IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
    Я едно късо евро от 1,3965/1,4005 /1,37

ударила се цената в някаква 200 голямата работа
    Стискам палци , да видим какво ще се случи в 15:00 , и аз съм на това мнение

Коментар

• Днеска пак е лудо шоу
      Айдеееееевеееее
      http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
      =================================
      http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
      Спасете Мирко !!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Я едно късо евро от 1,3965/1,4005 /1,37

ударила се цената в някаква 200 голямата работа

Коментар

• [QUOTE=Jay Gould;1159541]GBP/USD има дв. дъно на едночасова графика

Нивото 6160-80 е доста коварно. Бъди осторожен.
          От сутринта имам една къса от 6130 затворена на 6080 и една дълага после от 6090 затворена на 6160. За днес май ми стига и ще почивам.
          "Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров

Коментар

• Е, щом ми обра стопа, заради грешно позициониране какъв да съм рибок съм си

Коментар

• Първоначално изпратено от illusion Разгледай мнение
              една дълга позицийка от 1.39 стоп 1.3830 и таргет около 1.42. Казвам около защото имам съмнения за 1.43-1.44, та няма да бързам да затварям. Всичко на всичко, останах с впечатлението, че обраха стоповете на рибоците с тази дълбока и неочаквана корекция за да се натоварят по от ниско с евтини евра. Времето ще покаже дали греша
              То караиванов на друго няма да ви научи ... въпроса е ти вече рибок ли си или не.

Коментар

• SANDO, благодаря за съвета, също така благодаря на Годим за защитата

Искам само да кажа, че когато наближи 1.3840 си махнах автоматичния стоп на 1.3830с цел да затворя с по малка загуба и след като коригира до 1.3845 успях да затворя там така, че -55пипса със малка позиция спрямо сметката не болят много. Яд ме повече, че прогнозата ми най-вероятно ще излезе вярна, а това 1.3825 ще се окаже фалшив пробив и само се набутах да затворя на загуба И тъй като пиша в хронологичен ред не допълних, че успях да отворя нова дълга от 1.3880(когато направи лека корекция), като този път стопа е на +20 пипса или 1.39.

А когато се търгува с малък лост(за мен под 1:5;1-10маx), поне при мен, нито печалбите ме карат да затварям прибързано(което се случва, когато ливъриджа е приличен), нито загубите ме плашат, като същевременно си запазвам "трезвата" оценка за пазара. Затова и отдавна съм заявил, че скалпинга не ми се отдава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  GBP/USD има дв. дъно на едночасова графика
                  За това Ноевият, е спасил света а Титаник ,потъна
                  Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• GBP/USD има дв. дъно на едночасова графика

Last edited by Jay Gould; 09.11.2010, 13:46.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                      Гледаме, че вече е подкрепа. Въпреки логиката, която пак изглежда за нагоре, аз бих рискувал от този лъч надолу. Да изчакаме, ако слезе и после го провери като съпротива със стоп - проникването. А това май го бях писал вече?
                      Все се месиш в божите работи ГоДиме опваш чертата и то ойрото ръчна спирачка .... пълен десен ..... пали гумите и в обратна посока.

Аз иначе наивно продължавам да си чакам натрупването от случайности да придобие закономерност.

Аре бе, пускай ги тез чартове, като линкове или поне с размерите на ДжейГолда, или поне спазвай принципите му на пускане, а тогава на цял екран ги опни.

п.п. сега поглеждам той вълка в кошарата бил

Коментар

• Канцлер Германии Ангела Меркель считает, что торговый протекционизм является большой угрозой для мировой экономики, сообщает влиятельное финансовое издание Financial Times. "Самая большая опасность, которая угрожает нам это протекционизм, и мы по-прежнему не принимает достаточно мер для обеспечения подлинно свободной торговли", сказала Меркель в своем в интервью, призывая к завершению Дохийского раунда переговоров в рамках Всемирной торговой организации. Что касается часто критикуемой валютной политики Китая, то немецкий лидер призвала власти азиатской страны к использованию "фактических ориентиров", а не элементов политического давления во время определения "справедливого курса." Меркель также сказала, что она обеспокоена возрастанием торговых барьеров, вопрос о которых рассматривается в Конгрессе США. Так же она раскритиковала другие попытки сделать доступ на рынок более трудным.

Решение Федеральной резервной системы о проведении второго раунда масштабных покупок казначейских облигаций можно сравнить с методами "нетрадиционной медицины" для лечения экономики, сказал Ричард Фишер, президент банка ФРС в Далласе. 61-летний начальник регионального банка, который обретет право голоса в Федеральном комитете по открытым рынкам в следующем году, дал свою оценку принятым 3 ноября решениям, включая ослабление доллара и увеличения ФРС "монетизации" правительственного долга путем предоставления необходимой ликвидности для финансирования дефицита. Фишер заявил в ходе своего выступления в Сан-Антонио: "Средства для того, что беспокоит экономику, на мой взгляд, находятся в руках налоговых и регулирующих органов, а не ФРС." "В течение последующих восьми месяцев, центральный банк страны будет проводить мероприятия по монетизации государственного долга," - заявил Фишер в своем выступлении перед ассоциацией финансовых специалистов. "Это довольно рискованная затея." "Чем больше мы будем участвовать в политике покупки активов, которая перемещает нас дальше по кривой доходности - и больше мы сделаем наш баланс чувствительным к цене активов - тем больше вероятность получения убытка от всех вложений." Фишер является президентом ФРБ Далласа с 2005 года.

http://www.si-cm.bg/reports.html
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от ladybird25 Разгледай мнение
                          Мдааа, нагоре - надолу...туй форекса и в частност евро/долар като жена в климакс, без хииич логика в действията. Ама що все се опитваме да хванем цаката на пазара, не на жената?
                          Защото ако хванеш пазара си хванал и жената.
                          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                            много време ти трябваше да проумееш истината
                            на мене ли ?... ами има една тема за ТС по Ган ...

Коментар

• Мдааа, нагоре - надолу...туй форекса и в частност евро/долар като жена в климакс, без хииич логика в действията. Ама що все се опитваме да хванем цаката на пазара, не на жената?

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                                ами щом не е по бордо линийката , поглеждаме към кафявата линийка ..ако от нея излиза някоя близка цена пльосваме табличката ( за по пълен ефект пльосваме и графика ) и казваме "днес е девети и гледаме 1,3935 до 16:00 часа " , ако от кафявата не става поглеждаме зелената, червената , жълтата , бенбяната .. а бе която се напасне и я показваме ... какво има да се чудим
                                много време ти трябваше да проумееш истината

Коментар

Working...
                                X