IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    мисля че под 1,3880 позицията ти ще увисне....така че там би бил удачен стоп..
    Амииииииии
    или е на 1.39000 стопа,
    или пък на 1.38777 нейде
    =================================
    http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
    Спасете Мирко !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      ВЛЕЗНАХ ДЪЛГО ОТ 1.39189
      Стопа не съм го измислил още
      а лимита е 1.40222
      Спасете Мирко !!!
      мисля че под 1,3880 позицията ти ще увисне....така че там би бил удачен стоп..

Коментар

• ВЛЕЗНАХ ДЪЛГО ОТ 1.39189
        Стопа не съм го измислил още
        а лимита е 1.40222
        Спасете Мирко !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
          и сега (след 3912) какво да очакваме, щото аз съм седнал да чакам какво ще се формира след тази черта, която се е навирила, като лъч.
          Гледаме, че вече е подкрепа. Въпреки логиката, която пак изглежда за нагоре, аз бих рискувал от този лъч надолу. Да изчакаме, ако слезе и после го провери като съпротива със стоп - проникването. А това май го бях писал вече?

http://img27.imageshack.us/img27/408/eurusdu.gif
          Last edited by GoDim; 09.11.2010, 15:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
            Аз не го приемам за заяждане. Ако говориш за това:

- да дочаках я.

Стопа за няколко пипса го отнесе, значи не е бил правилен, но какво да се прави, в пазара кога може да си сигурен.

п.с. днес -36п. с 1/3 обем.

Коментар

и сега (след 3912) какво да очакваме, щото аз съм седнал да чакам какво ще се формира след тази черта, която се е навирила, като лъч.
              ами щом не е по бордо линийката , поглеждаме към кафявата линийка ..ако от нея излиза някоя близка цена пльосваме табличката ( за по пълен ефект пльосваме и графика ) и казваме "днес е девети и гледаме 1,3935 до 16:00 часа " , ако от кафявата не става поглеждаме зелената, червената , жълтата , бенбяната .. а бе която се напасне и я показваме ... какво има да се чудим

Коментар

след 3912 чакаме 4012 много ясно
                Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                  Е това не е ли заяждане?
                  Човекът се учи. Нормално е да има и дадени стопове. Нека припомня позициите от вчера. Той направи първо 50 пипа, а после незная колко са му издържали нервите, но има заявка за 100. .....
                  Аз не го приемам за заяждане. Ако говориш за това:

Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                  ...
                  Айде малко да погледнем пазара - продадох от 1.3960 стоп 1.3985 и цел 1.3910 и 1.3860....
                  - да дочаках я.

Стопа за няколко пипса го отнесе, значи не е бил правилен, но какво да се прави, в пазара кога може да си сигурен.

п.с. днес -36п. с 1/3 обем.
                  Last edited by liyan; 09.11.2010, 12:25.
                  DJ сватба

Коментар

Днес сме 9 нали? Значи можем да очакваме съпротива на 1,3912.

Коментар

• Затвотих късите на 1.3878.
                      Сега малко ще гледам отстрани
                      Спасете Мирко !!!

Коментар

• Нивата на бордото 1х5 от 1,2329.
                        [CODE]12329
                        15,25 1x5 1x10
                        8.11.2010 521 13909 13112
                        9.11.2010 522 13912 13113
                        10.11.2010 523 13915 13115
                        11.11.2010 524 13919 13116
                        12.11.2010 525 13922 13118
                        [/CODE]

Днес сме 9 нали? Значи можем да очакваме съпротива на 1,3912.

Коментар

• Който купил, купил. Да го дотътрят до 1,4000 пък след това да става каквото ще

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            ....Санде втори фал ....( първият беше по казуса "Патагония " ) При трети те номинирам за вице-Дончо ....И кво казваш има на 1.3830 ,че е толкова важно
                            ма хайде чети внимателно и тогава ме апострофирай.Впротивен случай само се излагаш.
                            Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

Е това не е ли заяждане?
                              Човекът се учи. Нормално е да има и дадени стопове. Нека припомня позициите от вчера. Той направи първо 50 пипа, а после незная колко са му издържали нервите. Но твойте ги видяхме минус 11.9 после плюс 18.8 но с двоен обем.
                              Човече не е заяждане. Дори незнам кой какво е отварял. Говоря конкретно за Сандовата сентенция. Не четеш между редовте започнах с +50 миличък и по обят жулнах още +13,2, но момента изискваше концентрация...... абе каво ти обяснявам

Коментар

Много добре синтезирано Сандо. И този ЛЪЧ е добре да ви свети в тиквите мили мишлета.
                                Е това не е ли заяждане?
                                Човекът се учи. Нормално е да има и дадени стопове. Нека припомня позициите от вчера. Той направи първо 50 пипа, а после незная колко са му издържали нервите, но има заявка за 100. Но твойте ги видяхме минус 11.9 после плюс 18.8 но с двоен обем.
                                Last edited by GoDim; 09.11.2010, 11:37.

Коментар

Working...
                                X