IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прожект,не споделям твоите апокалиптични предсказания.Не знам дали войната е финансова или валутна,но така или иначе това е по-скоро литературно творение на анализатори.Да има блокирани авоари,наказателни процедури на държава срещу друга?Не.Пазарът намалявал-точно обратното,към 2035 година ще сме вече 9 милиарда човеченца,които искат да потребяват още и още.А кои хора са уморени -всичките 7 милиарда ли?Питай американците дали не искат старото положение-златните години на Щатите-50-те,60-те,70-те.Ще гласуват с двете ръце за това.Китай така или иначе ще повишава жизненото си равнище,в противен случай нали знаеш какво следва?Извинявай,ама тезите ти са твърде субективни,твърде катастрофични и твърде отдалечени от нормалната логика.Успехи!
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
      Мисля, че Г20 намекнаха кое ще е оптималното решение - в Азия да позволят на валутите си да поскъпнат леко, а в отговор ФЕД да ограничат размера на QE. Това ще е оптималното решение и за Европа и за САЩ и за Азия.
      Малко ли? Няма да са доволни от малко ще искат повечко, И ФЕД не ще да ограничат размера на QE- защото им се губи смисъла на щялата операция . И какво ще направи Европа?
      Има финансова ВОЙНА в момента , ако някой не е разбрал. Последиците ще са огромни и негативни за 99% от населението на планетата. Всички искат повече пазар и повече власт, а пазарите се свиват навсякъде и това е факт. Хората са уморени и психически и финансово. Да се върне на старото полужение- не е мечта за никого.
      Никога няма да бъде същото отново и ще се случва това което най-малко се очаква и ще се случва все по-често. Китай няма как да създаде 2 милярда консуматори от класа на тези в европа и америка, не експортват ли бавно си заминават. Не забравяйте , че в Китай работят за да оцеляват , а не за нова кола и ферма след пенсиониране.

Коментар

• Размисли:
        http://borsi.log.bg/article.php?article_id=30989
        =================================
        http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
        Спасете Мирко !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Очаквам ключов пробив за поевтиняване на паунда

http://bfb.bg/?p=643

Очакваното понижение на еврото спрямо долара се случи, като към момента една от валутите, които устояват на набезите на долара е британският паунд. Именно това изоставане привлича погледа ми към валутната двойка.

Тя е на 40 пипса от върха при 1.5894 и докато се търгува под това ниво ще приема, че трендът е низходящ, просто още няма потвърждение за неговото засилване.

Коментар

• Мисля, че Г20 намекнаха кое ще е оптималното решение - в Азия да позволят на валутите си да поскъпнат леко, а в отговор ФЕД да ограничат размера на QE. Това ще е оптималното решение и за Европа и за САЩ и за Азия.

Коментар

• Първия ми тънък стоп замина. 38351. сега да видим втория 3855

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai Разгледай мнение
                Колеги, внимавайте че днес е сряда
                Който не е внимавал в понеделник , ще трябва днес.

Коментар

• Колеги, внимавайте че днес е сряда
                  Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Имат те трънки !!!
                    Няма такава държава , но пък
                    някои са чели Жул Верн
                    Спасете Мирко !!!
                    Имат те имат ,ама Аржентина ги граби.А държава такава, както съм запомнил-няма.Това е географски регион според мен.Ако има някой спец да каже.
                    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                      Ашко сум.Ма те и не лоша икономика си имат като гледам.Малеее.
                      Ползват на заем от Чили и Аржентина и им плащат в ромънски леи . Имат и база на Марс от ткъдето добиват каменна сол.

Коментар

Имат те трънки !!!
                        Няма такава държава , но пък
                        някои са чели Жул Верн
                        Спасете Мирко !!!
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Имат Санде , имат -- патагон се нарича ....И Централна Банка си имат ....Управителят й се казва Жак Паганел . В момента на платформата ми 1 патагон = 0.5841 долара

Коментар

Абе с риск да стана смешен, Патагония не беше ли местност от Аржентина и Чили а не дърважа?
                            И въобще имат ли валута?Имам някакви спомени но ще потърся нещо за четене че ми стана интересно.
                            Имат Санде , имат -- патагон се нарича ....И Централна Банка си имат ....Управителят й се казва Жак Паганел . В момента на платформата ми 1 патагон = 0.5841 долара
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Абе с риск да стана смешен, Патагония не беше ли местност от Аржентина и Чили а не дърважа?
                              И въобще имат ли валута?Имам някакви спомени но ще потърся нещо за четене че ми стана интересно.
                              ай как съм се объркал ...

Коментар

• Абе с риск да стана смешен, Патагония не беше ли местност от Аржентина и Чили а не дърважа?

Коментар

Working...
                                X