If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето един друг, по-различен поглед върху форекса!
п.п. На някого може и да не му хареса...имайте търпение да го изчетете!
Предполагам, че сте добре с руския...едно време се учеше в училище.
Избухването над 1,40 при EUR/USD е неизбежно!
Късмет на реде-то!
п.п.
"Европейската комисия е обезпокоена от отражението на силното евро, което доближава прага от 1.40 долара, върху започналото крехко икономическо възстановяване чрез потискане на износа от Стария континент, предадоха световните агенции."
Ако ми теглиш една и вложиш неква мисъл- ще се изкефя и ще те поздравя. Дано анализите ти за форекс не са като тези за това колко съм стегнат и да не им вярваш по същия начин.
хммм.. .няква интрига се готви...най-вероятно..
аз пък ми направи впечатление, че доклада (Monster Employment Idx - report) който трябваше да излезне в 6:00 а.m. NY time(или 13:00 наше време) излезна с около 1:30 мин закъснение... което неще ме наведе до мисълта, че има нещо гнило в цялата работа... таков нещо не съм виждал до сега.
Гледам, че почваш да говориш "на едро"...та и аз да "обърна другата страница". Общият тон във форума е относително спокоен и толерантен, иначе директно бих ти теглил една....за да стана "по-сигурен"....
Какви комплекси, какъв само(психо)анализ, какви 5 лева.....Ти верно си много "стегнат"....улАби малко жилата ве френд.....
Ако ми теглиш една и вложиш неква мисъл- ще се изкефя и ще те поздравя. Дано анализите ти за форекс не са като тези за това колко съм стегнат и да не им вярваш по същия начин.
аз пък ми направи впечатление, че доклада (Monster Employment Idx - report) който трябваше да излезне в 6:00 а.m. NY time(или 13:00 наше време) излезна с около 1:30 мин закъснение... което неще ме наведе до мисълта, че има нещо гнило в цялата работа... таков нещо не съм виждал до сега.
Гнилото е че еврото много взе да скъпее към то йената, а долара трябва да го защитят от към инервенции на БОЖ. Поне за сега. Мнението си е мое и е само за споделяне и коментар.
Ами гледам, банките нямат цени на премаркета......
* Thanksgiving Day – November 25 – the Exchange floor closes at 1:00 pm
* Christmas – December 24 Observance - the Exchange closes at 1:00 pm
NYSE Holiday Closings 2011
These are the NYSE Holidays closings for the year 2011; note that for New Year’s Day a special Exchange rule will apply this year.
* New Year’s Day – Saturday – see special rules explanation below
* Martin Luther King Day – January 17
* Presidents Days/Washington Birthday – February 21
* Good Friday – April 22
* Memorial Day – May 30
* Independence Day – July 4
* Labor Day – September 5
* Thanksgiving Day – November 24 - the Exchange floor closes at 1:00 pm
* Christmas – December 26 Observance - the Exchange closes at 1:00 pm
Не е добра идея да се извиняваш за нещо, което си направил и вярваш в него.Извиненнието говори за несигурност. .
Гледам, че почваш да говориш "на едро"...та и аз да "обърна другата страница". Общият тон във форума е относително спокоен и толерантен, иначе директно бих ти теглил една....за да стана "по-сигурен"....
Тези коите се дразнят, когато нещо не разбират и само търсят някой който е наясно да сбърка за да си избият комплексите. Малко самокритичност е нужна тук, или ако искаш самоанализ , ама по-обективен.Въпросите ми бяха шегувити и провокативни. Да може всеки да се запита -къде е и какво очаква от тази среда, а рибата кълве ли кълве..
Какви комплекси, какъв само(психо)анализ, какви 5 лева.....Ти верно си много "стегнат"....улАби малко жилата ве френд.....
Коментар