IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
    Целта при 1х1 беше изпълнена, имахме пробив на лъча след това затворихме над него, а малко по късно отново го тествахме.
    http://prikachi.com/images.php?images/504/2650504W.jpg
    Това може ли да се счита за вход за нагоре? Все пак сме на 1х1 и се очаква трудно да бъде пробит? Аз пуснах но по малък обем. Виждам мнението ти за днес, като гледаш вече новото ветрило и то съвпада.
    Не. Поне според мен де. Силното ветрило в момента е от 1,4280. Къде сме там? По 10х1. Ако и когато стигне и пробие 5х1 чак тогава ще се оглеждаме за дълги. И пак не е сигурно. Гледай надолу. Може би до онзи кафевия на 1,37 и нещо. Може би съпротивата от бордото. Нивата ги има в седмичния анализ.

Коментар

• Май стигнахме дъното на малкия рейндж, да видим какво ще каже Лондон по въпроса

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
        Незнам къде ми е грешката. Съботният анализ е на 100% изпълнен. Пробити двете подкрепи и после атака на 2х1 и на 1х1. Ако не го виждаш ето ти чертежа. Ти през това време се щура от вариант на вариант...

И защо от целия форум избра точно тази тема? Какво искаш да ми кажеш? Че трябва да си платя за да се плета като пате в калчища ли? Приятелю, да и за теб ще има цена, но тя ще е просто да спреш да си вириш носа и да погледнеш на нещата с други очи. Успехи!
        Много се радвам за теб . Едно уточнение до днес 7:31 съм карал по варианта от събота, все още не съм го ускорявал. Темата в случая не е важна, а страницата.

Ей това с проглеждането ти е любимата ти тема ....

ГоДиме аз да съм :
        1.коментирал някога ехидно, твоите анализи ... дори не съм ги споменавал.
        2.Да съм казвал "на гледай моя и си отваря очите или махай капаците" ?
        3.На приятелски съвет за куц вход да съм се оръбвал на някого.
        4.Да се държа като Янето на форума размахвайки стари постове от седмици назад.

Може да съм се бъзикал с някой, но точно този форум е точно за това и по тази причина сигурно е с най-големия рейтинг ..... тайминга трябва да върви, а на мен ми е трудно, защото нямам колежки около себеси за да се бъзикам с тях.

"просто да спреш да си вириш носа и да погледнеш на нещата с други очи"
        ей тази представа е изградена от твоето съзнание и понеже не попадам в горните точки, а ти ги покриваш изцяло тогава си оставаш........ няма да използвам вчерашния епитет, че много изпростях.

Късмет!

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение

За днес може да предположим, че цената ще се движи между 10х1 и 5х1 от върха 1,4280.
          Целта при 1х1 беше изпълнена, имахме пробив на лъча след това затворихме над него, а малко по късно отново го тествахме.
          http://prikachi.com/images.php?images/504/2650504W.jpg
          Това може ли да се счита за вход за нагоре? Все пак сме на 1х1 и се очаква трудно да бъде пробит? Аз пуснах но по малък обем. Виждам мнението ти за днес, като гледаш вече новото ветрило и то съвпада.
          DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
            ..... и там ти е грешката.

http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...99efb&start=20
            Прочети, постовете на Шрек и на Джон ласт може също и дано малко отлепиш от дъното, че много оплаквачки събра.
            Незнам къде ми е грешката. Съботният анализ е на 100% изпълнен. Пробити двете подкрепи и после атака на 2х1 и на 1х1. Ако не го виждаш ето ти чертежа. Ти през това време се щура от вариант на вариант...

И защо от целия форум избра точно тази тема? Какво искаш да ми кажеш? Че трябва да си платя за да се плета като пате в калчища ли? Приятелю, да и за теб ще има цена, но тя ще е просто да спреш да си вириш носа и да погледнеш на нещата с други очи. Успехи!

За днес може да предположим, че цената ще се движи между 10х1 и 5х1 от върха 1,4280.

[CODE]14280
            -2,54 10x1 5x1 4x1
            00:00 15 13893 14088 14138
            04:00 16 13867 14076 14128
            08:00 17 13842 14063 14119
            12:00 18 13816 14050 14109
            16:00 19 13790 14037 14100
            20:00 20 13764 14025 14090
            00:00 21 13738 14012 14081
            [/CODE]

Коментар

• Добрю ютрю
              Таз нощ пак сме работили
              Хи хи хи
              Аз чакам 1.3777 да видим
              там какво ще стане
              http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
              =================================
              http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
              Спасете Мирко !!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Добрутро!
                Понеже аз я свърших за днес. ще започна с поздрав към всички мечтатели. Гледайте негрьо какви ги пее за сметката си. http://www.vbox7.com/play:99c8f34e

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                  Знаеш ли кога Белгия и Холандия продаваха злато (ЦБ продаваха златните резерви де) .

И понеже знам,че не знаеш ще ти кажа веднага - през 2001г.

Унцията се харчеше 270-300 $
                  Допускам да е вярно ....Но тогава фундамента беше друг , а и доларът нямаше техническа алтернатива

И винаги е лесно от позицията на настоящето да вземем правилните решения за миналото
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• аЛЪН, гуро, не знам, затова поста ми е въпросителен. Какво е ГУРО? Това е призвание, на човек, който желае на всяка цена да предаде знанията си, не човек, който злорадството, доволството от превъзходството ( в знания или каквото и да е друго умение) му носи удоволетворение и др. ниски задоволства. Но това е отклонение- лирично, с което обяснявам разбирането ми (вече), на общото презрение към твоят ник;предавне и личност.
                    Та , ти сигурен ли си за евреите, батко?! АЗ да ти кажа-те отдавна инвестират в инструменти за "производство" на злато. Това че хиляди години златото е на върха на осигурителната пирамида, нищо не значи, няма да ти давам препратки към примери наа... резки превратности в ... развието нааа .. нагласи , психологии, обективности иии.. др. статуква.За това се иска по-шиурок фрейм тайм на мирогледа, което при теб е мишън инпосибъл. И друго да те отворя- от 15-18 месеца кеша е царя на пазарЯ.
                    Ей стана дълго...и то заради гн*м като теб. Е сега вече ще се напия! Наздраве на ХОРАТА !
                    Last edited by bd2m; 09.11.2010, 00:32.

Коментар

Санде, с теб сме влизали в задочни спорове много пъти. И лошо няма.

Но сега - инфлацията в момента е в инкубатора вече 2г., но очаквам поради алчността съвсем скоро да изпълзи (виждам го в стъкленото кълбо ) в следствие кроткото поскъпване на злато,сребро,петрол,каучук, кафе, захар и......да не изброявам още 2 страници комодитис.

Сигурност - за 10 000г. от как има цивилизации, златото е неизменно инвестиция номер 1. Не само защото е лъскаво и рядко в природата, а заради физичните му свойства ( ръжда не го лови )

Евреите и арменците защо мислиш всичко в злато държат ? - това по повод Покупателната Способност

Балон няма. Балон при златото ще има само ако открият близка на Земята планета, фрашкана със злато
                      Да така е злато се купува сега и се чака инфлацията купува се защото имат кеш.това е истината за момента.Но съм на мнение че инфлацията ще се покачва със малко и за дълъг период.А в момента в който пазара на акции започне да дава повечко девиденти и се върне доверието ще разпродават голда за да задоволят нуждите си от кеш и да се върнат по здраво на фондовия.Все пак парите отиват там където има по добра печалба.
                      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                        Оф,оф,оф даже викам и на 12000 да иде а?И аз така на бързо (инфлация) да, купува се злато тогава ама къде е инфлацията?има само надежда за такава но ще и трябва много време за да има такава и то бурна за да има ефект върху златото.(сигурност) да, но породена от страх да не си затрият паричките.Тръгне ли полека икономиката нагоре пак там ще рипнат.Да не забравяме че там и дивиденти има а златото единственно ако върви нагоре.(покупателна способност) на какво питам аз? на хляб или цигари? не ми се коментира даже.Моето мнение е че балон има ,скоро ще гръмне и ще падне като камък.Та и аз така на бързо

успех на всички
                        Санде, с теб сме влизали в задочни спорове много пъти. И лошо няма.

Но сега - инфлацията в момента е в инкубатора вече 2г., но очаквам поради алчността съвсем скоро да изпълзи (виждам го в стъкленото кълбо ) в следствие кроткото поскъпване на злато,сребро,петрол,каучук, кафе, захар и......да не изброявам още 2 страници комодитис.

Сигурност - за 10 000г. от как има цивилизации, златото е неизменно инвестиция номер 1. Не само защото е лъскаво и рядко в природата, а заради физичните му свойства ( ръжда не го лови )

Евреите и арменците защо мислиш всичко в злато държат ? - това по повод Покупателната Способност

Балон няма. Балон при златото ще има само ако открият близка на Земята планета, фрашкана със злато

Коментар

Това уверям те ще го слушаме поне до 3000$ за унция злато. Според ме обаче 5000$ за унция е справедлива цена.

Аргументите съм си излагал поне 100 пъти в този форум,но на бързо (инфлация, сигурност, покупателна способност)
                          Оф,оф,оф даже викам и на 12000 да иде а?И аз така на бързо (инфлация) да, купува се злато тогава ама къде е инфлацията?има само надежда за такава но ще и трябва много време за да има такава и то бурна за да има ефект върху златото.(сигурност) да, но породена от страх да не си затрият паричките.Тръгне ли полека икономиката нагоре пак там ще рипнат.Да не забравяме че там и дивиденти има а златото единственно ако върви нагоре.(покупателна способност) на какво питам аз? на хляб или цигари? не ми се коментира даже.Моето мнение е че балон има ,скоро ще гръмне и ще падне като камък.Та и аз така на бързо

успех на всички
                          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                            Направо си е кофти сделка, но ако дадеш 5000 ще ти продам.
                            И аз бих ти дал на 5000$ днес, защото ще ги скуерна на 1409.50 тутак си.

Но това е извън хоризонта на предстоящата инфлация с която ФЕД ще ни израдва

Коментар

• Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнение
                              А какво ще стане ако Франция реши да продава (или може би въпроса трябва да е КОГА франция ще реши да продава)? И не е ли време за актуализация на "сигурните инвест. убежища".
                              Знаеш ли кога Белгия и Холандия продаваха злато (ЦБ продаваха златните резерви де)

И понеже знам,че не знаеш ще ти кажа веднага - през 2001г.

Унцията се харчеше 270-300 $

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Добре поне, че бфб се излекува от тая пасмина и то добре се излекува.
                                Абе не е ....Прекалено набалончено е а и текущите нива са комфортни за продажби . Лошото е ,че скоро ще се продава и по евтино ...

Докато при златото до 2150 $ всички продажби ще са скъпи
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X