If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ще стане милионер, когато се научи да усеща вида на предстоящото движение, например: рейндж или тренд. След това рязко ще спадне броя на хленченията от рода на: "ама к'во стана сега всичко по учебник направих ..... падна НИВОТО, ...... влязох ........ малко в моята посока ......и след час и стопа ми паднал.."
Ами подсказвай му. Както виждаш този когото си цитирал не може. Не искаш ли SC-то да е милионер?
ще стане милионер, когато се научи да усеща вида на предстоящото движение, например: рейндж или тренд. След това рязко ще спадне броя на хленченията от рода на: "ама к'во стана сега всичко по учебник направих ..... падна НИВОТО, ...... влязох ........ малко в моята посока ......и след час и стопа ми паднал.."
По отношение компрометирането на анализа : няма как да се засегна финансово (ако имаш това предвид ), защото аз извадих от ръкава един, а там има още, нещо като твоите таблички с 20-30 числа. . И да ти кажа така нанесени вълните, малко трудно ще го компрометират, защото най-малкото нотацията хич я няма, а и съм пуснал любимото на всички вълновици "?".
Акцента пада някъде другаде ГоДиме .... поне за мен.
п.п. мястото на втората 5-ца е схематично, без конкретно ниво. Ето тука може наистина да ми отвориш очите.
Това червеното е проблем. Поне според мен. Числата в таблиците ми може и да са много, но вариантите за мен са само два. Подкрепата/съпротивата или издържа и от това следва еди какво си, или не издържа и от това следва еди какво си. Просто като фасул, както казват някои. Въпросът е да се оределят тези подкрепи/съпротиви.
Добро утро,
прилагам малко по-безопасно броене, т.е. без големи очаквания за двете посоки. Към момента 4040-4052222 са интересни за биковете, а за мечките 4022222 ( опит да им предам драматично значение ). Хубавото на ситуацията, e че трите числа са в една зона от 30 пипса и скоро ще се разбере какво правим по нататък.
За мен не е коректно сега да правя анализ за понеделник. Но щом настоявате.
Важното ниво се задава от лъч 3х1 от 1,3734.
Ето нивата му по часове.
[CODE]13734
2,54 3x1
00:00 43 13998
04:00 44 14004
08:00 45 14010
12:00 46 14016
16:00 47 14022
20:00 48 14028
00:00 49 14034
[/CODE]
Цената се намира в слаба меча позиция спрямо върха 1,4079 и в силна бича спрямо дъното 1,3734. Хубавото за мечките е, че в петък проби лъч 4х1. Това значи, че няма да повтаряме движението по 5х1 от 1,2644. Друго. Имаме вече един ден с по-нисък връх и с по-ниско дъно. Цената е почти на дъното. В понеделник, ако има ново по-ниско дъно, 1,4280 ще се превърне в локален връх и по правилата, във вторник от там ще прокарвам ново ветрило.
От долу имаме и подкрепата на зеления лъч на ниво 1,3990 за понеделник.
Ако цената пробие подкрепите, нормално е да очакваме да достигне до лъч 2х1 и после до 1х1.
Не искам да те засягам, но анализът ти по 15М графика може още с отварянето на пазара да бъде компрометиран. Не е сериозно в събота да работиш на М15. Дай поне Н1 или Н4. Там ще видим след тази петица надолу какво следва.
А колкото до лъчите. Разбрах, че ти ще останеш винаги с широко затворени очи. Уви! Нищо не мога да направя. За теб всичко ще е случайно съвпадение.
И на теб добро
Първо анализа ми е на М5, а М15 и нагоре ги гледам, когато реша малко да се разметчая. .
По отношение компрометирането на анализа : няма как да се засегна финансово (ако имаш това предвид ), защото аз извадих от ръкава един, а там има още, нещо като твоите таблички с 20-30 числа. . И да ти кажа така нанесени вълните, малко трудно ще го компрометират, защото най-малкото нотацията хич я няма, а и съм пуснал любимото на всички вълновици "?".
Акцента пада някъде другаде ГоДиме .... поне за мен.
п.п. мястото на втората 5-ца е схематично, без конкретно ниво. Ето тука може наистина да ми отвориш очите.
Хайде да затворим над 1.4 и понеделник наобед да го засилим нагоре може към 1.44 ?
А късата идея не е узряла съвсем. Ама казва ли ти някой....
Мнения за понеделника?
Корекцията, която прави сега е напълно нормална след силния импулс. Преди 1.45 ми е трудно да говоря за къси.
Добро утро,
......
п.п. в 4052222 има и малко мистика , защото падането предразполага към двусмислени перверзии.
По отношение на перверзиите, пропуснах да отбележа, че се намираме в зоната на лъч с 8 (работни) дневно значение. Незнам обаче да ли от 8 дневни трепет (все пак това са около 11520 кендъла) или от хубавото време, но нарекох съпротивата, така мило - ЛЪЧ.
Приятелю, радвам се да ти кажа и аз добро утро!
Не искам да те засягам, но анализът ти по 15М графика може още с отварянето на пазара да бъде компрометиран. Не е сериозно в събота да работиш на М15. Дай поне Н1 или Н4. Там ще видим след тази петица надолу какво следва.
А колкото до лъчите. Разбрах, че ти ще останеш винаги с широко затворени очи. Уви! Нищо не мога да направя. За теб всичко ще е случайно съвпадение.
Добро утро,
прилагам малко по-безопасно броене, т.е. без големи очаквания за двете посоки. Към момента 4040-4052222 са интересни за биковете, а за мечките 4022222 ( опит да им предам драматично значение ). Хубавото на ситуацията, e че трите числа са в една зона от 30 пипса и скоро ще се разбере какво правим по нататък.
п.п. в 4052222 има и малко мистика , защото падането предразполага към двусмислени перверзии.
По отношение на перверзиите, пропуснах да отбележа, че се намираме в зоната на лъч с 8 (работни) дневно значение. Незнам обаче да ли от 8 дневни трепет (все пак това са около 11520 кендъла) или от хубавото време, но нарекох съпротивата, така мило - ЛЪЧ. http://prikachi.com/images/222/2641222s.gif
Хайде да затворим над 1.4 и понеделник наобед да го засилим нагоре може към 1.44 ?
А късата идея не е узряла съвсем. Ама казва ли ти някой....
Мнения за понеделника?
Да,да инкасо на късите евра.Одеве звънях на ТришО,викам:Абе,камарад,даи да направим нещо бе щот' нема средства веке,Жан-Клод вика:Ок.щом е за теб нема проблеми'от понеделник сме на дълги.
Коментар