If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както се разбира от текущата 52 седмична графика на евро/долар, сме във възходящ канал като крайните барове формират по-широки граници от предходните, от което следва че нямаме ясно дефинирана посока. От друга страна пък цената е опряла в горната линия на канала и бързо се е отблъснала, след което отново следва едно покачване завършващо с по висока цена на затваряне от предишната на отваряне. Може няма все още идея за сигнал и вероятно е добре да се изчакат още няколко години за да се формират по-добри ценови модели
Анализирайки внимателно прясно актуализираната 52 седмична графика (която погрешно наричам "годишна"), не мога да не се съглася с автора, че към този ден и час посоката е неясна. Единственото, с което мога да обогатя нямащия нужда от това анализ, е да прецизирам броя години, които трябва да изчакаме до избистряне на картината. Те са между 3 и 11 години в зависимост от посоката. Всяко влизане в сделка с тази двойка преди този период крие в себе си елемент на зле претеглен риск.
Много насериозно си се взел....малко и весело трябва да има
Форума е свободно достъпен за всеки, който посещава сайта, и респективно всеки има право да пише в него
Ако нещо не ти харесва- предполагам, че има и закрити форуми с ограничен достъп, където можете да си пишете само професионалистите
............
п.п. Извинявам се, че давам поучения, но винаги се дразня, когато в който и да е форум влезе някой, и като теб, вземе да се тюхка- колко хубаво било "едно време" когато във форума били само професионалисти, пък сега видите ли, имало само спам.
Не е добра идея да се извиняваш за нещо, което си направил и вярваш в него.Извиненнието говори за несигурност. Точно към теб явно е бил въпроса ми . Тези коите се дразнят, когато нещо не разбират и само търсят някой който е наясно да сбърка за да си избият комплексите. Малко самокритичност е нужна тук, или ако искаш самоанализ , ама по-обективен.Въпросите ми бяха шегувити и провокативни. Да може всеки да се запита -къде е и какво очаква от тази среда, а рибата кълве ли кълве.
п.п. Ако се бях взел на сериозно нямаше да напиша у дума.
Успехи от сички видове!
... това за топките- нама как да бъде бито -жесток коментар! /перфектен/ Поздравления .
Все още на Н1, няма корекция на цялото покачване от 1.3640 до момента. би трябвало да видим един по сериозен спад, поне към 1.3860, ако приемем, че сегашното ниво е междинен връх.
Привет! Поради това, че не съм бил отдавна във форума се чудя дали има някакъв филтър да прочета само смислените постове, ако ги има,че попадам само на ...мани мани.
Мерси.Благодаря.
п.п. Как успяхте да изгоните хората които разбират нещичко от форекс от форума и приложимо ли е за тъщи.
Отново Мерси и благодаря
Привет и на теб. Че къде беше толкова време ? Иначе тука във форума нещата са си същите, който влезе в него след известно време изпростяват и ..... сменя ника, така аз си обяснявам липсите.
Както се разбира от текущата 52 седмична графика на евро/долар, сме във възходящ канал като крайните барове формират по-широки граници от предходните, от което следва че нямаме ясно дефинирана посока. От друга страна пък цената е опряла в горната линия на канала и бързо се е отблъснала, след което отново следва едно покачване завършващо с по висока цена на затваряне от предишната на отваряне. Може няма все още идея за сигнал и вероятно е добре да се изчакат още няколко години за да се формират по-добри ценови модели
"Има ли разлика между трейдър и анализатор, и ако има каква е тя".
До колкото съм чел, от тук от там, авторите на повечето "канони" във техническият анализ- вълни, фигури, ветрила, инидатори и т.н...са били в по-голяма степен анализатори, отколкото трейдъри!
Нормален резултат, обратното би ме учудило. Ако си търсиш нови форекс парадокси за изследване, бих ти препоръчал да разработиш темата : "Има ли разлика между трейдър и анализатор, и ако има каква е тя".
Разликата между трейдъра и анализатора е, че трейдъра има големи и железни топки, а анализатора има една купчина кухи дипломи.
изключително добра успеваемост до момента демонстрира монетата - 60%, при само 20% за мен
Нормален резултат, обратното би ме учудило. Ако си търсиш нови форекс парадокси за изследване, бих ти препоръчал да разработиш темата : "Има ли разлика между трейдър и анализатор, и ако има каква е тя".
bgg_red, въпроса не беше към теб, а към тези, които не разбират, но претиндират , а и вече имам отговор от тези които не пишат отдавна. Интересна ми е другата позиция.
На теб Благодаря и успех.
Много насериозно си се взел....малко и весело трябва да има
Форума е свободно достъпен за всеки, който посещава сайта, и респективно всеки има право да пише в него
Ако нещо не ти харесва- предполагам, че има и закрити форуми с ограничен достъп, където можете да си пишете само професионалистите
............
п.п. Извинявам се, че давам поучения, но винаги се дразня, когато в който и да е форум влезе някой, и като теб, вземе да се тюхка- колко хубаво било "едно време" когато във форума били само професионалисти, пък сега видите ли, имало само спам.
bgg_red, въпроса не беше към теб, а към тези, които не разбират, но претиндират , а и вече имам отговор от тези които не пишат отдавна. Интересна ми е другата позиция.
На теб Благодаря и успех.
Коментар