1.3330/ stop 1.327/ tp 1.368
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.6
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениети от триене на постовете си ( м/у другото само лешпер с чуство на недооцененост може да го направи ) съвсем изпращя...... Къде прочете , че човека говори за ГР , че сега се правиш на компетентен и даже с менторски тон му обесняваш и разясняваш..... стига бе гошко .човека си е начертал нещо и толкова.... Да ,не е толкова красиво като твоите черги , но ти си от голямата школа на импресионизма...
А и между другото вчера ме трогна твоя разказ за неволите ти с модератора на форума.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеАз пък си мисля за петъчна изненада...+ затваряне на къси
Пък и ... де да знам,имам пресантимант за дълги аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеМога да ти кажа, като Йоската - няма такава фигура. Но ще те попитам. ГР е тренд-обръщаща фигура нали? Нормалната ГР объща възходящ тренд в низходящ. Къде е този възходящ тренд?
А и между другото вчера ме трогна твоя разказ за неволите ти с модератора на форума.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от foresterrr Разгледай мнениеЗдравейте другари и моята прогноза за днес е петъчни пръчки и в двете посокиBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеДобро утро ! Рано го скъсих май от 3288Ся пак цел ден треперене па то днеска било и петък пфууууу . Успех!
П.П. А дали ще стане
Коментар
-
Добро утро ! Рано го скъсих май от 3288Ся пак цел ден треперене па то днеска било и петък пфууууу . Успех!
П.П. А дали ще стане
Last edited by ingivo1; 17.12.2010, 08:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнението се вижда на чарта
2 пипа и половина остават още
опс излезнах вече @ 33След 2 мин ще го резна с близък стоп. Просто ми е скучно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеНе го знам тоя бай Лазо, ама като излезеш, кажи, че да шортя.
то се вижда на чарта
2 пипа и половина остават още
опс излезнах вече @ 33
ако позволиш обаче едно мнение,
хич не е за шортене в момента.
поне до утре деТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар