IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
    дъл ще има габ тази вечер как мислите
    Не (освен ако 30пипа ги бройкаш за гап).
    Така мисля.

Коментар

• ето и виждането ми за идната седмица, споделено непринудено
      usdjpy - bias up. Подходящи нива за заемане на дълга - 81.30, цели 8166 - 8370
      usdcad - bias up. Подходящи нива за заемане на дълга - 0080, цели 0190 - 0290
      eurgbp - bias down. Подходящи нива за заемане на къса - 8740, цели 8660
      нивата позволяват сравнително плитки стопове.

еурусд, ако бием 3920, мисля, че може да слезе до 3660. докато сме над 3920 обаче картината е бича и целите за следващото покачване са 4260-4370.
      те така, успешна седмица на всички
      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• дъл ще има габ тази вечер как мислите
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
          Теб те знаем,че използваш на 100% възможностите на марджина .
          Аз изхождам от позицията на човек,който за пръв път открива реална сметка. Плюсовета са:
          - като не използваш марджин,можеш да си позволиш много по-дълбок стоп
          - много по-спокоен си при търговия
          а това е решаващо в 90% от сделките.
          Сметни колко трябва да стане курса на Е/$ за да загубиш парите си,при положение сега купиш или продадеш/без значение/ примерно 10 000$ и имаш вкарани същите пари при брокера си. - Практически е невъзможно да фалираш.
          Идеята не е да фалираш,а да печелиш(всеки според възможностите),при грешна сделка дали с марджин или без, психологията на загубата е еднаква,разликата е само,че при марджина по бързо губиш,сметката,респективно я увеличаваш.
          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• И аз съм на мнение, че това е най-честата причина за фалит:
            http://sobstvenbiznes.net/articles.php?article_id=66

Иначе рядко трейдвам с реален марджин по-голям от 1:4, 1:5. Съветвам горещо всички новозапочнали с форекс да търгуват с максимум 1:2 ливъридж!

Форексът не е схема за бързо забогатяване - ЗАТОВА 90% са лузири тук, понеже на това се надяват...

Всеки иска нещо за нищо...
            Last edited by XY; 17.10.2010, 21:12.
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнение
              Aз като казвам,че има ползи и нужда от анкети........ Но никой не ми отговори на въпроса - може ли и как.
              ползи има, но репрезентативност тук няма.

Коментар

Кво е туй 500 лефа бе Реде? Да не си станал брокер?
                Що пък брокер?????????????
                =================================
                http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                Спасете Мирко !!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнение
                  2000$ akк,да боли мноо ако го изгубиш,то е ясно че "ще",ливъридж 1:20-да не се увличаш,1 макс 2 сделки на ден-да избегнеш турболенцията на овъртрейда и да ти е бистра тиквата,система базирана на търговия над 15м графика,по-дълбок стоп,по-къс таргет като начало.ако оцелееш сам ше усетиш другото.трябва да сложиш на кантара и дали те устройва изгубеното време и нерви-срещу това което получаваш.Нъл тъй бъдещ Геко!
                  2000$ са твърде много за първоначален акаунт!!!
                  Да боли да боли, колко да боли
                  Човек не тръгва да се занимава с нещо
                  и основния му мотив е да го заболи
                  =================================
                  http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                  Спасете Мирко !!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• 2000$ akк,да боли мноо ако го изгубиш,то е ясно че "ще",ливъридж 1:20-да не се увличаш,1 макс 2 сделки на ден-да избегнеш турболенцията на овъртрейда и да ти е бистра тиквата,система базирана на търговия над 15м графика,по-дълбок стоп,по-къс таргет като начало.ако оцелееш сам ше усетиш другото.трябва да сложиш на кантара и дали те устройва изгубеното време и нерви-срещу това което получаваш.Нъл тъй бъдещ Геко!
                    http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

90% - самонадеяни,използващи як марджин и мечтаещи за яхти и замъци
                      5% - прагматични каръци
                      черпи ме 1 бутилка уиски,че трябва да давам на Тандема
                      е чи таз бутилка като ще е въртим и аз ще почакам тогава някой да почерпи

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        Като чета по-долу терзанията ви по отношение на зануляването се зачудих, как като процент са разпределени прословутите 95% губещи трейдъри, според методите на вземане на решение:
                        1. Индикатори 2.Фундамент 3. ПА 4.Елиът 5.Ган и други екзотики 6. Комбинация: индикатори + опит за анализ на фундамента 7. Интуиция.

Ей, ако някой постне такова соц.проучване ще го почерпя.
                        Aз като казвам,че има ползи и нужда от анкети........ Но никой не ми отговори на въпроса - може ли и как.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          Като чета по-долу терзанията ви по отношение на зануляването се зачудих, как като процент са разпределени прословутите 95% губещи трейдъри, според методите на вземане на решение:
                          1. Индикатори 2.Фундамент 3. ПА 4.Елиът 5.Ган и други екзотики 6. Комбинация: индикатори + опит за анализ на фундамента 7. Интуиция.
                          8. Друго
                          90% - самонадеяни,използващи як марджин и мечтаещи за яхти и замъци
                          5% - прагматични каръци
                          черпи ме 1 бутилка уиски,че трябва да давам на Тандема
                          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Като чета по-долу терзанията ви по отношение на зануляването се зачудих, как като процент са разпределени прословутите 95% губещи трейдъри, според методите на вземане на решение:

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Понеже съм пълен невежа , би ли ми разяснил какво означава това ?
                              Бира. Варненска. Един друг съфорумец по-добре ще го обясни

Коментар

Ако си вкарал сума,която можеш да загубиш - не е фатално
                                Въобще,това че трябва да загубиш за да усетиш болката за мен са пълни глупости. Аз съм губил хиляди на ден и нищо положително не съм видял от това.
                                Проблема не се решава със загуби, а с учене,практика и дисциплина.Загубите на цели акаунти дори са много вредни, защото се самонавиваш да ги избиваш и потъваш в спиралата .........
                                Е то ако е положително, нямаше да му прималява на човек. Точно защото води до огромен негативизъм, затова е добре да се изпита. И Проблема не се решава със загуби, а с учене,практика и дисциплина. това е много вярно, но как ще стигнеш дотам ако не проумееш защо ти е нужно да се учиш. Някои се учим от чуждите грешки и опит, но при пазара има неща които трябва да се изпитат на собствен гръб за да се осъзнаят пълно.

Загубите на цели акаунти дори са много вредни, защото се самонавиваш да ги избиваш и потъваш в спиралата .......
                                Е това означава че не се поема въобще и се тъпче или на едно място илие започнало и да се копае, понеже вече не може да се фърчи повече надолу
                                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Working...
                                X