ти страх от стимули нямаш ли

ако инфлацията не беше достатъ4но зле за QE
                            то ми4иган спомогна за да стане достатъ4но зле
                            Днес нямам. Чашата в момента е полупразна. Поне така си мисля.
                            Пък и едни спекулации за стимули биха понижили долар/йена, без да повишат риска (кабела), което пък ще е добре за късото гепи.

П.П. Но пък стопът ми на 60 пипа (и то на гепи) говори, че и сам не си вярвам. Просто се закачам с пазара.

Коментар

Аз не се сдържах и може да си изпатя:
                              Късо гепи от 134,20, стоп на 134,81
                              ти страх от стимули нямаш ли

ако инфлацията не беше достатъ4но зле за QE
                              то ми4иган спомогна за да стане достатъ4но зле

Коментар

• Аз не се сдържах и може да си изпатя:
                                Късо гепи от 134,20, стоп на 134,81

Коментар

Working...
                                X