IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
    ..Без здрав ММ ..
    Понеже съм пълен невежа , би ли ми разяснил какво означава това ?
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Между другото, по мое скромно мнение, няма човек от пишещите последния час, който да не е казал някаква истина. И може би по-пълната такава е една сложна комбинация от всички последни мнения

Коментар

...тук ако не си концентриран - че къде?
        ... при Red Bull Air Race

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          skorpio, това кога ще занулиш не е фатално, и честно казано колкото по-бързо стане това, е толкова по-добре. Защото колкото повече боли, толкова по-силно ще се търси разрешение на проблема. А при твоя метод е отлагане, отлагане, отлагане и накрая отказване.
          Не е нужно да се занулява, но е добре да се знае, как би реагирал при една такава ситуация, да му се изпънат нервите най-малкото до толкова, че да не може да спи.
          Ако си вкарал сума,която можеш да загубиш - не е фатално
          Въобще,това че трябва да загубиш за да усетиш болката за мен са пълни глупости. Аз съм губил хиляди на ден и нищо положително не съм видял от това.
          Проблема не се решава със загуби, а с учене,практика и дисциплина.Загубите на цели акаунти дори са много вредни, защото се самонавиваш да ги избиваш и потъваш в спиралата .........
          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
            +1, само трябва да се внимава и да има здрав ММ
            Без здрав ММ акаунта винаги отива на кино, това си е основно. Математически негативното очакване е достатъчно (което пък присъства в 99.999% от сделките).
            Който не внимава - какво прави с Форекс изобщо? Това е един от най-чистите начини да се работи с пари директно, тук ако не си концентриран - че къде?

Коментар

Писах аз ама кой да чете...
              Добре, с $10 000 капитал ще откриеш да кажем позиция 0.1 лот без маржин.
              Ами че кой те спира пак с капитал $10 000 да откриеш пак лот 0.1 с маржин 1:100?
              0.1 лот си е 0.1 лот без значение с колко маржин се работи. Разликата е че при висок маржин остава повече неблокиран капитал - което позволява маневри от всякакъв вид
              Вместо просто да стоиш и гледаш.

Логиката е простичка и ясна, за мен е безсмислено да търгувам с по-малък лост от максимално разрешения.
              Точно това правя,но има хора които вкарват 1000$ и откриват позиция от 50-100 000 $ - ей това е използване на марджин .
              И това не е грешно,ако си опитен и знаеш какво правиш.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• skorpio, това кога ще занулиш не е фатално, и честно казано колкото по-бързо стане това, е толкова по-добре. Защото колкото повече боли, толкова по-силно ще се търси разрешение на проблема. А при твоя метод е отлагане, отлагане, отлагане и накрая отказване.
                Не е нужно да се занулява, но е добре да се знае, как би реагирал при една такава ситуация, да му се изпънат нервите най-малкото до толкова, че да не може да спи.
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                  skorpio, в обща теория на пазарната икономика, т.е. още през първите няколко часа на започване на висшето се учеше, че идеята е да печелиш, а да вземеш една стока и да я размениш за друга такава на същата цена не само че е безпредметно, но и глупаво. А това което ти казваш, дори не спада към тези категории. каква търговия е, щом ще чакаш докато тренда върви срещу теб та някога да се върнел и после какво следва, да се хвалиш че си устискал половин година и не си занулил ли.

анонимен комарджия, така е, но тук средата предразполага към това.
                  Бгг-ред-а, добре го каза

Поздрави ту алл оф ю
                  Ауууу, 1 година труд ми трябваше да забравя всичко научено в учебниците, а ти за 2 мин. ми го припомняш
                  Първо вникни в отговора ми, а не чети през редовете.
                  При равни други условия, много по-бързо ще се занулиш с марджин,отколкото без.Това ми беше мисълта, а не че трябва да купиш на върха и да продадеш на дъно.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

Ами че кой те спира пак с капитал $10 000 да откриеш пак лот 0.1 с маржин 1:100?
                    0.1 лот си е 0.1 лот без значение с колко маржин се работи. Разликата е че при висок маржин остава повече неблокиран капитал - което позволява маневри от всякакъв вид

Логиката е простичка и ясна, за мен е безсмислено да търгувам с по-малък лост от максимално разрешения.
                    +1, само трябва да се внимава и да има здрав ММ
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                      Неееееее, тук става въпрос за по-малкото зло. Ако тренда тръгне срещу теб шанса да устискаш без марджин е много по-голям.Загубите ти са много по-малки,а оттам и психологическата нагласа е друга.................. И както казах,всеки си има стил на търговия

Коментар

• skorpio, в обща теория на пазарната икономика, т.е. още през първите няколко часа на започване на висшето се учеше, че идеята е да печелиш, а да вземеш една стока и да я размениш за друга такава на същата цена не само че е безпредметно, но и глупаво. А това което ти казваш, дори не спада към тези категории. каква търговия е, щом ще чакаш докато тренда върви срещу теб та някога да се върнел и после какво следва, да се хвалиш че си устискал половин година и не си занулил ли.

анонимен комарджия, така е, но тук средата предразполага към това.
                        Бгг-ред-а, добре го каза

Поздрави ту алл оф ю
                        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Привет !!!

Препоръката ми е да почнеш с малка сметка
                          до 500 лефа и да се концентрираш вт ърговия
                          само на една двоика да кажем евро>долар
                          Кво е туй 500 лефа бе Реде? Да не си станал брокер?
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Въпроса с големината на реалните сметки няма никакъв смисъл.
                            Несъгласен

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                              Ето и обосновката.
                              1.за какъв дявол да затварям 10000$ при брокера като мога да сложа 2000 и да търгувам с маржин. Останалите 8 на депозит да са пак не е зле
                              2. когато направя покупка на 10000$ и курса на долар лев падне, това че имам долари не значи че не губя. А сега да сметнем така. Имап 10 000лв купуваш си долари без маржин без нищо след месец курса е яко зле за долара и решаваш да си купиш кола. Обръщаш пак доларите за да купиш колата, ха кажи не си ли ял дървото.
                              Неееееее, тук става въпрос за по-малкото зло. Ако тренда тръгне срещу теб шанса да устискаш без марджин е много по-голям.Загубите ти са много по-малки,а оттам и психологическата нагласа е друга.................. И както казах,всеки си има стил на търговия
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнение
                                Аз смятам ( съвсем скоро) да започна да се занимавам само с това. Както се вижда съм "начинаещ" (1.5г.практика с демо сметки), но отделям огромно количество време да се образовам. Имам разбира се сериозни притеснения и все още не се чувствам достатъчно подготвен и уверен. Тъй като съм нов и за форума, искам да попитам- има ли практика и техн. възможност да се пускат анкети от модератора. МОС -а задава хубава питанка, която е анкета и която не би ощетила или притеснола който и да е от участниците. КОЛКО СА ИКОНОМ. ОБРАЗОВАНИЕ?
                                Аз бих питал:
                                КОЛКО ОТ УЧАСТНИЦИТЕ СА ЗАНУЛИЛИ ПЪРВИТЕ СИ РЕАЛНИ СМЕТКИ?
                                или:
                                С КАКВИ СМЕТКИ (като стойност) ОПЕРИРАТЕ?
                                и още много други въпроси, които биха били само от помощ на такаива като мен. А и не само.....
                                Привет !!!
                                Ще карам наред.
                                Това дали имаш икономическо обрузование
                                или не, няма голямо значение за това да си
                                успешен трейдър !!!
                                По важното е дали като човек е отделял време да се образова да се е научил да мисли !!!!!
                                Такааааа.
                                Няма точна статистика колко са занулили първите сметки , но предполагам че е близо до 99% Моита първата оцеля 6-8 месеца.
                                Просто не помня точно
                                Въпроса с големината на реалните сметки няма никакъв смисъл. По-важното е колко процент доходност се постига на месец или година.
                                Препоръката ми е да почнеш с малка сметка
                                до 500 лефа и да се концентрираш вт ърговия
                                само на една двоика да кажем евро>долар
                                Те така !!!
                                Успех !!!
                                ++++++++++++++++++++++++++++++++++
                                Дека ви е ГАПА бря ????
                                =================================
                                http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                                Спасете Мирко !!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X