IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
    Много ми е интересно защо затвори част - ако не ти е проблем би ли обяснил

Не че и аз не затворих частично - но моят мотив е заради уйкенда иначе правилно си разчел целта 2975 с почивка около 1,3110 и втория гол е в 1,2600 с крайна цел на този спад може би ако няма проблеми по пътя 1,1800

Обаче за потвърждение на това 1,2975 което е 50% 4281 - 1875 ни трябва днес ниско седмично затваряне под 3200 - което почти съм сигурен че ще е факт

Първото частично затваряне трябва да е 3110 с добавка при качване после и тнт тнт

Това са мой размисли и страсти де

И пак ще повторя въпроса - кое те накара да затвориш - аз требе да ходя да пия и неам нерви ма ти що хехе
    Успех
    Ми с последното изречение отговори место мене , а и не обичам да оставям отворени позиции за събота и неделя още повече с негативен суап и обеми които ми е сегашната позиция за това лимит 3200 стоп 3242 и лека вечер Доволно за днеска А затварянето и аз мислим 3190-95 . Както казваш до 1.168 има още доста места за влизане

П.П. В 17:17 на 17 тоест днес ако не земе стопа или лимита затварям ръчно където е
    Last edited by ingivo1; 17.12.2010, 17:01.
    Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
      Обаче за потвърждение на това 1,2975 което е 50% 4281 - 1875 ни трябва днес ниско седмично затваряне под 3200 - което почти съм сигурен че ще е факт
      С малко късмет може да затворим на 3155.
      Last edited by blqblq; 17.12.2010, 16:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
        Тука стоварам 1/2 от късите на 3228

Много ми е интересно защо затвори част - ако не ти е проблем би ли обяснил

Не че и аз не затворих частично - но моят мотив е заради уйкенда иначе правилно си разчел целта 2975 с почивка около 1,3110 и втория гол е в 1,2600 с крайна цел на този спад може би ако няма проблеми по пътя 1,1800

Първото частично затваряне трябва да е 3110 с добавка при качване после и тнт тнт

Това са мой размисли и страсти де

И пак ще повторя въпроса - кое те накара да затвориш - аз требе да ходя да пия и неам нерви ма ти що хехе
        Успех

Коментар

• Тука стоварам 1/2 от късите на 3228
          Анализи EUR/USD

Коментар

• Доообра засилка, добър наклон , подходящи климатични условия , времеее ееее зааа
            1.30 -ееееее
            Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
              Ред е бастисал Мирко.
              Миркооооо

Аз обявявам Форекс пост до колъда, в памет на хайванина.

Ще ми липсва кроткото му грухтене. R.I.Pieces
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                Ред е бастисал Мирко.
                Бас хващам ,че се е случило точно обратното .Щом Реда е влязъл в кочината със сабята и прасето го е итзрънбушило .Мирко не е вчерашен ехе Мухахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                  Я то,това Фибо на 1.3270....било кораво бе,да не повярваш...
                  Ше чакаме американците да ги видим те какво са ни приготвили,тояги ли , пръчки ли и аз незнам
                  За едни пръчки,за други пръжки.Не видите ли,че ред-а го нема ,взехте ли си сбогом с Мирко

Айде запразнявайте,стига сте висели и дзверили пред тия монитори.

Успех и наздраве
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Ред е бастисал Мирко.

Коментар

• Я то,това Фибо на 1.3270....било кораво бе,да не повярваш...
                      Ше чакаме американците да ги видим те какво са ни приготвили,тояги ли , пръчки ли и аз незнам

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                        ХЕХЕХЕ, много верно реших да се тикна между шамарите и хоп, Тояга (пръчка).
                        ми за сега прогнозите ни са верни --все пак е петък де

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr Разгледай мнение
                          Здравейте другари и моята прогноза за днес е петъчни пръчки и в двете посоки
                          ХЕХЕХЕ, много верно реших да се тикна между шамарите и хоп, Тояга (пръчка).
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Е за това понеже никой не знае на къде че фане аз стоповете като излезнем убаааво на + не ги определям от фибо,лъчи,вълни и други ,а в ЕВРО
                            П.П. Ей ся го преместих на 3273 кат не ви аресва 3280
                            Last edited by ingivo1; 17.12.2010, 14:47.
                            Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                              Дам,то като го гледам вече е готово даже
                              Мисълта ми беше ....виж на всички по-големи движения къде спира цената - финаги спира на фибото,чуди се накъде да ходи и тръгва или към следващото Фибо или към 1.3190 ... където вече изглежда непробиваемо
                              Ей сега,ако не минем под 1.3240 отиваме пак на 1.3290.....освен ако не спре на 1.3270,ама това е малко вероятно
                              Те това е магията на златното сечение.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Моят стоп е на 3290.Много важно според мене е къде ще затворим в 16.00 ч.Ако е около сегашното ниво или по-надолу- ще имаме добре изразено мечо поглъщане на 4Н.
                                Успехи!
                                Дам,то като го гледам вече е готово даже
                                Мисълта ми беше ....виж на всички по-големи движения къде спира цената - финаги спира на фибото,чуди се накъде да ходи и тръгва или към следващото Фибо или към 1.3190 ... където вече изглежда непробиваемо
                                Ей сега,ако не минем под 1.3240 отиваме пак на 1.3290.....освен ако не спре на 1.3270,ама това е малко вероятно

Коментар

Working...
                                X