Първоначално изпратено от forexboy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от chicago Разгледай мнениеSELL 1.0177 SL 1.0223
TP 0.965
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеСлед като се запря на ФЕ100-въпреки че деня все още не завършил -все си мисля ,че ще има ход дъм 1,4920-30 .Оттам яко късо!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
Е как за днес бе човек -близките седици го очаквам , но може и да греша!Зато писах предния ден за 3 нива 4340-50 което е 76.4ф,4550 - което е горната граница на канала на седмична или 4920-30,което е фе 161.8.Всъщност мисля ,че вълново на месечна правим 2 от 3 голяма-и от някое от посочените тива 3 от 3 от най-висок порядък-което е май разпада и на еврозоната
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеthe education and health care sectors leading the way. определено тия най много произвеждат.да живей фундаменталиста осама . давааааай еврооууууу.газ., наистина са смешни, но какво да правиш - психология
.
Един анализатор беше писал, че всъщност government сектора преди уволнявал по 150 000 на месец а предния уволнили само 8000 и от там идвали нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнениеРазвойчик, да ти отговоря пък и по тази тема - щом до тебе е стигнала тази информация от Сити груп доста съм по-склонен да вярвам, че няма да стане това, отколкото да стане, но времето ще покаже
П.П Или по-точно - показват на овцете посоката към кланицата
И 10x за "развойчик"-а, защото за този превод не се бях сещал (пък и с немския не съм много...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеНякой фундаменталист може ли да обясни защо при толкова добър имплоймънт рипорт еврото така падна??
Коментар
-
Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнениеКато цяло май големите риби наистина ще цедят тренда докрай... citigroup говореха, че се целят към 1.51 или 1.53 - не си спомням точно...
П.П Или по-точно - показват на овцете посоката към кланицатаLast edited by dreamtheater; 05.11.2010, 15:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеТова за днес ли? Сега цената е около 1,4050. Девет фигури за днес? Сигурно си сбъркал нещо...
Е как за днес бе човек -близките седици го очаквам , но може и да греша!Зато писах предния ден за 3 нива 4340-50 което е 76.4ф,4550 - което е горната граница на канала на седмична или 4920-30,което е фе 161.8.Всъщност мисля ,че вълново на месечна правим 2 от 3 голяма-и от някое от посочените тива 3 от 3 от най-висок порядък-което е май разпада и на еврозоната
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТолкоз беше.. утре май сме на къси.. а може и от днес ощеhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеАма трус в другата посока ли си чакал? Казвай посоката, да знаем.)
Коментар
-
Привет пичове и пички! Това е управлението на един реален форекс акаунт от вече 1 100$. и доходност за последните няколко месеца от над 30 %
На когото му е интересно може да следи всички сделки по акаунта тук: http://sobstvenbiznes.net/forum/view...hp?thread_id=5Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнениеСъгласен съм, но преди това човка 20-30 пипа в обратна посока. Не знам, между другото тая липса може да е индикатор, че големите риби възнамеряват да си продължат нагоре.
Коментар
Коментар