IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
    Май сме на дъното на рейнджа
    Не го ли пробихме рейджа ???
    http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
    =================================
    http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
    Спасете Мирко !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
      Май сме на дъното на рейнджа
      Може и да си прав,но аз лично за дълги ще мисля едва над 1.3675.А бай да вай не ви ли се струва,че рисува диамант на 5М?
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Май сме на дъното на рейнджа

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
          Нали в темата за седмичен анализ пусна графика с едно ветрило. Аз казах, че е жълтото . Да 1,6035 е върхът при мен.
          Да четох го, но не знаех от кой връх е. Сигурно от разликата в броя на дните заради почивните дни по коледа на мен нивото за днес ми излиза 1.3567 и преди малко точно го докосна
          DJ сватба

Коментар

• Последно за днес! Наистина. Не зная къде и как да го напиша. Ето моето твърдение. Който иска да му вярва, който иска да не му вярва.

Ако цената получи сега подкрепа от лъч 1х1 от 1,1876 може да очакваме да атакува жълтия лъч, който сега ни спря 1х5 на нивото 1,4280 и след това следващият жълт - 1х10 от 1,6035

Успехи!

До събота и неделя.
            Last edited by GoDim; 12.11.2010, 10:25. Причина: Доуточнение в червено

Коментар

• ДАВАЙ ДОЛАРЕ
              http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• ко стана с Вознийр някой чел ли е анализите му днес

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  разумен човек като теб вярвам ,че скоро ще стигне до верния извод относно "пренаписаната , изопачена теория на ган".... пътя към познанието е трънлив , но винаги води до вярната посока.
                  Вчера бе един много показателен ден за това как теорията на ган е некачествена и не работи....
                  Може да си прав, но аз до сега не мога да твърдя, че въобще не работи. Дори малко да е си заслужава да се следи, а и има ли нещо дето на 100% да работи при форекс? Аз не съм открил такова. Ако ползваш някакъв технически анализ който дава добри резултати, кажи го, аз обичам да чета
                  DJ сватба

Коментар

• Още малко от седмичния. Защото за някои трябва да се подчертават нещата.

Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                    .....
                    Защо държа да ги включим в сметките? Ако сте забелязали търся движения между лъчи от едно и също ветрило. Т.е ако цената има подкрепа от бордото нормалното движение ще е до бордо. Лъчите 1х10 на двете кафяво и бордо ветрила съвпада. (Това е така защото 1,2456 е на 4 пипа от 1х10 лъча от 1,2329. Проникнал е 4 пипа. На времето 1х10 е дал подкрепата, която ни прати на 1,5142) И след подкрепата от тези лъчи не се знае по кое ветрило се е движила цената. Сега вече може по-ясно да видим. Нагоре не давам нищо 'щото пътят на цената, поне според мен, е надолу до подкрепа. Когато я получи ще гледаме от кой лъч е и тогава ще фантазираме нагоре.

Пожелавам ви много успешни сделки.
                    Last edited by GoDim; 12.11.2010, 09:44.

Коментар

• За да не се ровите, пък и да сложа графиката от днес.

Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                      Пробивът на зеления надолу е нормален за следващата седмица. Но сега ще включа и подкрепите първо на бордото и после на кафявия. После жълтия, белия до сряда. А след това само белия.

Нивата на четрежа с по-голям мащаб.
                      Сами преценете как е минавала цената покрай описаните лъчи.

ПП Ха. Тук бордото съм го оставил някакво зелено. НЕма значение. Лъчът си е там....

Какво ще стане до края на деня/седмицата? Нека Йоско да каже!
                      Last edited by GoDim; 12.11.2010, 09:31.

Коментар

А, кажи на Йоско и той да прочете седмичния анализ. От събота. Леле мале!
                        блажени са вярващите гоше... твойто е патология вече ... Пак ти казвам ..ако ти от собствения си анализ ( седмичен , дневен ,часов или 5-минутен) искараш 5 лева аз ти казвам че ще стана говорител на ГАн в негова подкрепа и ще ти се извиня публично... не си проблема ти и твоите анализи , а заблудата в която се вкарват кандидат трейдърите повярвали на твоите "анализи"

Коментар

• А, кажи на Йоско и той да прочете седмичния анализ. От събота. Леле мале!

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                            От кой връх е жълтия? На 1.3550 се пресичат три лъча от 1.4076, 1.4155 и 1.6030
                            Нали в темата за седмичен анализ пусна графика с едно ветрило. Аз казах, че е жълтото . Да 1,6035 е върхът при мен.

http://www.forexhound.com/article/Pa...t_13544/253932

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                              разумен човек като теб вярвам ,че скоро ще стигне до верния извод относно "пренаписаната , изопачена теория на ган".... пътя към познанието е трънлив , но винаги води до вярната посока.
                              Вчера бе един много показателен ден за това как теорията на ган е некачествена и не работи....
                              Last edited by йосиф; 12.11.2010, 09:07.

Коментар

Ето ни и на важния бял лъч. 1х1 от 1,1876, Жълтият вече е малко отдолу. Него съм го сметнал само за дневна - 1,3583.
                                DJ сватба

Коментар

Working...
                                X