IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
    Инвестора трябва да е щастлив, че "трейдърите" ползват страхотните им линейни графики, които сякаш имат и обеми отдолу.
    Пуснах си "3 годишен" чарт и ясно се вижда как двугърба камила утолява жаждата си в делтата на Нил.
    +1
    Ами да, чудесна дневна линейна графика с 22 точни попадения Криво ляво, колкото са дните за избрания период. Това - здраве да е. Направих си труда да сътворя максимално близка до поместената, но от реално действаща платформа

... но там "двойно дъно" не се вижда ... големи анализи си правим тук, няма що ...

ПП А какви категорични изводи само ...
    Last edited by oldy; 26.08.2010, 14:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
      Инвестора трябва да е щастлив, че "трейдърите" ползват страхотните им линейни графики, които сякаш имат и обеми отдолу.
      Пуснах си "3 годишен" чарт и ясно се вижда как двугърба камила утолява жаждата си в делтата на Нил.
      Ахаа, това е графика на инвестора...

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
        Знам какво е месечна графика! като съм казал "месечна", съм имал впредвид, че така е изписано тук на сайта, а аз давам снимка на тази графика, и е редно да я спомена така както е отразена тук!
        Ако някой нарича една графика месечна, защото отляво започва от 26.07. и в дясно свършва на 26.08....доста е смешно Не знам какъв сайт имаш Предвид, но не е стока да знаеш Пак лично мнение де

Коментар

• Инвестора трябва да е щастлив, че "трейдърите" ползват страхотните им линейни графики, които сякаш имат и обеми отдолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от bisert1 Разгледай мнение
            Колега, месечна графика е тази на която всеки бар отговаря на един месец.
            Знам какво е месечна графика! като съм казал "месечна", съм имал впредвид, че така е изписано тук на сайта, а аз давам снимка на тази графика, и е редно да я спомена така както е отразена тук!

Коментар

• месечна графика
              Attached Files

Коментар

• http://pippluspip.wordpress.com/2010/08/26/26-08-2010/

Коментар

• до mos70

Колега, месечна графика е тази на която всеки бар отговаря на един месец. Това, което ти си ни показал е по-скоро някаква часова графика. Без никакво заяждане и ирония този път ти казвам, че много си се объркал за много работи. Дано имаш успех! Лично мнение, разбира се

Коментар

ти си знаеш....
                    Ами, че абсолютно прав си е Йосиф, това не е месечна графика, а по скоро дневна (казвам "по скоро", защото имам чувството, че е рисувана по памет)

Коментар

• В стил Руукито стопа преместен на 1.2710,малка печалба,но все пак печалба
                      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Не е ли това месечна графика,или бъркам нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          това не е месечна графика , както се разбира във форекс средите , а е графика за движението на цената последния месец... Второ това е по скоро рисунка отколкото графика и е малко смешно на нея да се правят анализи....
                          ти си знаеш....според мен обаче днес да се влиза къс в евро/долар- не е добра идея! Само мнение....

Коментар

Макар и много крехко и плитичко, има си го двойното дънце! дали съм прав...ще покаже времето!
                            това не е месечна графика , както се разбира във форекс средите , а е графика за движението на цената последния месец... Второ това е по скоро рисунка отколкото графика и е малко смешно на нея да се правят анализи....

Коментар

• Първоначално изпратено от Manny Разгледай мнение
                              о при мене месечна графика е като твоя годишна или повече, ама както и да е де, то това ако е двойно дъно няма никакъв таргет.
                              Ами не в "класически" вид, но все пак....ще видим..

Коментар

• [QUOTE=mos70;1133075]
                                Първоначално изпратено от bokogega;1133072Късо евро 1.2717,стоп над върха ,първа цел 1.2660 :confused:
                                Днеска еврото ще върви на "плюс" спрямо долара...може и да ти сработи стопа.
                                нямам пред мен платформата в момента, но на графиката, която я има тук в сайта се вижда, че на месечна база има формиран, макар и доста крехко- двойно дъно. Така, че....тя е ясна на къде ще е...
                                Няма проблем има и загуби,важно е да са съобразени със сметката.Има една стара максима "За да получиш трябва да дадеш",едни по малко други повече,въпрос на избор,а и аз не гледам на пазара като на надомна работа

Коментар

Working...
                                X