If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще пробие....още малко добри икон. новини и сме го минали Ще се спира някъде по нагоре....този месец просто е такъв - тръгне ли нанякъде,не спира 1.3170 1-35 рейндж
P.S. Като гледам графиката....колкото пъти го е стигнало,все е ходило още по-нагоре до 1.34
Все пак....очаквам същотоо да се повтори
Местя стопа на 1.3305
Възможно е всичко, но аз затворих и даже продадох от 1.3351 със стоп 1.3365
Ще пробие....още малко добри икон. новини и сме го минали Ще се спира някъде по нагоре....този месец просто е такъв - тръгне ли нанякъде,не спира 1.3170 1-35 рейндж
P.S. Като гледам графиката....колкото пъти го е стигнало,все е ходило още по-нагоре до 1.34
Местя стопа на 1.3305
Буууум,търговския баланс,2 пъти повече от очаквания
Имах дълга от 1.3296 която тук 1.3341 затворих.
Според мен тук може да спре. Ако пробие след това е твоя лимит 1.3410
Местя стопа на 1.3305
боже ,идват празници и тука почва да се лее коледна любов.
Да наистина момчето е начертало H&S ама и наистина никъде не пише за него.Вместо да се храните един друг,просто го попитайте. .
Къс в евро/долар, дълъг в долар/йена.
Не съм интрадей играч, да не се подведе някой.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
ти от триене на постовете си ( м/у другото само лешпер с чуство на недооцененост може да го направи ) съвсем изпращя...... Къде прочете , че човека говори за ГР , че сега се правиш на компетентен и даже с менторски тон му обесняваш и разясняваш..... стига бе гошко .човека си е начертал нещо и толкова.... Да ,не е толкова красиво като твоите черги , но ти си от голямата школа на импресионизма...
А и между другото вчера ме трогна твоя разказ за неволите ти с модератора на форума.....
пак ли си дрогиран аматьорче?
ходи да си учиш английския
А така....ей го един на мойто мнение....моя тартет е обаче 1.34
След това ще чакам да видя дали ще пробие 1.3510 (ако стигне дотам разбира се де)
Защото спрем ли пак там,смятай пак сме се върнали на 1.3190
Имах дълга от 1.3296 която тук 1.3341 затворих.
Според мен тук може да спре. Ако пробие след това е твоя лимит 1.3410
Да модераторите продължават да те толерират и да трият съобщенията ми. На Джей също. Но хората са прочели. И вече знаят, че си БАЛОН. Въздух под налягане.
супер си..... И кои освен теб и онова л...но дето и лъже на всичкото отгоре са разбрали това...
А така....ей го един на мойто мнение....моя тартет е обаче 1.34
След това ще чакам да видя дали ще пробие 1.3510 (ако стигне дотам разбира се де)
Защото спрем ли пак там,смятай пак сме се върнали на 1.3190
Коментар