IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
    който купил, купил
    Преди да удължавате, изчакайте да излязат данните за БВП на ЕС, че може хич да не са харни.
    "Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров

Коментар

• Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнение
      Според мен, доста по-добре ще ако казваш и какво очакваш да се случи. А защо не и entry/stop информация. Защото тогава доверието в Ган и към твоите анализи може да се покачи доста.
      Защото приятелю, да си търговец е различно от това да си анализатор. Йосиф нали за това все се бъзика. Аз имам и с филтър и без филтър, кибрит, запалка, но нямам шапка. Но може да си купя и шапка, а? Миналата и тази седмица показах с графики. някои лесни входове и то за стотици пипове. Ето и сега съм намекнал нещо.....
      Last edited by GoDim; 12.11.2010, 11:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
        Джей, благодаря за подкрепата. Виждам, че искаш да кажеш същото, което и аз от доста време. Просто правя анализа и го давам тук съвсем безкористно. Не искам да търгувате по него. Дори не искам да се съобразявате с него. Но вместо да кажа цената ще стигне до 1,4260, аз от няколко седмици казвах до жълтия лъч и описвах логиката по която стигам до това. Ако погледнем обаче чертежите ти ще видим че лъчите с времето "се местят" по цената. Това е грешно и може да те подведе в анализа. Вече писах в темата за седмичния анализ, че ще се опитам да направя тема за това как се стоят ветрилата с МТ4. Със скрийншот-и, индикатори, някой сметчици, ей такива работи. Който иска ще може да си ги начертае, на който си иска инструмент и нека да почне да гледа. Дано да успея. Искам да е събота и неделя за да е спрял пазарът.

Успехи!
        Според мен, доста по-добре ще ако казваш и какво очакваш да се случи. А защо не и entry/stop информация. Защото тогава доверието в Ган и към твоите анализи може да се покачи доста.
        Мотивиран.Ком

Коментар

• Джей, благодаря за подкрепата. Виждам, че искаш да кажеш същото, което и аз от доста време. Просто правя анализа и го давам тук съвсем безкористно. Не искам да търгувате по него. Дори не искам да се съобразявате с него. Но вместо да кажа цената ще стигне до 1,4260, аз от няколко седмици казвах до жълтия лъч и описвах логиката по която стигам до това. Ако погледнем обаче чертежите ти ще видим че лъчите с времето "се местят" по цената. Това е грешно и може да те подведе в анализа. Вече писах в темата за седмичния анализ, че ще се опитам да направя тема за това как се стоят ветрилата с МТ4. Със скрийншот-и, индикатори, някои сметчици, ей такива работи. Който иска ще може да си ги начертае, на който си иска инструмент и нека да почне да гледа. Дано да успея. Искам да е събота и неделя за да е спрял пазарът.

Успехи!
          Last edited by GoDim; 12.11.2010, 11:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
            Къде могат да се четат тези анализи?

http://www.procapital.ru/showthread.php?t=15525&page=35

Коментар

• Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнение
              ко стана с Вознийр някой чел ли е анализите му днес
              Къде могат да се четат тези анализи?

Коментар

• Аут от късите от 1.36444
                Пу пу пу
                =================================
                http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                Спасете Мирко !!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Всички си спомняте, нали? От сряда сутринта. Върнах се само за да не съм Пилат.
                  С уважение към разликата в годините, но се държиш като Янето - отново. Невиждаш ли, че ставаш смешен. В казармата как си оцелял не знам.

От време на време ми се налага да пия хапчета, ей така когато почуствам душевен дискомфорт - обикновено изрязващ се, като леко напрежение. СедативПС не съм пил отдавна - хомеопатични са добри са за нерваци. Иначе по-често си взимам Л-теанин - екстракт от зелен чай идеални са и за добър сън.
                  И двата илача са безопасни!

Пробвай и ще погледнеш света по-друг начин .... пък и по-лесно ще сразиш Йосиф, ако изобщо след това ти мине и през акъл.

Приятелски поздрави!

п.с. де сте тръгна ли с тези нервни системи.
                  Last edited by anonimen komardjia; 12.11.2010, 21:04.

Коментар

• Ган никога не е имал правила за ъглите, нито е смятал това което прави за неизменно.
                    Напротив казвал е "импровизирайте, ползвайте според времето и пазара и това е по-скоро творчески подход, а не строго установени норми"

Друго, според него ъглите не са начин да се търгува, а по скоро да ти се окаже посока, или поне аз така мисля.
                    Самите ъгли на места имат приложение по начина 1,2,3 на други не. Например този метод който слагам сега тук, само преди няколко години бе почти неприложим при долар-евро, но ставаше за петрол брент. Ако не греша, а може и да са били ветрила по фобоначи нямам спомен. Но при едно работеше, при друго не.
                    Но и самите ветрила могат да се правят по много начини само, че зависи кой от тях ще е удачен за случая и актива или двойката които се търгуват.
                    Не мисля, че метода е лесен, както не всяко нещо става за всеки човек. Един е художник, друг готвач, трети разбира от компютри, а четвърти може да тъп с два леви крака и две десни ръце, но пък може да има феноменална памет. За това и в търговията всеки си търси методи които да работят - ПРИ НЕГО !
                    Готовите модели не стават за всеки още повече не всеки следва правилата. Например всеки е виждал кола забита в дърво на прав път или яхнала мантинелата, при знак ляв завой, той направил десен или дал десен мигач и т.н.

Понеже гледам пак спорите пускам тук нещо което е малко натруфено за моя вкус

Може да пуснем и от върха от 06.08 (спестих ви го за да не нашарим съвсем)

(опростен съм ви пускал преди*), но ще се опитам да изтълкувам какво може би би смятал Ган.
                    Според този модел (общо взето класически) би могло да се търси ниво на подкрепа около 1.3600, 1.3380, 1.3160, 12900. 1.2820 и въобще там където се събират и натрупват повече линии.
                    Има ли обаче смисъл да гледаме подобни графики? Не знам. Понякога правят такива и се съобразявам с тях, друг път не се сещам с месеци да чертая защото има и много по-прости методи за търговия.
                    Например за търговията вчерашния и днешния ден не е ползвана никаква техника освен за нивото за вход и то горе-долу.
                    За това дали обаче един метод работи или не няма смисъл да се спори. Ако дам на Йоско и Драган четка и боя, единия може да направи картина която да продадем за 200 лева, а другия може да не умее да лъсне и обувки камо ли да рисува.
                    Нима за това, четката и боята ще са му виновни? Съмнява ме.

*
                    Last edited by Jay Gould; 12.11.2010, 10:58.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

който купил, купил
                      Да, за малко не ми се активира ордера Той Масагор правилно си беше казал 1.3580. А аз тази сутрин докато се събудя да видя нивата и го изпуснах. Сега чакаме развитие и евентуален нов вход.
                      DJ сватба

Коментар

който купил, купил
                        , и аз така мисля
                        Мотивиран.Ком

Коментар

• който купил, купил

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение

пазара очевидно е мечи и да се внимава с дългите .. иначе скъсявайте на воля но само от ... нива

Всички си спомняте, нали? От сряда сутринта. Върнах се само за да не съм Пилат.

Към Liyan. Вярвай на твоя чертеж и сметки. Не допускай никой "да внася корекции в твойте абстрактни тенденции" дето имаше една приказка...

Коментар

Какво ще стане до края на деня/седмицата? Нека Йоско да каже!
                              ей това е като пилат понтийски .. аре ти кажи какво ще стане ..аз съм го казал преди няколко дена ако не помниш.....

Коментар

• 1.3920/1.3950/1.4250 и на всичко ми е дръннало профит на 1,3580. +1360 пипса - 161 пипса платена премия по опция = 1219 чистак бърсак.
                                Заслужаваше си трите седмици чакане.

Успех на всички моята почивка започва сега.
                                Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

Working...
                                X