IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Реде, дай барем един телефон, да пращаме смс-и за каузата, че май не му остава много на Мирко...

Коментар

• 00:00 ГМТ - клоуз за деня 1.3356.

За утре ми се върти следният сценарий: дъно за деня над днешното (около 1.3320/30) с последващ откат до края на седмицата или макс до понеделник към 3450/70, откъдето се търси добавка за вече съществуващи къси позиции. Нарочно пиша добавка, тъй като стопът идва големичък - излиза се при дневен клоуз над 1.3575.

Тънкият "празничен" пазар може да предложи и нещо съвършенно различно, а горното е с изцяло пожелателен характер.

Коментар

• беднотия , нема пари за нова клавиатура ( за цел лаптоп де) , оти яде букви..... Аре другия месец кат изкараш още 200к Е да подариш един лаптоп. Щото и Л-то яде дее и клавиатура.

Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
        Кви са тея нови думи ?Търсих в тълковния речник но нищо не можах да намеря ?
        Ако си имал впредвид "скрийн" то аз мога да ти направя квито искаш .С Фотошопа съм цар

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
          Искаш ли срийн от банковата сметка
          Кви са тея нови думи ?Търсих в тълковния речник но нищо не можах да намеря ?
          Ако си имал впредвид "скрийн" то аз мога да ти направя квито искаш .С Фотошопа съм цар

Коментар

• За редовно си прав , за по много - не си. Ама аз съм доволен. Искаш ли срийн от банковата сметка

Декларирал съм си сите данъци. Е са дали съм платил сичко е друг въпрос. Ама кога са поискали съм пащал винаги

Ясно ,трябваше само тва да напишеш .
            Сигурен съм че печелиш по много и то редовно

Коментар

осреднявам
              Ясно ,трябваше само тва да напишеш .
              Сигурен съм че печелиш по много и то редовно

Коментар

• Май е данъчен на оперативно внедряване.А 200 к са служебни и май ги е загубил
                ,дебне за IP на оня с запора

Коментар

• Аз моята система съм я излагал няколко пъти за който му е било интересно.

Мое да се поровиш по архивите да попрочетеш.

Лоста го дигам и до 1:2 , осреднявам, не ползвам стопове , играя срещу тренда , наблягам на керитата и въпреки всичко печеля. А, и както казах играя и на 3 стотинки спред чат пат.

Требе ли да се повтарям, че съм любител. А , ако знаеш къде дават 20% по депозити казвай бърже, че да излизам в пенсия.

Първоначално изпратено от moderebov
                  $6к. "документирано" при ИП-то ми, при 1/4 от твоя капитал

Съветвам те да изложиш подробно специалната си "стратегия" само с дълги и лост 1:1 във Форекс, белким си проличи "професионализма" ти
                  Подобна "стратегия" показва че си обикновен нулак - и си го знаеш и сам.

ПП: Аз нямам "система". Та затуй и имам по-нормална печалба, а не колкото по депозит - в твоя "стил"

Коментар

• И ч0век с 200к Е месечен доход виси в тоя форум по нощите

Пак гледам и пред деня.

Слаб си ,моята система ми донесе 200к евра само този месец .Документирано също.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
                      'бах та в злия спамер, таман навреме идеш - ей хора, намерихме спонсора на тазгодипната сбирка (и спасител на свинчето на Реда)!

Коментар

Моята система приятелю ми донесе около 4к $ през 2010 . Документирано.

А твоята

Коментар

• Моята система приятелю ми донесе около 4к $ през 2010 . Документирано.

А твоята

Първоначално изпратено от moderebov
                          ССтоилов, не ти отива да се правиш на умен
                          От човек с твоята "система" и "доходност" акъл не ща, да не говорим за "математиката" ти

Коментар

• Щом сулъо и пулъо като него почнаха акъл да дават няма кво да кажа
                            Last edited by X_Y; 26.11.2010, 09:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от danchoto Разгледай мнение
                              Зверски сел на кабела 1.6050/ 1.6100/ 1.5700
                              Каса 1.5770. Голям кеф е зверското с близък стоп
                              Влечугото ме потопи 50 - ина пипа, нооо го купих пак от 8447/ 8300/ 8900
                              Удължих и ойрото 1.3330/ 1.3300/ 1.3500
                              Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                Скоро ще разбереш

Иначе като емоционално усещане, как може да се опише деня, че на път бях ..... ударих иначе 1/2фигура по време на обедната забивка, но след това не успях да го изживея.
                                Aнонимка, на какво си ве батка? Не е само божуле. Яко си се направил пич, кефиш>

Коментар

Working...
                                X