IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Албански реотани-обезпокоиха се най-накрая за силното евро,те американците си ги чукат от месеци,тея сега се усетиха
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Ето един друг, по-различен поглед върху форекса!
      п.п. На някого може и да не му хареса...имайте търпение да го изчетете!
      Предполагам, че сте добре с руския...едно време се учеше в училище.

http://www.aetosforex.com/vzglyad.html

Коментар

• Избухването над 1,40 при EUR/USD е неизбежно!
        Късмет на реде-то!

п.п.
        "Европейската комисия е обезпокоена от отражението на силното евро, което доближава прага от 1.40 долара, върху започналото крехко икономическо възстановяване чрез потискане на износа от Стария континент, предадоха световните агенции."
        Last edited by mateosf; 07.10.2010, 15:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
          Ако ми теглиш една и вложиш неква мисъл- ще се изкефя и ще те поздравя. Дано анализите ти за форекс не са като тези за това колко съм стегнат и да не им вярваш по същия начин.
          Човече....хОди се прегледай!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            хммм.. .няква интрига се готви...най-вероятно..
            аз пък ми направи впечатление, че доклада (Monster Employment Idx - report) който трябваше да излезне в 6:00 а.m. NY time(или 13:00 наше време) излезна с около 1:30 мин закъснение... което неще ме наведе до мисълта, че има нещо гнило в цялата работа... таков нещо не съм виждал до сега.
            Няма нищо, нямъл съм апдейт, всичко е ОК.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
              Гледам, че почваш да говориш "на едро"...та и аз да "обърна другата страница". Общият тон във форума е относително спокоен и толерантен, иначе директно бих ти теглил една....за да стана "по-сигурен"....

Какви комплекси, какъв само(психо)анализ, какви 5 лева.....Ти верно си много "стегнат"....улАби малко жилата ве френд.....
              Ако ми теглиш една и вложиш неква мисъл- ще се изкефя и ще те поздравя. Дано анализите ти за форекс не са като тези за това колко съм стегнат и да не им вярваш по същия начин.

Коментар

аз пък ми направи впечатление, че доклада (Monster Employment Idx - report) който трябваше да излезне в 6:00 а.m. NY time(или 13:00 наше време) излезна с около 1:30 мин закъснение... което неще ме наведе до мисълта, че има нещо гнило в цялата работа... таков нещо не съм виждал до сега.
                Гнилото е че еврото много взе да скъпее към то йената, а долара трябва да го защитят от към инервенции на БОЖ. Поне за сега. Мнението си е мое и е само за споделяне и коментар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                  Ами гледам, банките нямат цени на премаркета......
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ще взема да си отворя демото и да скъся Е/Д,това на 5М не е ли 2В?
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

не смеят..........................
                      =================================
                      http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                      Спасете Мирко !!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

защо?

Коментар

Днес борсата в САЩ бачка ли?......
                          * Thanksgiving Day – November 25 – the Exchange floor closes at 1:00 pm
                          * Christmas – December 24 Observance - the Exchange closes at 1:00 pm

NYSE Holiday Closings 2011

These are the NYSE Holidays closings for the year 2011; note that for New Year’s Day a special Exchange rule will apply this year.

* New Year’s Day – Saturday – see special rules explanation below
                          * Martin Luther King Day – January 17
                          * Presidents Days/Washington Birthday – February 21
                          * Good Friday – April 22
                          * Memorial Day – May 30
                          * Independence Day – July 4
                          * Labor Day – September 5
                          * Thanksgiving Day – November 24 - the Exchange floor closes at 1:00 pm
                          * Christmas – December 26 Observance - the Exchange closes at 1:00 pm

Коментар

• защо?

Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                            Днес борсата в САЩ бачка ли?......
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
                              Не е добра идея да се извиняваш за нещо, което си направил и вярваш в него.Извиненнието говори за несигурност. .
                              Гледам, че почваш да говориш "на едро"...та и аз да "обърна другата страница". Общият тон във форума е относително спокоен и толерантен, иначе директно бих ти теглил една....за да стана "по-сигурен"....

Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
                              Тези коите се дразнят, когато нещо не разбират и само търсят някой който е наясно да сбърка за да си избият комплексите. Малко самокритичност е нужна тук, или ако искаш самоанализ , ама по-обективен.Въпросите ми бяха шегувити и провокативни. Да може всеки да се запита -къде е и какво очаква от тази среда, а рибата кълве ли кълве..
                              Какви комплекси, какъв само(психо)анализ, какви 5 лева.....Ти верно си много "стегнат"....улАби малко жилата ве френд.....

Коментар

• Днес борсата в САЩ бачка ли?......

Коментар

Working...
                                X