IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Искам да кажа едно "тенкю" на годима.
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
      Ама защо се правите, че нищо не разбирате.. . ПРЕДВАРИТЕЛНО изчертавам някаква линия. И когато цената стигне до нея... О, чудо! Т....... А пък входовете си ги търсете според вашата си логика.
      ГоДиме, поразгледах чертежите ти, за да намеря логика ти за вход, защото ако има логика тя трябва да важи за всички. Обаче с невъоръжено око забелязах, че чартовете не са трйдърски, а най-обикновени анализаторски. За нивото им няма да говоря. Колкото и да трие човек линиите от тях преди да ги пусне във форума, винаги остават следи .... пък и това " тук БИХ заложил обратно на....." го потвърждава.

"Ама защо се правите, че нищо не разбирате.... " и т.н.т ей това е класическия душевен трепет на анализатора, получен от това, че цената "почуквала"* опъната предварително линийка.

Надявам се да бъркам, че това ти е хоби.

Поздрави!

*"почукване"-то е термин на друг анализатор от форума

Коментар

• И последно. Как изглежда всичко това на Н4 графика.

Цената е достигнала до пресечната точка на двете пунктирни линии.

Коментар

Успехи ти желая!
          мерси

Коментар

• $/jpy затвори на, и малко под историческото си дъно от 90-те години и няма да е чудно да има гап от 1-2 фигури при отварянето

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              това бяха чертежите с проникванията ..нали?
              Направо се надървих от тези "прониквания" да знаеш.
              А писал си и по нея. Но пак - греда! Дето се вика.
              Това е моделът цена-време. Дъното 1,3734 се движи нагоре с някаква скорост. Тази линия е дъното при движение със скорост 5 пъти по-голяма от нормалната.

[CODE]13734
              2.54 10x1 5x1
              00:00 7 13915 13823
              04:00 8 13940 13836
              08:00 9 13966 13849
              12:00 10 13992 13862
              16:00 11 14018 13874
              20:00 12 14043 13887
              00:00 13 14069 13900

[/CODE]

Още с появата на дъното 1,3734 тези нива са ясни. Можеш да ги сметнеш. И времето си е време. И в България и в Англия 10 четричасови интервала са си 10 интервала. И докато цената е над тези нива те ще се явяват покрепа. Сутринта цената беше пробила тази подкрепа и аз нормално очаквах да атакува 4х1 - 3х1 и т.н. Но след като цената отново се качи отгоре лъч 5х1 отново е подкрепа.

Правилото е да търгуваш лъчите, както би търгувал съответното дъно (връх). Така "проникванията" ти се явяват големината на стоповете.

А дори и да използваш ПА. Виж, колко по-лесно е да видиш входовете около лъчите.
              Last edited by GoDim; 30.10.2010, 12:42.

Коментар

• Не се яжте събота и неделя.Не влизайте даже и във форума ,не мислете въобще за борсата и понеделник ще видите неща които сте пропуснали през седмицата.

Приятна почивка.
                Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  гадно човеченце си годим... вчера изманипулира форума , а сега се опитваш да се накичиш с това че си "познал" пазара . Там е работата че нищо не си "познал". И всеки внимателно ако ти прегледа вчерашните "анализи" би трябвало да стигне до този извод..
                  Вчера сутринта ни представи своя "анализ" за пазара с графика и табличките ти за цените в което се вижда много ясно че отправна точка ти е ветрилото от 1,3734 и 1.4079.. и така цял ден ни облъчваш с този си "анализ" ( който да приемем е коректен - ветрила от последните връх и дъно ) и изведнъж в 17.44 часа странно как вадиш нов "анализ" по който ни казваш че си "познал" пазара и хайде да натрием носа на Йосиф... е натри ми го ама по много смешен начин....
                  И понеже съм сигурен , че ти също си мъж ще ни дадеш разумно обяснение за вчерашната си манипулация..
                  Първо. Вече няколко пъти задаваш въпрос. Аз отделям време, събирам аргументи, чертежи, статии и т.н. Пиша пост. Ти си траеш. Ако ще дискутираме да дискутираме. Не подмятай само забележки. За това беше сега предизвикателството ми към теб.
                  Второ. Никъде не съм казал, че съм познал пазара. Напротив. Сутринта написах - Оправяйте се сами. В тази джунгла от линии няма такъв, който да "види" движението. Но вместо да обсъждаме кое ветрило ще е силното, аз непрекъснато се боря с вашето недоверие.
                  Трето. Нещата почнаха с прогнозата ми, че до 16оо часа ще сме на 1,3760. Представи си - грешна. Ти каза 1,3860. Аз какво? С чертеж ти показах нивата 1,3862 и после 1,3926.. Написах, че е възможно, защото на пазара има твърде много сили. И ти почна с подигравките, нещо за БЦВ и т.н.
                  Четвърто. След като движението вече се беше реализирало показах с графика, че е било едно съвсем "нормално" движение според лъчите на Ганн. От лъч 1х1 до лъч 2х1. Тези, който са имали очи да го видят, са взели прилична печалба.
                  Има и пето. За цена-време. Но ти все бягаш от тази тема.

Успехи ти желая!

Коментар

Просто да довърша предишните чертежи.

http://img207.imageshack.us/img207/6219/eurusdsh.gif
                    това бяха чертежите с проникванията ..нали?
                    Направо се надървих от тези "прониквания" да знаеш.

Коментар

• Просто да довърша предишните чертежи.

Коментар

• ОК, mos70, засега пазара е нагоре, нещо ме съмнява след понеделник де, но въпроса беше "кой накупи еврото в последните секунди" . И си мисля за манипулацийка, стоп-хънтинг, т.н..
                        То нека расте, мъничко, но по правилата
                        има и ПКKП

Коментар

Шега, шега! Ама на гол гъз...

Йосифе, бъди мъж и довърши разговора.
                          Направих 5 чертежа, от 10 кладенеца вода ти донесох. Пак ли ще си мълчиш до следващото заяждане? Те за това ви наричам "черни станции".
                          гадно човеченце си годим... вчера изманипулира форума , а сега се опитваш да се накичиш с това че си "познал" пазара . Там е работата че нищо не си "познал". И всеки внимателно ако ти прегледа вчерашните "анализи" би трябвало да стигне до този извод..
                          Вчера сутринта ни представи своя "анализ" за пазара с графика и табличките ти за цените в което се вижда много ясно че отправна точка ти е ветрилото от 1,3734 и 1.4079.. и така цял ден ни облъчваш с този си "анализ" ( който да приемем е коректен - ветрила от последните връх и дъно ) и изведнъж в 17.44 часа странно как вадиш нов "анализ" по който ни казваш че си "познал" пазара и хайде да натрием носа на Йосиф... е натри ми го ама по много смешен начин....
                          И понеже съм сигурен , че ти също си мъж ще ни дадеш разумно обяснение за вчерашната си манипулация..

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                            Ами кът не слушате бай Ишимоку, койт ви казва, че облака е със стария цвят и сме нагоре...тъй шъй...
                            Аз не казвам това.
                            В смисъл дали сме за нагоре
                            или за надоле , а че полуде
                            =================================
                            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                            Спасете Мирко !!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Добрю ютрю
                              Курсо снощи след 23:00 полуде
                              Затвори чак на 1.39476 .
                              Първоначално изпратено от V na kvadrat Разгледай мнение
                              Брей , много ми е интересно как така в последните секунди на последния ден на седмицата + месеца някой така раздигна еврото ?!?! Някой от колегите тук да си признае
                              И тези КАКИ спряха да действат или какво ? M15 , M5 - хмм.
                              Ами кът не слушате бай Ишимоку, койт ви казва, че облака е със стария цвят и сме нагоре...тъй шъй...

Коментар

Ама защо се правите, че нищо не разбирате. Първоначално имаме празно поле. Няма цена, няма подкрепи съпротиви. ПРЕДВАРИТЕЛНО изчертавам някаква линия. И когато цената стигне до нея... О, чудо! Тази линия се явява я покрепа, я съпротива. Вие ще я построите след две или три точки. И понеже има и някакви "прониквания" няма да е точно същата. А пък входовете си ги търсете според вашата си логика.
                                ГоДиме, акцента на поста съм го сложил на "приятелско мнение". .
                                Разликата между 18:36/3883 и 19:21/3893 е само 10 пипса ...... и някой би казал "к'во толкова се промени", но във втората ситуация има вече наченки на бичи контрол. Също така дали дадена съпротива или подкрепа е паднала/удържала не е много редно да се използва, като единствената предпоставка за вход. Разбира се всичко зависи от степента на риска, който те удовлетворява.

Коментар

Working...
                                X