IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
    Аз пък ще изтествам stop ордери и в двете посоки. Имам дълги USD JPY смятам да ги оставя за екъшъна засега
    Вземи ги затвори....аз преди фед да каже нещо...никви позиции няма отварям

Коментар

• Първоначално изпратено от Codename Разгледай мнение
      За това имам отворени противоположни позиции и на където и да хване, съм на + след това стискаме палци да направи обратна корекция
      Аз пък ще изтествам stop ордери и в двете посоки. Имам дълги USD JPY смятам да ги оставя за екъшъна засега

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
        Ти с коя платформа си ?
        МТ4, и при отваряне на срещуположни позиции марджина който гълта е за една търговия.. ако сметката ти е в евро разбира се
        Сега ми трябва само инфо къде ще е дъното или съответно върхът, утре се надявам да се размразят нещата и да прибера една от печалбите

Коментар

• Първоначално изпратено от terza maiorna Разгледай мнение
          Пепи остави хората сами да преценяват какво да правят !!!
          Аз само питам, пистолет на никой не съм опрял в главата

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Купи ли на 1327-1329 злато ?
            На 1331 го взех....не бях пред ПС

Коментар

• Добра вечер
              Курсо е там дето беше сабахлен.....
              Сега предстои ново раздаване ......
              Има колеги дето са нови в таз
              търговия. Съветвам ги таз вечер само
              да гледат , защото е хубав ден за
              правене на големи загуби , че даже
              и за зануляване на акаунти !!!!!!
              Айде....
              =================================
              http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
              Спасете Мирко !!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Codename Разгледай мнение
                За това имам отворени противоположни позиции и на където и да хване, съм на + след това стискаме палци да направи обратна корекция
                Ти с коя платформа си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                  Пепи остави хората сами да преценяват какво да правят !!!

Коментар

• За това имам отворени противоположни позиции и на където и да хване, съм на + след това стискаме палци да направи обратна корекция

Коментар

Естествено,че ако падне до там ще купя,ама не ми се вярва....засега нивото на 1352 издържа доста добре,не вярвам да бъде преодоляно преди изявлението на ФЕД.Мисълта ми беше,ако ще има QE 2 в голям размер,дали ще видим нов рекорд при него ?

Коментар

Ами аз вчера скъсих и еврото и аудито от 1.4030 и 1.0015 и викам ще падат малко,ама не издържах вечерта и ги затворих на -10 пипа и двете Оттогава чакам ФЕД да видим кво да правим
                        Когато почти всички анализатори, инвеститори, трейдъри или дори наблюдатели са се превърнали в бикове в даден финансов инструмент , то той по-всяка вероятност е към края на своя възход, или поне му предстои по-съществена корекция.
                        и новините в 20:15 мисля да са разковничето

Коментар

• Ма разбира се че е възможно и това да стане .
                          Основното е че триъгълниците са тренд продължаващи формации,но си има и едно зависи.В тази ситуация повечето определят 4 та във триъгълник и очакват 5та.вече имаме пробив от горе и седиме там но със слаба волативност.Аз съм заложил на фалшив пробив и срязана 5та защото триъгълника е част от диаманта пък който е обръщаща фигура.въпрос на решение е кой на какво ще заложи.
                          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

Трябват още 50 пипа да избия загубите от вчера
                            Ами аз вчера скъсих и еврото и аудито от 1.4030 и 1.0015 и викам ще падат малко,ама не издържах вечерта и ги затворих на -10 пипа и двете Оттогава чакам ФЕД да видим кво да правим

Коментар

Май май.....ще се лъзгаме по пързалката
                              Трябват още 50 пипа да избия загубите от вчера

Коментар

Златцето първо се усети на къде духа вятъра
                                Май май.....ще се лъзгаме по пързалката

Коментар

Working...
                                X