IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
    Ти къс ли си ? И къде ти е стопа, ако да ?
    Не съм ... а и мисля че вече късите не са актуални. Или това е консолидация преди нов спад или е покачване за 4180. аз залагам на второто . Имах преди 30 мин една дълга но я затворих на 20 пипа плюс

Коментар

• Първоначално изпратено от sinn Разгледай мнение
      Може и да ти въже, ако пробие 4126 зоната..отива за 4180
      Ти къс ли си ? И къде ти е стопа, ако да ?

Коментар

Отникъде Вече съм дълъг от 1.4087 - мисля,че ще ходим докъм 1.4130-40,дай боже и повече
        Може и да ти въже, ако пробие 4126 зоната..отива за 4180

Коментар

• Първоначално изпратено от sinn Разгледай мнение
          от къде си къс ти ?
          Отникъде Вече съм дълъг от 1.4087 - мисля,че ще ходим докъм 1.4130-40,дай боже и повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Понеже така и не се научих как се качват снимки тук, то надявам се от графиките да е ясно видно как се движи Е/$ и какви са целите и основните нива на подкрепа в 4ч и дневна графика.

Надявам се ясно се вижда, че ключовата подкрепа е на 1.3950/60 нивата

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
            Т.е. човек трябва да се регистрира за да види графиката.

Коментар

Може ли някой, който е къс при Е/Д да ми каже де си е турил стоповете,че ми е интересно ?
              Струва ми се,че надолу движението за днес свърши......
              от къде си къс ти ?

Коментар

• Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнение
                аз и на твоя сайт не виждам качени снимки.
                Кат са регнеш ще гледаш

Коментар

• [QUOTE=Алън;1158523]Понеже така и не се научих как се качват снимки тук, то надявам се от графиките да е ясно видно как се движи Е/$ и какви са целите и основните нива на подкрепа в 4ч и дневна графика.

аз и на твоя сайт не виждам качени снимки.
                  update:
                  явно не съм регистриран и затова
                  Last edited by X_Y; 05.11.2010, 16:42.
                  Мотивиран.Ком

Коментар

• Понеже така и не се научих как се качват снимки тук, то надявам се от графиките да е ясно видно как се движи Е/$ и какви са целите и основните нива на подкрепа в 4ч и дневна графика.

]
                    Last edited by X_Y; 05.11.2010, 16:41.

Коментар

• Може ли някой, който е къс при Е/Д да ми каже де си е турил стоповете,че ми е интересно ?
                      Струва ми се,че надолу движението за днес свърши......

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                        Големи гадатели сте някои от вас Щом чакате да разберете след движение кой бил купувал и продавал, машала
                        Тандеме, ти тренда не го ли гледаш бре, по-ниските върхове докато се формираха птичките през прозореца ли гледа

Поздрави и по-малко гадателствайте, не е полезно за нервите, а здравето е най-ценно.
                        За мен ще е чест да ти нося каскета и да бягам след 3 я ти файтон ,защото на Форекс сигурно нямаш равен на себе си ,но за съжаление не ти чертаеш графиките .

Графиките в последните няколко дена се чертаеха от някои ,които на фона на днешния ден изглеждат пълни профани .

И ми е интересно кои са те ,е за това питам .Успех
                        Last edited by tandem; 05.11.2010, 16:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                          Така е, дори бих казал,че времетео за къси $ дори поотмина, но и от текущите нива има хляб едни 5-6 фигури
                          Петре няма да се регистрирам на твоя сайт. Стига! Кои са трекущите нива?

1,3998 е възможен минимум за днес.

Коментар

• EUR/USD

SL 1.4159
                            1.3988 е ключово.В диапазона 1.399 до 1.4050
                            големите купуват евра.
                            1.39 на седмична база е все по-малко вероятно да видим днес...
                            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
                              Очеизвадно времето за къси наближава...... http://www.investor.bg/news/article/108009/130.html
                              Така е, дори бих казал,че времетео за къси $ дори поотмина, но и от текущите нива има хляб едни 5-6 фигури

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение

Е как за днес бе човек -близките седици го очаквам , но може и да греша!Зато писах предния ден за 3 нива 4340-50 което е 76.4ф,4550 - което е горната граница на канала на седмична или 4920-30,което е фе 161.8.Всъщност мисля ,че вълново на месечна правим 2 от 3 голяма-и от някое от посочените тива 3 от 3 от най-висок порядък-което е май разпада и на еврозоната
                                Това в кой филм става ? Разпада на Еврозоната имам предвид ?

Коментар

Working...
                                X