IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
    ...Не веднъж съм ви учил тука ...Намерете първо стопа и по него отваряйте позиции.И ще се чуствате далеч по - комфортно......
    ....Санде втори фал ....( първият беше по казуса "Патагония " ) При трети те номинирам за вице-Дончо ....И кво казваш има на 1.3830 ,че е толкова важно
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Намерете първо стопа и по него отваряйте позиции.И ще се чуствате далеч по - комфортно.
      Много добре синтезирано Сандо. И този ЛЪЧ е добре да ви свети в тиквите мили мишлета.

Коментар

Даже и на Н1 стопа би трябвало да ти е под 1.38.

Не веднъж съм ви учил тука ...Намерете първо стопа и по него отваряйте позиции.И ще се чуствате далеч по - комфортно.
        Нямаше ли да ти е по добре като искаш да пробваш бай да отвориш на 1.3830 където ти е бил стопа и да я стопираш на на 1.3780 примерно. разгледай графиките и тогава ми отговори.
        много си прав, но сигурно си чувал за "the fear of missing out"
        Мотивиран.Ком

Коментар

• Първоначално изпратено от illusion Разгледай мнение
          Стопа на 1.3830 все още държи, но ако го удари и свалим под 1.38 ситуацията става много интересна, защото вероятността да направим тест на върха от 1.4280 намалява значително.
          Даже и на Н1 стопа би трябвало да ти е под 1.38.

Не веднъж съм ви учил тука ...Намерете първо стопа и по него отваряйте позиции.И ще се чуствате далеч по - комфортно.
          Нямаше ли да ти е по добре като искаш да пробваш бай да отвориш на 1.3830 където ти е бил стопа и да я стопираш на на 1.3780 примерно. разгледай графиките и тогава ми отговори.
          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Не знам за вас ,но за мен това е парчето........
            Поздрави
            http://www.vbox7.com/play:b4506c98

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
              Трябва ли да правя ретроспекция? Да всичко почна с приятелския ти съвет. Но и тогава се беше объркал. Не съм подхващал темата защото не ми е било интересно. Моето изказване беше, че противно на логиката, която е за нагоре бих рискувал с къси от лъча. Твоят приятелски съвет беше, че това е незнамкакъв си вход за дълги. Но след половин час даде вход за дълги. Добре! Този епизод си минаваше без всякакъв проблем от моя страна. Но аз написах един пост, с цитат от теб, струва ми се, в който казвах нещо от сорта да не се правите, че не разбирате, че лъчите са някакви линии в празно поле. Няма цена, няма подкрепи, няма съпротиви. Идва цената в полето и о, чудо! Лъчът се явява подкрепа или съпротива. Е на тоя мой пост, вместо да се огледаш, ми писа за някаво "почукване". По-късно пак се отнесе неуважително и аз те пратих при "Живей като другите и бъди благословен". После реших, че не си "изгубена душа" и продължих да общувам. И понеже мнението ти трудно се променя, разговорът продължава и сега. И както виждаш се движим две крачки напред, една назад. Сега разбра ли?

Успехи и на теб!
              Тъпако, разкарай си килимите че пречат
              Ясно е че си нямаш идея за какво да ги използваш, не зацапвай темата с тях - като линкове как да е - са приемливи.

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                Да прав си! Движение м/у 10х1 и 5х1 включва плъзгане по 10х1 надолу.За това и пуснах малък обем и стоп на 1.3830. Все пак сме имали движение от 450 пипса и е нормално да направи малка корекция, дали от тук - ще видим.
                Това е от старото ти мислене. Забрави го. Ще има корекция, тогава когато срещне сериозна подкрепа. Да 1х1 е сериозна подкрепа и пробата ти за дълги е била правилна. Както се вижда вече цената не беше съгласна. Но нали за това са стоповете.
                На мен ми се струва, че е добре да гледаме нивата от седмичния анализ. Там ще са подкрепите, за които говоря. Хайде, че имам доста работа и може да няма време за форума.
                Last edited by GoDim; 09.11.2010, 10:40.

Коментар

• Добър Ви ден!
                  3730 e целта според мен, знаете къде, а после или голямата глътка или голямото потапяне

Коментар

• Стопа на 1.3830 все още държи, но ако го удари и свалим под 1.38 ситуацията става много интересна, защото вероятността да направим тест на върха от 1.4280 намалява значително.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                      Много се радвам за теб . Едно уточнение до днес 7:31 съм карал по варианта от събота, все още не съм го ускорявал. Темата в случая не е важна, а страницата.

Ей това с проглеждането ти е любимата ти тема ....

ГоДиме аз да съм :
                      1.коментирал някога ехидно, твоите анализи ... дори не съм ги споменавал.
                      2.Да съм казвал "на гледай моя и си отваря очите или махай капаците" ?
                      3.На приятелски съвет за куц вход да съм се оръбвал на някого.
                      4.Да се държа като Янето на форума размахвайки стари постове от седмици назад.

Може да съм се бъзикал с някой, но точно този форум е точно за това и по тази причина сигурно е с най-големия рейтинг ..... тайминга трябва да върви, а на мен ми е трудно, защото нямам колежки около себеси за да се бъзикам с тях.

"просто да спреш да си вириш носа и да погледнеш на нещата с други очи"
                      ей тази представа е изградена от твоето съзнание и понеже не попадам в горните точки, а ти ги покриваш изцяло тогава си оставаш........ няма да използвам вчерашния епитет, че много изпростях.

Късмет!
                      Трябва ли да правя ретроспекция? Да всичко почна с приятелския ти съвет. Но и тогава се беше объркал. Не съм подхващал темата защото не ми е било интересно. Моето изказване беше, че противно на логиката, която е за нагоре бих рискувал с къси от лъча. Твоят приятелски съвет беше, че това е незнамкакъв си вход за дълги. Но след половин час даде вход за дълги. Добре! Този епизод си минаваше без всякакъв проблем от моя страна. Но аз написах един пост, с цитат от теб, струва ми се, в който казвах нещо от сорта да не се правите, че не разбирате, че лъчите са някакви линии в празно поле. Няма цена, няма подкрепи, няма съпротиви. Идва цената в полето и о, чудо! Лъчът се явява подкрепа или съпротива. Е на тоя мой пост, вместо да се огледаш, ми писа за някаво "почукване". По-късно пак се отнесе неуважително и аз те пратих при "Живей като другите и бъди благословен". После реших, че не си "изгубена душа" и продължих да общувам. И понеже мнението ти трудно се променя, разговорът продължава и сега. И както виждаш се движим две крачки напред, една назад. Сега разбра ли?

Успехи и на теб!
                      Last edited by GoDim; 09.11.2010, 10:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                        За мен схемата е ясна.....или още едно ходене до 1,42......или направо вече сме за 1,08.....
                        Аз пък мисля Кане , че е по вероятно
                        след като бием дънце в зоната
                        1.3698-1.3773
                        да има няква КУРекция до към
                        1.4000-1.4076
                        То дето се вика КУРекция до КУРекция
                        както сие в живота де
                        http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                        =================================
                        http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                        Спасете Мирко !!!
                        П.П>Дали ще ме коригират и сега
                        Last edited by bgg_red; 09.11.2010, 10:15.
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Май или Юли
                          Спасете Мирко !!!
                          юни е около 3860, а май е над 3925

Коментар

• За мен схемата е ясна.....или още едно ходене до 1,42......или направо вече сме за 1,08.....

Коментар

• Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
                              Май стигнахме дъното на малкия рейндж, да видим какво ще каже Лондон по въпроса
                              Май или Юли
                              Спасете Мирко !!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                                Не. Поне според мен де. Силното ветрило в момента е от 1,4280. Къде сме там? По 10х1. Ако и когато стигне и пробие 5х1 чак тогава ще се оглеждаме за дълги. И пак не е сигурно. Гледай надолу. Може би до онзи кафевия на 1,37 и нещо. Може би съпротивата от бордото. Нивата ги има в седмичния анализ.
                                Да прав си! Движение м/у 10х1 и 5х1 включва плъзгане по 10х1 надолу.За това и пуснах малък обем и стоп на 1.3830. Все пак сме имали движение от 450 пипса и е нормално да направи малка корекция, дали от тук - ще видим.
                                DJ сватба

Коментар

Working...
                                X