IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
    реде абе на мирко няма ли да му намерим една мадама.инак вървим към светлото бъдеще.давай евро.наздраве.
    Ще му намерим на Мирко един
    голям НОЖ
    =================================
    http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
    Спасете Мирко !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• реде абе на мирко няма ли да му намерим една мадама.инак вървим към светлото бъдеще.давай евро.наздраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
        Прав е колегата по долу.Намерено оптимално решение-ОК но далище стане ? В Китай има силна опзиция срещу отпускането на валутата им.САЩ дали искат да намалят QE? ми не искат със сигурност защото е много вероятно след това да изпуснат долара и да им се скапе напълно експорта.Преди години в Япония така се преебаха с ранното приключване на QE.
        Абе много тегава ситуация.
        Дали е прав или крив времето ще покаже. В момента само си приказваме Вероятността той да е прав е равна на тази аз да съм прав. След 3-4 месеца ще се разбере.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          HHhhmmm
          Какво е това модератор и
          какви функции има в един
          форум ????
          Що ми требе да се занимавам с глупости
          Спасете Мирко !!!
          +++++++++++++++++++++++++++++++++
          П.П.Бях при Мирко в събота.
          Качил е едни 20-30 кила
          Така ли ? Я тогаз се свържи със Скорпиото и направете една комбинка -ти сложи 5 кила вратни пържолки от Мирко в колетчето ,щото инак може да се счупи уйскито на момчето Успех

Коментар

• 1.3700 мисля ,че ще удържи на тоя етап ....Иначе по -надолу е 1.3555 --> фибото 0.382 .

Довечера обаче е заседанието на RBNZ и като не вдигнат лихвите ще изтумбат кивито по всички фронтове ....Че и осито покрай него .
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Колеги, на 1.37 някой има ли вече идея накъде ?

Коментар

• Преди час два са ми прехвърлили 1 опцийка на спота.ужасен кеф в такъв момент да продам днес на 1.3950.
                Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  РеДе току-що те предложих за модератор ( виж съответната тема ) . Налага се да се самоцитирам , докато поста не се е загубил в калабалъка

" Предлагам bgg red ...Пише умерени глупости в рамките на нормалното , чат -- пат пуска хубави песни от тубата , от форекс нищо не разбира -- ама закво му е на модератор да разбира от всичко --- и изобщо умее да ни забавлява ,че иначе умираме от скука на тая търговия "
                  HHhhmmm
                  Какво е това модератор и
                  какви функции има в един
                  форум ????
                  Що ми требе да се занимавам с глупости
                  Спасете Мирко !!!
                  +++++++++++++++++++++++++++++++++
                  П.П.Бях при Мирко в събота.
                  Качил е едни 20-30 кила
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• РеДе току-що те предложих за модератор ( виж съответната тема ) . Налага се да се самоцитирам , докато поста не се е загубил в калабалъка

" Предлагам bgg red ...Пише умерени глупости в рамките на нормалното , чат -- пат пуска хубави песни от тубата , от форекс нищо не разбира -- ама закво му е на модератор да разбира от всичко --- и изобщо умее да ни забавлява ,че иначе умираме от скука на тая търговия "
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bobob Разгледай мнение
                      3800 не пада. китайчетата държат.

Изчакай няколко минути де

Коментар

• 3800 не пада. китайчетата държат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                          Прожект,не споделям твоите апокалиптични предсказания.Не знам дали войната е финансова или валутна,но така или иначе това е по-скоро литературно творение на анализатори.Да има блокирани авоари,наказателни процедури на държава срещу друга?Не.Пазарът намалявал-точно обратното,към 2035 година ще сме вече 9 милиарда човеченца,които искат да потребяват още и още.А кои хора са уморени -всичките 7 милиарда ли?Питай американците дали не искат старото положение-златните години на Щатите-50-те,60-те,70-те.Ще гласуват с двете ръце за това.Китай така или иначе ще повишава жизненото си равнище,в противен случай нали знаеш какво следва?Извинявай,ама тезите ти са твърде субективни,твърде катастрофични и твърде отдалечени от нормалната логика.Успехи!
                          Естествено звучи субективно, но ще е много обемно. Има някви данни за това кой коко потребява и колко боклук произвежда в следствие на това. Но мнението ми е черно, защото загубих вяра в човешката раса. Към какво се стреми и какво има зад това. По-обективно обясни как ще стане това с 9 милярда ? Как ще се вдигне стандарта на Индия и Китай И Пакистан? Ако си прав тия с високия стадарт в момента не би трябвало да имат никакви проблеми.
                          Няма нищо по-лесно от това да си оптимист ,когато не искаш да си песимист и обратното.
                          Когато говорих с приятели преди години за това какво идва всички реагираха по подебен на теб начин с реплика от сорта "абе не го мисли, аз неща да го мисля, никой няма да го допусне". Но сега виждам друго .Няма как да оцениш светлината , ако не искаш да опознаеш мрака. Но детайлите са важни . Не тези който ни натрапват и набиват в главите , а това дето прозира под тях.Научих един урок -когато някой крие нещо значи има защо.

Коментар

• Ако има решение нормално е да се изпълнява. Дори и в България е така.

http://img7.imageshack.us/img7/7681/eurusdim.gif

Това последното по въпроса с дългите...

Коментар

• Идеален вход за дълго 3805 стоп 3797
                              стоп преместен на 3803
                              Last edited by anonimen komardjia; 27.10.2010, 15:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                                Мисля, че Г20 намекнаха кое ще е оптималното решение - в Азия да позволят на валутите си да поскъпнат леко, а в отговор ФЕД да ограничат размера на QE. Това ще е оптималното решение и за Европа и за САЩ и за Азия.
                                Прав е колегата по долу.Намерено оптимално решение-ОК но далище стане ? В Китай има силна опзиция срещу отпускането на валутата им.САЩ дали искат да намалят QE? ми не искат със сигурност защото е много вероятно след това да изпуснат долара и да им се скапе напълно експорта.Преди години в Япония така се преебаха с ранното приключване на QE.
                                Абе много тегава ситуация.
                                Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

Working...
                                X