Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениети още 100 години няма да облажиш
ПП Като казах за магистралата бас държа че вадя повече от теб на ден,Last edited by kaka89; 17.09.2010, 21:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениеМного мислиш малко действаш. Кажи в крайна сметка от толкова мислене какво измисли накрая че и кака да облажи от баницата,
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеимам предвид 4е съм съгласен 4е купуването през долар/йена може да повле4е вси4ки кросове на йената
но оттук идва въпросът защо след като кросовете са били синтетика и никой не е купувал ауд евро и т.н , защо долара не се засили особено срещу еврото аудто и другите
а и не мисля 4е са били спекулантите - така извднъж без при4ина
според мен си беше boj
Коментар
-
.....
имам предвид 4е съм съгласен 4е купуването през долар/йена може да повле4е вси4ки кросове на йената
но оттук идва въпросът защо след като кросовете са били синтетика и никой не е купувал ауд евро и т.н , защо долара не се засили особено срещу еврото аудто и другите
а и не мисля 4е са били спекулантите - така извднъж без при4ина
според мен си беше bojLast edited by zloblivi_podritvaniq; 17.09.2010, 20:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеспоред мен ситуацията е следната
продаваха се йени през вси4ки валути
защото ако беше само 4рез долара то той щеше зна4ително да се повиши а курса му не се промени особено освен разбира се в долар/йена
само помисли защо при интервенцията например ауд/долар стоеше сравнително непроменен - явно защото са купували и ауд
едно е сигурно йена се продаваше най ве4е през долара но това предимство за долара
се отрази моментално като логи4но той беше малко по силен от другите валути в деня на интервенцията
Успех и хубав уикенд на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз имах повод и от други постове да напиша нещо по този въпрос, но сега ще го направя.
Пазарът все още не вярва, че Япония е купила единствено и само долари за интервенираните йени. Кросовете на йената бяха вдигнати от спекулантите, не от BOJ (или тяхното МФ).
Ако мислите ми са верни, помислете какво е да се изтегли такава ликвидност в долари при интервенцията. Това скоро ще се калкулира в стойността на долара и то нагоре.
продаваха се йени през вси4ки валути
защото ако беше само 4рез долара то той щеше зна4ително да се повиши а курса му не се промени особено освен разбира се в долар/йена
само помисли защо при интервенцията например ауд/долар стоеше сравнително непроменен - явно защото са купували и ауд
едно е сигурно йена се продаваше най ве4е през долара но това предимство за долара
се отрази моментално като логи4но той беше малко по силен от другите валути в деня на интервенцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеда беше шортил долар/йена тогава
защото ако тази двойка тръгне надолу със сигурност няма да повле4е кросовете и борсата надолу
както и да е де
4овек след като е влязал не бива да се колебае
Пазарът все още не вярва, че Япония е купила единствено и само долари за интервенираните йени. Кросовете на йената бяха вдигнати от спекулантите, не от BOJ (или тяхното МФ).
Ако мислите ми са верни, помислете какво е да се изтегли такава ликвидност в долари при интервенцията. Това скоро ще се калкулира в стойността на долара и то нагоре.Last edited by anon6706; 17.09.2010, 19:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДнес нямам. Чашата в момента е полупразна. Поне така си мисля.
Пък и едни спекулации за стимули биха понижили долар/йена, без да повишат риска (кабела), което пък ще е добре за късото гепи.
П.П. Но пък стопът ми на 60 пипа (и то на гепи) говори, че и сам не си вярвам.Просто се закачам с пазара.
защото ако тази двойка тръгне надолу със сигурност няма да повле4е кросовете и борсата надолу
както и да е де
4овек след като е влязал не бива да се колебае
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениети страх от стимули нямаш ли
ако инфлацията не беше достатъ4но зле за QE
то ми4иган спомогна за да стане достатъ4но зле
Пък и едни спекулации за стимули биха понижили долар/йена, без да повишат риска (кабела), което пък ще е добре за късото гепи.
П.П. Но пък стопът ми на 60 пипа (и то на гепи) говори, че и сам не си вярвам.Просто се закачам с пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз не се сдържах и може да си изпатя:
Късо гепи от 134,20, стоп на 134,81
ако инфлацията не беше достатъ4но зле за QE
то ми4иган спомогна за да стане достатъ4но зле
Коментар
Коментар