Златцето първо се усети на къде духа вятъра
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнениеПитах за колич.облекчения.
Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнениеА за графиката...ми несъм много фен на това моделите на малките графики да са предпоставка за търговия по големите графики.Защото за мен следствието не е причина за отваряне на позиции.При теб е чиста техника в която основата и е НАДЕЖДАТА да се повтори даден модел.
успех:
От друга страна всяка техника на търговия е точно НАДЕЖДАТА да се повтори даден модел. Дори и да търгуваш по фундамент.
Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеНе знам какво очаквате от изявлението на Бернанке довечера,но едва ли ще е някакво драматично изсипване на масата на 2 трилиона $.По-скоро в стила на добрия стар Алън Грийнспан ще има много думи с малко смисъл и предпазливо загатване за намеренията на ФЕД.И задължително ще присъства словосъчетанието ,,if needed".
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеНещо такова. Ама вместо М5 горе пише D1.
Съгласен ли си?
А за графиката...ми несъм много фен на това моделите на малките графики да са предпоставка за търговия по големите графики.Защото за мен следствието не е причина за отваряне на позиции.При теб е чиста техника в която основата и е НАДЕЖДАТА да се повтори даден модел.
успех:Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Не знам какво очаквате от изявлението на Бернанке довечера,но едва ли ще е някакво драматично изсипване на масата на 2 трилиона $.По-скоро в стила на добрия стар Алън Грийнспан ще има много думи с малко смисъл и предпазливо загатване за намеренията на ФЕД.И задължително ще присъства словосъчетанието ,,if needed".Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеНа златото търси вход за покупка от 1327/1329$ със стоп 1324 $ и цели 1371 -> 1388 -> 1396 и 1403 $
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеАбе никой ли не знае какво ще стане със златото ????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнениеЗа какво решение говорите извинете?
Съгласен ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениеМодела е ясен отдавна А-Б-В...Г-З
Коментар
Коментар