За по-сериозна игра е необходим екип. Самосиндикално, човек е подложен на моментни емоции. И от там идват сривовете. Три месеца може да си на +, И тъкмо си удвоил или утроил акаунта, за два дни да го нулираш. Между другото, определи си сам един номинал, около който да играеш. И както нарасне, кеширай. Спечелени пари са само тези които си изтеглил!! Не си застрахован колко месеца ще изкараш с първоначалния депозит. Това го приеми като част от играта.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеПо-добре е от това да фалираш на третия ден
Ние по-простите + всички банки,хедж фондове и други финансови институции не използваме марджин, но всеки си има стил на търгуване.
ПП А това "ние по-простите" не е необходимо ... защото прозира стоящото зад тези думи
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеАз предлагам да добавим като филтър и вълците. По тях ще разбираме кога имаме пълнолуния и съответно ще използваме пълнолунията да прецезираме входа от към тайминг и посоката според някое ветрило на Ган или число от онзи квадрат с многото числа.до един форум където се дискутират спектрални анализи и хауси и т.н.т. Е там гледам се държиш, като сериозен младеж, а тука какво ви става бе хора.
Е на ПА Елиът непречи, за Ган незнам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеТеб те знаем,че използваш на 100% възможностите на марджина.
Аз изхождам от позицията на човек,който за пръв път открива реална сметка. Плюсовета са:
- като не използваш марджин,можеш да си позволиш много по-дълбок стоп
- много по-спокоен си при търговия
а това е решаващо в 90% от сделките.
Сметни колко трябва да стане курса на Е/$ за да загубиш парите си,при положение сега купиш или продадеш/без значение/ примерно 10 000$ и имаш вкарани същите пари при брокера си. - Практически е невъзможно да фалираш.
1.за какъв дявол да затварям 10000$ при брокера като мога да сложа 2000 и да търгувам с маржин. Останалите 8 на депозит да са пак не е зле
2. когато направя покупка на 10000$ и курса на долар лев падне, това че имам долари не значи че не губя. А сега да сметнем така. Имап 10 000лв купуваш си долари без маржин без нищо след месец курса е яко зле за долара и решаваш да си купиш кола. Обръщаш пак доларите за да купиш колата, ха кажи не си ли ял дървото.Last edited by Jason_Thorn; 17.10.2010, 18:59.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеНачи говориш пълни глупости ама както и да е.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеПо-добре е от това да фалираш на третия ден
Ние по-простите + всички банки,хедж фондове и други финансови институции не използваме марджин, но всеки си има стил на търгуване.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнениеА колко трябва да стане (и за колко време) за да може да те храни... при същия пример
Ние по-простите + всички банки,хедж фондове и други финансови институции не използваме марджин, но всеки си има стил на търгуване.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеСметни колко трябва да стане курса на Е/$ за да загубиш парите си,при положение сега купиш или продадеш/без значение/ примерно 10 000$ и имаш вкарани същите пари при брокера си. - Практически е невъзможно да фалираш.... при същия пример
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеТова сигурно е най-голямата градска легенда за трейдинг
Не маржина убива сметката - а лошия ММ..
Аз изхождам от позицията на човек,който за пръв път открива реална сметка. Плюсовета са:
- като не използваш марджин,можеш да си позволиш много по-дълбок стоп
- много по-спокоен си при търговия
а това е решаващо в 90% от сделките.
Сметни колко трябва да стане курса на Е/$ за да загубиш парите си,при положение сега купиш или продадеш/без значение/ примерно 10 000$ и имаш вкарани същите пари при брокера си. - Практически е невъзможно да фалираш.Last edited by skorpio; 17.10.2010, 18:32.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеАз не съм съгласен
Започни с колкото се може повече пари, но не използвай марджин!!!
Не маржина убива сметката - а лошия ММ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеАз не съм съгласен
Започни с колкото се може повече пари, но не използвай марджин!!!Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнениеЗапочни с истински пари и малък акаунт.
Започни с колкото се може повече пари, но не използвай марджин!!!Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнениеАз смятам ( съвсем скоро) да започна да се занимавам само с това. Както се вижда съм "начинаещ" (1.5г.практика с демо сметки), но отделям огромно количество време да се образовам. Имам разбира се сериозни притеснения и все още не се чувствам достатъчно подготвен и уверен. Тъй като съм нов и за форума, искам да попитам- има ли практика и техн. възможност да се пускат анкети от модератора. МОС -а задава хубава питанка, която е анкета и която не би ощетила или притеснола който и да е от участниците. КОЛКО СА ИКОНОМ. ОБРАЗОВАНИЕ?
Аз бих питал:
КОЛКО ОТ УЧАСТНИЦИТЕ СА ЗАНУЛИЛИ ПЪРВИТЕ СИ РЕАЛНИ СМЕТКИ?
или:
С КАКВИ СМЕТКИ (като стойност) ОПЕРИРАТЕ?
и още много други въпроси, които биха били само от помощ на такаива като мен. А и не само.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнениеАз бих питал:
КОЛКО ОТ УЧАСТНИЦИТЕ СА ЗАНУЛИЛИ ПЪРВИТЕ СИ РЕАЛНИ СМЕТКИ?
или:
С КАКВИ СМЕТКИ (като стойност) ОПЕРИРАТЕ?
и още много други въпроси, които биха били само от помощ на такаива като мен. А и не само.....Сети се сам защо?
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
Коментар