Реде, дай барем един телефон, да пращаме смс-и за каузата, че май не му остава много на Мирко...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
00:00 ГМТ - клоуз за деня 1.3356.
За утре ми се върти следният сценарий: дъно за деня над днешното (около 1.3320/30) с последващ откат до края на седмицата или макс до понеделник към 3450/70, откъдето се търси добавка за вече съществуващи къси позиции. Нарочно пиша добавка, тъй като стопът идва големичък - излиза се при дневен клоуз над 1.3575.
Тънкият "празничен" пазар може да предложи и нещо съвършенно различно, а горното е с изцяло пожелателен характер.
Коментар
-
беднотия , нема пари за нова клавиатура ( за цел лаптоп де) , оти яде букви..... Аре другия месец кат изкараш още 200к Е да подариш един лаптоп. Щото и Л-то яде дее и клавиатура.
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеКви са тея нови думи ?Търсих в тълковния речник но нищо не можах да намеря ?
Ако си имал впредвид "скрийн" то аз мога да ти направя квито искаш .С Фотошопа съм цар
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеИскаш ли срийн от банковата сметка
Ако си имал впредвид "скрийн" то аз мога да ти направя квито искаш .С Фотошопа съм цар
Коментар
-
За редовно си прав , за по много - не си. Ама аз съм доволен. Искаш ли срийн от банковата сметка
Декларирал съм си сите данъци. Е са дали съм платил сичко е друг въпрос. Ама кога са поискали съм пащал винаги
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеЯсно ,трябваше само тва да напишеш .
Сигурен съм че печелиш по много и то редовно
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеосреднявам
Сигурен съм че печелиш по много и то редовно
Коментар
-
Аз моята система съм я излагал няколко пъти за който му е било интересно.
Мое да се поровиш по архивите да попрочетеш.
Лоста го дигам и до 1:2 , осреднявам, не ползвам стопове , играя срещу тренда , наблягам на керитата и въпреки всичко печеля. А, и както казах играя и на 3 стотинки спред чат пат.
Требе ли да се повтарям, че съм любител. А , ако знаеш къде дават 20% по депозити казвай бърже, че да излизам в пенсия.
Първоначално изпратено от moderebov$6к. "документирано" при ИП-то ми, при 1/4 от твоя капитал
Съветвам те да изложиш подробно специалната си "стратегия" само с дълги и лост 1:1 във Форекс, белким си проличи "професионализма" ти
Подобна "стратегия" показва че си обикновен нулак - и си го знаеш и сам.
ПП: Аз нямам "система". Та затуй и имам по-нормална печалба, а не колкото по депозит - в твоя "стил"
Коментар
-
И ч0век с 200к Е месечен доход виси в тоя форум по нощите
Пак гледам и пред деня.
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеСлаб си ,моята система ми донесе 200к евра само този месец .Документирано също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеСлаб си ,моята система ми донесе 200к евра само този месец .Документирано също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеМоята система приятелю ми донесе около 4к $ през 2010 . Документирано.
А твоята
Коментар
-
Щом сулъо и пулъо като него почнаха акъл да дават няма кво да кажаLast edited by X_Y; 26.11.2010, 09:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danchoto Разгледай мнениеЗверски сел на кабела 1.6050/ 1.6100/ 1.5700
Влечугото ме потопи 50 - ина пипа, нооо го купих пак от 8447/ 8300/ 8900
Удължих и ойрото 1.3330/ 1.3300/ 1.3500
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеСкоро ще разбереш
Иначе като емоционално усещане, как може да се опише деня, че на път бях ..... ударих иначе 1/2фигура по време на обедната забивка, но след това не успях да го изживея.
Коментар
Коментар