If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То няма бичета и мечки бе - ние сме където и тълпата
Не че те поучавам,ама ходим от фибо на фибо този месец,тааа....стопа ти е в нищото - подобре го премести на 1.3293...там поне може и да спре ако тръгне над 1.3270 отново
Моят стоп е на 3290.Много важно според мене е къде ще затворим в 16.00 ч.Ако е около сегашното ниво или по-надолу- ще имаме добре изразено мечо поглъщане на 4Н.
Успехи!
И такааа затворих 2/3 от позицията къси от сутринта другата 1/3 със средна цена 1.3356 което си е влизане от върха всеедно с цел 1.3010 стоп 1.3283. Знам че ми е малко близо стопа ма по добре така ще има и други входове .Успех на бичетата
То няма бичета и мечки бе - ние сме където и тълпата
Не че те поучавам,ама ходим от фибо на фибо този месец,тааа....стопа ти е в нищото - подобре го премести на 1.3293...там поне може и да спре ако тръгне над 1.3270 отново
И такааа затворих 2/3 от позицията къси от сутринта другата 1/3 със средна цена 1.3356 което си е влизане от върха всеедно с цел 1.3010 стоп 1.3283. Знам че ми е малко близо стопа ма по добре така ще има и други входове .Успех на бичетата
Затворих на 1.3310, че излизам
Годиме, 2х1 го смяташ по таблицата и на 4 часа дава разминаване и не е точно. При мен този лъч минава по нагоре. Виж го - до 16ч са 738 часа ако го гледаш на часова. 738/4 = 184.5. От тук идва и по голямото разминаване. Иначе за няколко пипса не е проблем
Говорили сме и по-рано по този въпрос. И тогава и сега казвам - всеки да гледа собствения си чертеж. Той е ВЕРНИЯТ.
Аз преместих стопа на 1.3320 - до там,най-много да падне преди качване според мен,от там надолу вече.....отива на 1.3280...че и надоле
Затворих на 1.3310, че излизам
Годиме, 2х1 го смяташ по таблицата и на 4 часа дава разминаване и не е точно. При мен този лъч минава по нагоре. Виж го - до 16ч са 738 часа ако го гледаш на часова. 738/4 = 184.5. От тук идва и по голямото разминаване. Иначе за няколко пипса не е проблем
Бе немога да се оправя с мащабирането и ги гледам на един такъв мащаб на дневна че не се виждат подробности, табличката е ясна ма по ме кефи графичната интерпретация
Да , балон съм и то цветен и голям..... но бях готов да ти подаря 200 лева , но ти си чикен пенсионер и не пожела да ги вземеш....
Той Мана пожела да ги изпиете заедно, но ти накара твоите братовчеди - модераторите да изтрият това съобщение. За да не влизаш в разход. А това по-горе ще остане. И ще мога да го цитирам
Коментар