If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ооо чуствам се поласкан.Дремещ :Това е основата.дремещ за вход/дремещ и за изход.Точно това дремене ми докара в последната ми затворена позиция в еврото точно 10 фигури.1.2850_1.3850.От миналата седмица съм къс в евро/долар от 1.3920 както и си купих пут опция на 1.3950.Очаквах доста по сериозен спад и то за по кратко време.Сега съм с повишено внимание и седя по често пред компа с идеята да видя накъде ще избие.Смятам даже да затворя късата от 1.3920 с което ще си възвърна платената премия по пут опцията с което я правя с нулева загуба и неограничена печалба (прицелил съм се в нивата 1.33-1.3350.Така се е позиционирал дремещия пък каквото сабя покаже
Успех на всички.
Сандо какъв страйк и експайър си избрал за опцията и колко премия ти сструваше ( в пипс )
В такива случаи се става към 6:30, пропускаш жената и се мушкаш в заспалия пазар. Това в най-лошия случай ще ти струва пипсове равни на едноцифрено число.
Входове след изчакване на развитие на фигури (особено в напреднала фаза) в повечето случаи води до звучни шамари, това се отнася за начинаещите (в тази група не попада САНДО) със стратегии ала МОСкито70, дремещи в очакване цената да излезе от диапазон.
Относно елмаза: не почуствах динамика в средната му част, затова не го броя за елмаз... така мисля.
Ооо чуствам се поласкан.Дремещ :Това е основата.дремещ за вход/дремещ и за изход.Точно това дремене ми докара в последната ми затворена позиция в еврото точно 10 фигури.1.2850_1.3850.От миналата седмица съм къс в евро/долар от 1.3920 както и си купих пут опция на 1.3950.Очаквах доста по сериозен спад и то за по кратко време.Сега съм с повишено внимание и седя по често пред компа с идеята да видя накъде ще избие.Смятам даже да затворя късата от 1.3920 с което ще си възвърна платената премия по пут опцията с което я правя с нулева загуба и неограничена печалба (прицелил съм се в нивата 1.33-1.3350.Така се е позиционирал дремещия пък каквото сабя покаже
Успех на всички.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Къса позиция на EUR/USD от текущи нива. Стоп на 1,3880. Профит- пазарът ще покаже.Надежда ми дават и анализаторите от Голдман, срещу, които обичам да играя.Техните прогнози рядко са верни http://fmoney.info/analysis/currency...-da-padne.html
Аз ако нямах позиции хич няма да отварям днес.Всичко което се разискваше последните няколко дена като : триъгълник,флаг и елмаз са на масата с пълна сила.Но в момента сме точно в средата на всичките тези фигури, включително и на ренджа.Бих изчакал.
В такива случаи се става към 6:30, пропускаш жената и се мушкаш в заспалия пазар. Това в най-лошия случай ще ти струва пипсове равни на едноцифрено число.
Входове след изчакване на развитие на фигури (особено в напреднала фаза) в повечето случаи води до звучни шамари, това се отнася за начинаещите (в тази група не попада САНДО) със стратегии ала МОСкито70, дремещи в очакване цената да излезе от диапазон.
Относно елмаза: не почуствах динамика в средната му част, затова не го броя за елмаз... така мисля.
Така е, ама нещо почвам много да се съмнявам да върне и понеже съм отворил една къса позиция се чудя дали да е затварям въобще
Може ,може ако ши..ната йена вземе да си тества дъното от 95г на 79.70 (а там точно е и проекцията като цел и на последният и пробив на дневна ) със сигурност ще ни обърка късите в еврото.
Здравейте,другари!Днес временцето е пивкаво.
Реде,таман за свинска смърт си е-на Мирко сигур вече му се свива свинското сърчице.То на прасенцата в гените им е закодирано и го усещат,че стане ли студено-животецът им е на привършване,горките.
А иначе скоро ще имаме паритет-.......на USD и CHF май?Успехи на форекс-фронта!
За днес ли или за нататък питаш ? Иначе за днес мисля 1.37 00-10
Аз ако нямах позиции хич няма да отварям днес.Всичко което се разискваше последните няколко дена като : триъгълник,флаг и елмаз са на масата с пълна сила.Но в момента сме точно в средата на всичките тези фигури, включително и на ренджа.Бих изчакал.
Коментар