IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
    Е аз тук бих заложил, противно на логиката, за надолу.

http://img217.imageshack.us/img217/1954/eurusdf.gif
    Въобще не е противно в момента логиката си е за на долу и това ще се промени чак след 1,4050

Коментар

• Е аз тук бих заложил, противно на логиката, за надолу.

http://img217.imageshack.us/img217/1954/eurusdf.gif

Коментар

• Ето за днеска.

Има и такива дни, когато се натрупват много линии и не е възможно да ги разчетеш. Но можеш да предположиш някакви движения ако се изпълнят някакви условия. Например при днешното "обръщане" от 1х1 от 1,3697 може да предположим ход до 2х1. Което се е и реализирало. При пробив какво? Не е само това ветрило и всеки лъч се яввява подкрепа/съпротива/ и преодоляването му ни праща нататък по ветрилото. Когато беше голямото движение от 1,2644 цената преодоля всички съпротиви и тогава написах, че няма какво да ни спре. Е сега тук е пълно с линии. Как да "предполгам" какво ще стане?

Коментар

• Благодаря Годиме Разбрах доста неща, но последните няколко поста ме озадачиха. Интересува ме дали още тестваш системата на демото и ако отговора е да, то какви са резултатите до момента?

Коментар

• Първоначално изпратено от illusion Разгледай мнение
            Айде и едно въпросче от мен: На базата на толкова индикатори как взимаш решение за търговия?

И няколко подвъпросчета
            Ако търгуваш главно според нивата в табличката, ако настъпи пречупване на тренда какво правиш?
            Горния въпрос ми дойде на акъла защото нивата са през 20 пипса, което означава, че ако не скалпираш, то трябва да ползваш много тесен плаващ стоп. Който пък от своя страна на волатилен пазар е много вероятно да бъде ударен.
            Всичко това го казвам под въпросителен знак, защото в това което аз разчитам (може би пък не разбирам) е, че даваш вариантите за 2те посоки в които се движи тренда и часови нива. Но при пречупване на краткосрочния тренд, както беше днес, според таблицата трябва или да си изядем профита или да чукнем един -80пипсов стоп.
            Това, което Йосиф искаше да ти каже е, че след чертежа ти, той(и аз, а може би и други) се нуждаем от допълнително пояснение за да видим твоя аспект за пазара. Едно съвсем кратко коментарче отдолу би придало завършеност на тезата ти и ще бъдеш разбран от цялата аудитория
            Написал съм цяла тема. Там съм се опитал да да отговоря на въпросите ти. Ако искаш прочети 17 и 16 страници. Ако можеш да си обърнеш реда ще е по разбираемо.

http://www.investor.bg/forum/showthr...=10680&page=17

Коментар

• Добри ден
              Вчера 1.3950 удържа.
              Да видим дали днес
              ще видим 1.3990
              =================================
              http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
              Спасете Мирко !!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Явно не четеш седмичния анализ.

Ето тук съм се опитал да ти дам димамика и на М5...
                Интересни са анализите, които правиш, но едно не ми харесва: не даваш прогноза на базата на графиката...само изнасяш "факти" без прогноза- било твоя лична, било на индикатора!

Коментар

• Айде и едно въпросче от мен: На базата на толкова индикатори как взимаш решение за търговия?

И няколко подвъпросчета
                  Ако търгуваш главно според нивата в табличката, ако настъпи пречупване на тренда какво правиш?
                  Горния въпрос ми дойде на акъла защото нивата са през 20 пипса, което означава, че ако не скалпираш, то трябва да ползваш много тесен плаващ стоп. Който пък от своя страна на волатилен пазар е много вероятно да бъде ударен.
                  Всичко това го казвам под въпросителен знак, защото в това което аз разчитам (може би пък не разбирам) е, че даваш вариантите за 2те посоки в които се движи тренда и часови нива. Но при пречупване на краткосрочния тренд, както беше днес, според таблицата трябва или да си изядем профита или да чукнем един -80пипсов стоп.
                  Това, което Йосиф искаше да ти каже е, че след чертежа ти, той(и аз, а може би и други) се нуждаем от допълнително пояснение за да видим твоя аспект за пазара. Едно съвсем кратко коментарче отдолу би придало завършеност на тезата ти и ще бъдеш разбран от цялата аудитория

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    не съм питал за чертежчето ти , как си го измисли това... браво
                    Явно не четеш седмичния анализ.

Ето тук съм се опитал да ти дам димамика и на М5

Лъчът е построен по координатите от табличката.

Коментар

За това чертежче питаш нали?

http://img219.imageshack.us/img219/3929/eurusda.gif
                      не съм питал за чертежчето ти , как си го измисли това... браво

Коментар

• Ха! Алън го редактираха. Похвално!

Коментар

• Табличките са от сутринта.

[CODE]13734
                          2.54 10x1 5x1 4x1
                          00:00 7 13915 13823 13800
                          04:00 8 13940 13836 13810
                          08:00 9 13966 13849 13819
                          12:00 10 13992 13862 13829
                          16:00 11 14018 13874 13838
                          20:00 12 14043 13887 13848
                          00:00 13 14069 13900 13857
                          [/CODE]

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                            и при мен е толкова, но причината е друга.
                            Всички други причини са следствие.

Коментар

Е нивото е 1,3920. Можеш да го следиш.
                              и при мен е толкова, но причината е друга.

Коментар

Видях как цената се сблъска с "несъществуващия" лъч на ниво 1,3862. Събра сили и го преодоля. "Нормално" е да очакваме да досигне до следващото ниво от чертежа ми. Ако стане до 16оо часа може да е 1,3926. Ако е по-късно - виж таблиците от сутринта.

http://img707.imageshack.us/img707/663/eurusdj.gif
                                Е нивото е 1,3920. Можеш да го следиш.

Коментар

Working...
                                X