Искам да кажа едно "тенкю" на годима.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеАма защо се правите, че нищо не разбирате.. . ПРЕДВАРИТЕЛНО изчертавам някаква линия. И когато цената стигне до нея... О, чудо! Т....... А пък входовете си ги търсете според вашата си логика.
"Ама защо се правите, че нищо не разбирате.... " и т.н.т ей това е класическия душевен трепет на анализатора, получен от това, че цената "почуквала"* опъната предварително линийка.
Надявам се да бъркам, че това ти е хоби.
Поздрави!
*"почукване"-то е термин на друг анализатор от форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениетова бяха чертежите с проникванията ..нали?
Направо се надървих от тези "прониквания" да знаеш.
Това е моделът цена-време. Дъното 1,3734 се движи нагоре с някаква скорост. Тази линия е дъното при движение със скорост 5 пъти по-голяма от нормалната.
[CODE]13734
2.54 10x1 5x1
00:00 7 13915 13823
04:00 8 13940 13836
08:00 9 13966 13849
12:00 10 13992 13862
16:00 11 14018 13874
20:00 12 14043 13887
00:00 13 14069 13900
[/CODE]
Още с появата на дъното 1,3734 тези нива са ясни. Можеш да ги сметнеш. И времето си е време. И в България и в Англия 10 четричасови интервала са си 10 интервала. И докато цената е над тези нива те ще се явяват покрепа. Сутринта цената беше пробила тази подкрепа и аз нормално очаквах да атакува 4х1 - 3х1 и т.н. Но след като цената отново се качи отгоре лъч 5х1 отново е подкрепа.
Правилото е да търгуваш лъчите, както би търгувал съответното дъно (връх). Така "проникванията" ти се явяват големината на стоповете.
А дори и да използваш ПА. Виж, колко по-лесно е да видиш входовете около лъчите.Last edited by GoDim; 30.10.2010, 12:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениегадно човеченце си годим... вчера изманипулира форума , а сега се опитваш да се накичиш с това че си "познал" пазара . Там е работата че нищо не си "познал". И всеки внимателно ако ти прегледа вчерашните "анализи" би трябвало да стигне до този извод..
Вчера сутринта ни представи своя "анализ" за пазара с графика и табличките ти за цените в което се вижда много ясно че отправна точка ти е ветрилото от 1,3734 и 1.4079.. и така цял ден ни облъчваш с този си "анализ" ( който да приемем е коректен - ветрила от последните връх и дъно ) и изведнъж в 17.44 часа странно как вадиш нов "анализ" по който ни казваш че си "познал" пазара и хайде да натрием носа на Йосиф... е натри ми го ама по много смешен начин....
И понеже съм сигурен , че ти също си мъж ще ни дадеш разумно обяснение за вчерашната си манипулация..
Второ. Никъде не съм казал, че съм познал пазара. Напротив. Сутринта написах - Оправяйте се сами. В тази джунгла от линии няма такъв, който да "види" движението. Но вместо да обсъждаме кое ветрило ще е силното, аз непрекъснато се боря с вашето недоверие.
Трето. Нещата почнаха с прогнозата ми, че до 16оо часа ще сме на 1,3760. Представи си - грешна. Ти каза 1,3860. Аз какво? С чертеж ти показах нивата 1,3862 и после 1,3926.. Написах, че е възможно, защото на пазара има твърде много сили. И ти почна с подигравките, нещо за БЦВ и т.н.
Четвърто. След като движението вече се беше реализирало показах с графика, че е било едно съвсем "нормално" движение според лъчите на Ганн. От лъч 1х1 до лъч 2х1. Тези, който са имали очи да го видят, са взели прилична печалба.
Има и пето. За цена-време. Но ти все бягаш от тази тема.
Успехи ти желая!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
Направо се надървих от тези "прониквания" да знаеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеШега, шега! Ама на гол гъз...
Йосифе, бъди мъж и довърши разговора.
Направих 5 чертежа, от 10 кладенеца вода ти донесох. Пак ли ще си мълчиш до следващото заяждане? Те за това ви наричам "черни станции".
Вчера сутринта ни представи своя "анализ" за пазара с графика и табличките ти за цените в което се вижда много ясно че отправна точка ти е ветрилото от 1,3734 и 1.4079.. и така цял ден ни облъчваш с този си "анализ" ( който да приемем е коректен - ветрила от последните връх и дъно ) и изведнъж в 17.44 часа странно как вадиш нов "анализ" по който ни казваш че си "познал" пазара и хайде да натрием носа на Йосиф... е натри ми го ама по много смешен начин....
И понеже съм сигурен , че ти също си мъж ще ни дадеш разумно обяснение за вчерашната си манипулация..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеАми кът не слушате бай Ишимоку, койт ви казва, че облака е със стария цвят и сме нагоре...тъй шъй...
В смисъл дали сме за нагоре
или за надоле , а че полуде
=================================
http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобрю ютрю
Курсо снощи след 23:00 полуде
Затвори чак на 1.39476 .Първоначално изпратено от V na kvadrat Разгледай мнениеБрей , много ми е интересно как така в последните секунди на последния ден на седмицата + месеца някой така раздигна еврото ?!?! Някой от колегите тук да си признае
И тези КАКИ спряха да действат или какво ? M15 , M5 - хмм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеАма защо се правите, че нищо не разбирате. Първоначално имаме празно поле. Няма цена, няма подкрепи съпротиви. ПРЕДВАРИТЕЛНО изчертавам някаква линия. И когато цената стигне до нея... О, чудо! Тази линия се явява я покрепа, я съпротива. Вие ще я построите след две или три точки. И понеже има и някакви "прониквания" няма да е точно същата. А пък входовете си ги търсете според вашата си логика..
Разликата между 18:36/3883 и 19:21/3893 е само 10 пипса ...... и някой би казал "к'во толкова се промени", но във втората ситуация има вече наченки на бичи контрол. Също така дали дадена съпротива или подкрепа е паднала/удържала не е много редно да се използва, като единствената предпоставка за вход. Разбира се всичко зависи от степента на риска, който те удовлетворява.
Коментар
Коментар