If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ми цацата да минава на фючърси
там вече конкуренцията е такава , че има брокери предлагащи интрадейски маржин 500$ на мини контракт.
да не говорим , че вече има и микро фючърси.1/10 от минитата отговарят на 12.5 к обем на форекса и маржина е 50 $.още не са достатъчно ликвидни , но до година две ще станат
Там е бъдещето, номерът е, че и фючерите ще осерат в момента, в който се появи ликвидност., т.е. някой, който да врътнат, а не себе си..
Не бих се ангажирал с проценти, но голяма част от движенията са плод на софтуери, които само пречат да се закачиш. Тиражираният дневен обем на форекс пазара е предимно от подобни осигуряващи ликвидност, пенещи и смятащи по нам-си-какви алгоритми машинки. Гаранция, че ако не лъжеха хората с тия ритейл простотии, никой нямаше да се занимава с форекс на индивидуални начала. Просто са си нагли до безобразие. Оттам и ритейл брокерите правят простотии, за да са крачка напред, а цацата си играе на "тука има, тука няма", слага близки стопове и чертае линийки...
ми цацата да минава на фючърси
там вече конкуренцията е такава , че има брокери предлагащи интрадейски маржин 500$ на мини контракт.
да не говорим , че вече има и микро фючърси.1/10 от минитата отговарят на 12.5 к обем на форекса и маржина е 50 $.още не са достатъчно ликвидни , но до година две ще станат
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
не съм поглеждал тейп на форекс.
за сметка на това фючъри на тейпа зяпам по цял ден
там знам кога се включват арбитражните прогита
затова и питам за форекса, че не съм наясно.
а когато не знам нещо не ме е срам да питам
Не бих се ангажирал с проценти, но голяма част от движенията са плод на софтуери, които само пречат да се закачиш. Тиражираният дневен обем на форекс пазара е предимно от подобни осигуряващи ликвидност, пенещи и смятащи по нам-си-какви алгоритми машинки. Гаранция, че ако не лъжеха хората с тия ритейл простотии, никой нямаше да се занимава с форекс на индивидуални начала. Просто са си нагли до безобразие. Оттам и ритейл брокерите правят простотии, за да са крачка напред, а цацата си играе на "тука има, тука няма", слага близки стопове и чертае линийки...
Руки, кога последно си поглеждал тейп на някоя валутна двойка? Не софтуери... ами и аз не знам как да го нарека...
не съм поглеждал тейп на форекс.
за сметка на това фючъри на тейпа зяпам по цял ден
там знам кога се включват арбитражните прогита
затова и питам за форекса, че не съм наясно.
а когато не знам нещо не ме е срам да питам
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Преди време разбрах от една тема, че един централен комп. управлява котировките.
Отначало си мислих, че майтап, но започнах да хващам подвеждащи алгоритми, вкарвани от него.
...... все още не съм ходил да се прегледам
доказателства некви ?
без майтап ,интерсно ми е
Коментар