If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...Не веднъж съм ви учил тука ...Намерете първо стопа и по него отваряйте позиции.И ще се чуствате далеч по - комфортно......
....Санде втори фал ....( първият беше по казуса "Патагония " ) При трети те номинирам за вице-Дончо ....И кво казваш има на 1.3830 ,че е толкова важно
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Не веднъж съм ви учил тука ...Намерете първо стопа и по него отваряйте позиции.И ще се чуствате далеч по - комфортно.
Нямаше ли да ти е по добре като искаш да пробваш бай да отвориш на 1.3830 където ти е бил стопа и да я стопираш на на 1.3780 примерно. разгледай графиките и тогава ми отговори.
много си прав, но сигурно си чувал за "the fear of missing out"
Стопа на 1.3830 все още държи, но ако го удари и свалим под 1.38 ситуацията става много интересна, защото вероятността да направим тест на върха от 1.4280 намалява значително.
Даже и на Н1 стопа би трябвало да ти е под 1.38.
Не веднъж съм ви учил тука ...Намерете първо стопа и по него отваряйте позиции.И ще се чуствате далеч по - комфортно.
Нямаше ли да ти е по добре като искаш да пробваш бай да отвориш на 1.3830 където ти е бил стопа и да я стопираш на на 1.3780 примерно. разгледай графиките и тогава ми отговори.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Трябва ли да правя ретроспекция? Да всичко почна с приятелския ти съвет. Но и тогава се беше объркал. Не съм подхващал темата защото не ми е било интересно. Моето изказване беше, че противно на логиката, която е за нагоре бих рискувал с къси от лъча. Твоят приятелски съвет беше, че това е незнамкакъв си вход за дълги. Но след половин час даде вход за дълги. Добре! Този епизод си минаваше без всякакъв проблем от моя страна. Но аз написах един пост, с цитат от теб, струва ми се, в който казвах нещо от сорта да не се правите, че не разбирате, че лъчите са някакви линии в празно поле. Няма цена, няма подкрепи, няма съпротиви. Идва цената в полето и о, чудо! Лъчът се явява подкрепа или съпротива. Е на тоя мой пост, вместо да се огледаш, ми писа за някаво "почукване". По-късно пак се отнесе неуважително и аз те пратих при "Живей като другите и бъди благословен". После реших, че не си "изгубена душа" и продължих да общувам. И понеже мнението ти трудно се променя, разговорът продължава и сега. И както виждаш се движим две крачки напред, една назад. Сега разбра ли?
Успехи и на теб!
Тъпако, разкарай си килимите че пречат
Ясно е че си нямаш идея за какво да ги използваш, не зацапвай темата с тях - като линкове как да е - са приемливи.
Да прав си! Движение м/у 10х1 и 5х1 включва плъзгане по 10х1 надолу.За това и пуснах малък обем и стоп на 1.3830. Все пак сме имали движение от 450 пипса и е нормално да направи малка корекция, дали от тук - ще видим.
Това е от старото ти мислене. Забрави го. Ще има корекция, тогава когато срещне сериозна подкрепа. Да 1х1 е сериозна подкрепа и пробата ти за дълги е била правилна. Както се вижда вече цената не беше съгласна. Но нали за това са стоповете.
На мен ми се струва, че е добре да гледаме нивата от седмичния анализ. Там ще са подкрепите, за които говоря. Хайде, че имам доста работа и може да няма време за форума.
Стопа на 1.3830 все още държи, но ако го удари и свалим под 1.38 ситуацията става много интересна, защото вероятността да направим тест на върха от 1.4280 намалява значително.
Много се радвам за теб . Едно уточнение до днес 7:31 съм карал по варианта от събота, все още не съм го ускорявал. Темата в случая не е важна, а страницата.
Ей това с проглеждането ти е любимата ти тема ....
ГоДиме аз да съм :
1.коментирал някога ехидно, твоите анализи ... дори не съм ги споменавал.
2.Да съм казвал "на гледай моя и си отваря очите или махай капаците" ?
3.На приятелски съвет за куц вход да съм се оръбвал на някого.
4.Да се държа като Янето на форума размахвайки стари постове от седмици назад.
Може да съм се бъзикал с някой, но точно този форум е точно за това и по тази причина сигурно е с най-големия рейтинг ..... тайминга трябва да върви, а на мен ми е трудно, защото нямам колежки около себеси за да се бъзикам с тях.
"просто да спреш да си вириш носа и да погледнеш на нещата с други очи"
ей тази представа е изградена от твоето съзнание и понеже не попадам в горните точки, а ти ги покриваш изцяло тогава си оставаш........ няма да използвам вчерашния епитет, че много изпростях.
Късмет!
Трябва ли да правя ретроспекция? Да всичко почна с приятелския ти съвет. Но и тогава се беше объркал. Не съм подхващал темата защото не ми е било интересно. Моето изказване беше, че противно на логиката, която е за нагоре бих рискувал с къси от лъча. Твоят приятелски съвет беше, че това е незнамкакъв си вход за дълги. Но след половин час даде вход за дълги. Добре! Този епизод си минаваше без всякакъв проблем от моя страна. Но аз написах един пост, с цитат от теб, струва ми се, в който казвах нещо от сорта да не се правите, че не разбирате, че лъчите са някакви линии в празно поле. Няма цена, няма подкрепи, няма съпротиви. Идва цената в полето и о, чудо! Лъчът се явява подкрепа или съпротива. Е на тоя мой пост, вместо да се огледаш, ми писа за някаво "почукване". По-късно пак се отнесе неуважително и аз те пратих при "Живей като другите и бъди благословен". После реших, че не си "изгубена душа" и продължих да общувам. И понеже мнението ти трудно се променя, разговорът продължава и сега. И както виждаш се движим две крачки напред, една назад. Сега разбра ли?
За мен схемата е ясна.....или още едно ходене до 1,42......или направо вече сме за 1,08.....
Аз пък мисля Кане , че е по вероятно
след като бием дънце в зоната 1.3698-1.3773
да има няква КУРекция до към 1.4000-1.4076
То дето се вика КУРекция до КУРекция
както сие в живота де http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
П.П>Дали ще ме коригират и сега
Не. Поне според мен де. Силното ветрило в момента е от 1,4280. Къде сме там? По 10х1. Ако и когато стигне и пробие 5х1 чак тогава ще се оглеждаме за дълги. И пак не е сигурно. Гледай надолу. Може би до онзи кафевия на 1,37 и нещо. Може би съпротивата от бордото. Нивата ги има в седмичния анализ.
Да прав си! Движение м/у 10х1 и 5х1 включва плъзгане по 10х1 надолу.За това и пуснах малък обем и стоп на 1.3830. Все пак сме имали движение от 450 пипса и е нормално да направи малка корекция, дали от тук - ще видим.
Коментар