If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво значи "точен вход"? На 1 мин. разсейването е огромно, и съответно-риска.
Както снощи писах- за вчера имаше само 3 сигнала от ишимоку-то, съответно на 5мин. и на 1 час, но и трите са 100%-ови, с обща възможна печалба- 220 пипса. Мен не ме интересува количеството сигнали, а сигурните сигнали, при цялата условност на понятието "сигурен".
Като вдигнеш лотовете ще ти стане всичко ясно , а точен означава възможно най-сигурен, акцента пада на "възможно най".
Може ли линк за ишимоку или на ingivo@abv.bg
Успех на всички съфорумци
Имаш поща!
Но да знаеш, че при мен индикатора е с променени настройки за вътрешнодневните графики, а не е оставен по подразбиране! Имай го впредвид! С настройките по подразбиране ще ти дава повече сигнали, но...и повече фалш...прецени си!
Успех!
Ако искаш точен вход, това няма как да стане от 5м нагоре. Пример последно изсипване, на 15 мин нямам сигнал, а на 5 слаб и закъснял, т.е. и там нямам сигнал.
Какво значи "точен вход"? На 1 мин. разсейването е огромно, и съответно-риска.
Както снощи писах- за вчера имаше само 3 сигнала от ишимоку-то, съответно на 5мин. и на 1 час, но и трите са 100%-ови, с обща възможна печалба- 220 пипса. Мен не ме интересува количеството сигнали, а сигурните сигнали, при цялата условност на понятието "сигурен".
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=44759
на banzai индикатора от Aug 30, 2007 6:45pm
сложих -може и да не е като снощния на Седефчо
реших да разцъкам от любопитство
Защо бе Реде ? към обед ще го ползвам ,като обратен индикатор - пак за 90 минути и тоз път ако даде печалба ,ще почна сериозно да го разучавам
знам ,че на минутна е хаос ,но пък на демото какво пречи да го видя какво може
Сега ще ти пратя мейла ми на ЛС ,да ми пратиш тези два индикатора ,които спомена
Подобен е но не е същия !!!!!
На 15 и повече минутна, двата
индикатора дават много верни
сигнала , но имат недостатък
, че закъсняват по принцип.
То с повечето е така де
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Стамба сигнали ти се даваха само за влизане в позиция или и за излизане ... защото входовете разбираме че са когато звънне , но изходите не се разбира дали също са когато звънне....
Е да Йоско -
аз пък реших да го пробвам на всяко дрънчене ,без размисъл , иначе няма време да си гледам моите индикатори
На 1мин. мисля, че не е сериозно да се търгува, още повече пък с индикатор! Прекалено голям е "шума" на 1 минута, повече от 50% е!
По-голям резон има на 5 мин и повече.
Ако искаш точен вход, това няма как да стане от 5м нагоре. Пример последно изсипване, на 15 мин нямам сигнал, а на 5 слаб и закъснял, т.е. и там нямам сигнал.
Нали знаеш когато фотограф коментира
лоша снимка како казва:
-магаре стояло , магаре излязло !!!
Ти вкарай малко мисъл , а не шляпай
само каквото дава индикатора.
То така , ако можело , немаше да го
има тоз пазар !!!
Не съм сигурен даже дали е същия индикатор
Дай е-маил
Аз по принцип тез двата индикатора
дето ги давам, ги ползвам само за
филтрация
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=44759
на banzai индикатора от Aug 30, 2007 6:45pm
сложих -може и да не е като снощния на Седефчо
реших да разцъкам от любопитство
Защо бе Реде ? към обед ще го ползвам ,като обратен индикатор - пак за 90 минути и тоз път ако даде печалба ,ще почна сериозно да го разучавам
знам ,че на минутна е хаос ,но пък на демото какво пречи да го видя какво може
Сега ще ти пратя мейла ми на ЛС ,да ми пратиш тези два индикатора ,които спомена
На М1 може да се хване движение от 15 пипса, от които- 10 пипса са "шум", т.е. 66%!!!
на М5 може да се хване движение от 30 пипса ("шум" 33%)
На Н1 може да се хване движение 100 пипса, при "шум"- 10%
На D1 може да се хване движение 500 пипса, при "шум" 2%
При анализа на малките периоди се опитваме да прогнозираме "шума", докато при големите периоди- движението! "Шума" е непредсказуем по силата на своята хаотичност. Пазара е прогнозируем!
..........
това горното беше цитат
Реде снощния индикатор ,който го спомена (който дава звуков сигнал) ,го издирих и го сложих на демото сутринта .
Ами той голяма работа бе Реде -само за 90 минути ми докара 500$ загуба на минутна ,че си мисля ,по-късно днес да го пробвам ,този път наобратно -тоест като звъни да купувам ,аз ще продавам и обратно
Ако правих това за 90 минути щях да съм на 500$ плюс
ей къде е резултата от пробата таз сутрин
Стамба сигнали ти се даваха само за влизане в позиция или и за излизане ... защото входовете разбираме че са когато звънне , но изходите не се разбира дали също са когато звънне....
Реде снощния индикатор ,който го спомена (който дава звуков сигнал) ,го издирих и го сложих на демото сутринта .
Ами той голяма работа бе Реде -само за 90 минути ми докара 500$ загуба на минутна ,че си мисля ,по-късно днес да го пробвам ,този път наобратно -тоест като звъни да купувам ,аз ще продавам и обратно
Нали знаеш когато фотограф коментира
лоша снимка како казва:
-магаре стояло , магаре излязло !!!
Ти вкарай малко мисъл , а не шляпай
само каквото дава индикатора.
То така , ако можело , немаше да го
има тоз пазар !!!
Не съм сигурен даже дали е същия индикатор
Дай е-маил
Аз по принцип тез двата индикатора
дето ги давам, ги ползвам само за
филтрация
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Ами спри си звука бе
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар