IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    А аз какво съм видял .... картинката някои колеги я описват вече втори ден имаме консолидация под 1,415 и над 1,37 .. общо взето се очертава се един триъгълник ,който по мои сметки е корективен за разтеж на еврото към 1.46... това на 4H i дневна..
    на ниските графики е естествено рендж в споменатите нива и всеки може да си го търгува късо - дълго ...Видими неща общо взето..идеята за дълго евро се променя под 1,3650 а като цяло под предния връх на дневна .. ти ще кажеш кой е.
    За това чертежче питаш нали?

Коментар

• Веселбичка имало днес
      Как са късаците днес? Тва ми прозвуча кат резаците
      Ко шъ правим с прогнозните БВП и дефлатори?

Коментар

и какво е то което виждаш ... на твоята картинка виждам само нещо надраскано , но ми трябва "преводач" за да разбера какво си "видял"
        ....
        Видях как цената се сблъска с "несъществуващия" лъч на ниво 1,3862. Събра сили и го преодоля. "Нормално" е да очакваме да досигне до следващото ниво от чертежа ми. Ако стане до 16оо часа може да е 1,3926. Ако е по-късно - виж таблиците от сутринта.

http://img707.imageshack.us/img707/663/eurusdj.gif

Коментар

• йосиф, защо се дърлиш с годима. Това че ти, а в това число и аз виждаме едни драсканици, не означава, че са безсмислени, а в случая е 15:46 и цената 1.39 и годима е в час.
          Пък ако ще да използва и ъгъла на въртене и на Сатурн

Наздраве Godim !
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
            Аз виждам това. Ти какво виждаш?

http://img714.imageshack.us/img714/6435/eurusdt.gif
            и какво е то което виждаш ... на твоята картинка виждам само нещо надраскано , но ми трябва "преводач" за да разбера какво си "видял"
            А аз какво съм видял .... картинката някои колеги я описват вече втори ден имаме консолидация под 1,415 и над 1,37 .. общо взето се очертава се един триъгълник ,който по мои сметки е корективен за разтеж на еврото към 1.46... това на 4H i дневна..
            на ниските графики е естествено рендж в споменатите нива и всеки може да си го търгува късо - дълго ...Видими неща общо взето..идеята за дълго евро се променя под 1,3650 а като цяло под предния връх на дневна .. ти ще кажеш кой е.

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
              Посоката за мен е нагоре, към 1.45. Трябва да се довърши движението до границата на канала, и от там вече може да върви надолу. Не съм в момента пред платформата, но снощи на Н4 и на дневна, Ишимоку беше категоричен- нагоре. Колебанието от последната седмица се предвиждаше от облака...днес е "ден на майстора", но от понеделник ще тръгне...
              Ох, Мос-е,
              преди две седмици бистрихме седмична графика. Спомняш ли си? Казахме, че има обръщащ бар. Потвърждение ще е слизане под 1,3776. Ако се случи ще има два-три бара (10-15 дни) корекция. Картинката сега е, че слизане под 1,3697 ще потвърди низходящото колебание. Кавото и да значи това.

http://img835.imageshack.us/img835/5799/eurusdkh.gif

Коментар

• Едно интересно мнение на Г. Иванов за GBP/JPY:

http://forexnews.bg/component/conten...vanov-komentar
                Звукозаписно студио

Коментар

напълно те разбирам.... искаш да си в заблуда , стой си .
                  Аз виждам това. Ти какво виждаш?

http://img714.imageshack.us/img714/6435/eurusdt.gif

Коментар

нервак пак ли си надрусан?

Коментар

Толкова "сили" се кръстосаха, че всичко може...
                      Посоката за мен е нагоре, към 1.45. Трябва да се довърши движението до границата на канала, и от там вече може да върви надолу. Не съм в момента пред платформата, но снощи на Н4 и на дневна, Ишимоку беше категоричен- нагоре. Колебанието от последната седмица се предвиждаше от облака...днес е "ден на майстора", но от понеделник ще тръгне...

Коментар

НЕкои поправки в постинга ти...

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                          Сандо какъв страйк и експайър си избрал за опцията и колко премия ти сструваше ( в пипс )

Мерси предварително
                          Както казах очаквах по силно движение надолу и я пуснах с експ.25 дни които изтекоха и вчера или ония ден ми излетя на спота.а стрйка ми беше 1.3950 при цена на спота 1.39 което значи че вече беше в пари и затова платих малко височка премия.не съм си в къщи и немога да ти кажа колко точчно пипса бяха но по спомен около 160 пипона.

успех на всички.
                          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                            Ооо чуствам се поласкан.Дремещ :Това е основата.дремещ за вход/дремещ и за изход.Точно това дремене ми докара в последната ми затворена позиция в еврото точно 10 фигури.1.2850_1.3850.От миналата седмица съм къс в евро/долар от 1.3920 както и си купих пут опция на 1.3950.Очаквах доста по сериозен спад и то за по кратко време.Сега съм с повишено внимание и седя по често пред компа с идеята да видя накъде ще избие.Смятам даже да затворя късата от 1.3920 с което ще си възвърна платената премия по пут опцията с което я правя с нулева загуба и неограничена печалба (прицелил съм се в нивата 1.33-1.3350.Така се е позиционирал дремещия пък каквото сабя покаже

Успех на всички.
                            къси от 3920-50.....това е дрямка след добре свършена работа. Аз имах предвид нещо друго.

Коментар

ти не разбираш ли че това е joke... АЗ няма как да обвържА цената с точен час ... още повече че е по БЦВ
                              НЕкои поправки в постинга ти...

Коментар

Може, може. 1,3862!

Толкова "сили" се кръстосаха, че всичко може...
                                ти не разбираш ли че това е joke... няма как да обвържеш цената с точен час ... още повече че е по БЦВ

Коментар

Working...
                                X