If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
МТ4, и при отваряне на срещуположни позиции марджина който гълта е за една търговия.. ако сметката ти е в евро разбира се
Сега ми трябва само инфо къде ще е дъното или съответно върхът, утре се надявам да се размразят нещата и да прибера една от печалбите
Добра вечер
Курсо е там дето беше сабахлен.....
Сега предстои ново раздаване ......
Има колеги дето са нови в таз
търговия. Съветвам ги таз вечер само
да гледат , защото е хубав ден за
правене на големи загуби , че даже
и за зануляване на акаунти !!!!!!
Айде....
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Естествено,че ако падне до там ще купя,ама не ми се вярва....засега нивото на 1352 издържа доста добре,не вярвам да бъде преодоляно преди изявлението на ФЕД.Мисълта ми беше,ако ще има QE 2 в голям размер,дали ще видим нов рекорд при него ?
Ами аз вчера скъсих и еврото и аудито от 1.4030 и 1.0015 и викам ще падат малко,ама не издържах вечерта и ги затворих на -10 пипа и двете Оттогава чакам ФЕД да видим кво да правим
Когато почти всички анализатори, инвеститори, трейдъри или дори наблюдатели са се превърнали в бикове в даден финансов инструмент , то той по-всяка вероятност е към края на своя възход, или поне му предстои по-съществена корекция.
и новините в 20:15 мисля да са разковничето
Ма разбира се че е възможно и това да стане .
Основното е че триъгълниците са тренд продължаващи формации,но си има и едно зависи.В тази ситуация повечето определят 4 та във триъгълник и очакват 5та.вече имаме пробив от горе и седиме там но със слаба волативност.Аз съм заложил на фалшив пробив и срязана 5та защото триъгълника е част от диаманта пък който е обръщаща фигура.въпрос на решение е кой на какво ще заложи.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Ами аз вчера скъсих и еврото и аудито от 1.4030 и 1.0015 и викам ще падат малко,ама не издържах вечерта и ги затворих на -10 пипа и двете Оттогава чакам ФЕД да видим кво да правим
Коментар