IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1.3330/ stop 1.327/ tp 1.368

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      ти от триене на постовете си ( м/у другото само лешпер с чуство на недооцененост може да го направи ) съвсем изпращя...... Къде прочете , че човека говори за ГР , че сега се правиш на компетентен и даже с менторски тон му обесняваш и разясняваш..... стига бе гошко .човека си е начертал нещо и толкова.... Да ,не е толкова красиво като твоите черги , но ти си от голямата школа на импресионизма...

А и между другото вчера ме трогна твоя разказ за неволите ти с модератора на форума.....
      Да модераторите продължават да те толерират и да трият съобщенията ми. На Джей също. Но хората са прочели. И вече знаят, че си БАЛОН. Въздух под налягане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
        Аз пък си мисля за петъчна изненада...+ затваряне на къси
        Пък и ... де да знам,имам пресантимант за дълги аз
        Я,то взело че тръгнало нагоре...

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
          Мога да ти кажа, като Йоската - няма такава фигура. Но ще те попитам. ГР е тренд-обръщаща фигура нали? Нормалната ГР объща възходящ тренд в низходящ. Къде е този възходящ тренд?
          ти от триене на постовете си ( м/у другото само лешпер с чуство на недооцененост може да го направи ) съвсем изпращя...... Къде прочете , че човека говори за ГР , че сега се правиш на компетентен и даже с менторски тон му обесняваш и разясняваш..... стига бе гошко .човека си е начертал нещо и толкова.... Да ,не е толкова красиво като твоите черги , но ти си от голямата школа на импресионизма...

А и между другото вчера ме трогна твоя разказ за неволите ти с модератора на форума.....

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr Разгледай мнение
            Здравейте другари и моята прогноза за днес е петъчни пръчки и в двете посоки
            Подкрепям.
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
              Добро утро ! Рано го скъсих май от 3288 Ся пак цел ден треперене па то днеска било и петък пфууууу . Успех!

П.П. А дали ще стане
              Мога да ти кажа, като Йоската - няма такава фигура. Но ще те попитам. ГР е тренд-обръщаща фигура нали? Нормалната ГР объща възходящ тренд в низходящ. Къде е този възходящ тренд?

Коментар

• Здравейте другари и моята прогноза за днес е петъчни пръчки и в двете посоки

Коментар

• Аз пък си мисля за петъчна изненада...+ затваряне на къси
                  Пък и ... де да знам,имам пресантимант за дълги аз

Коментар

• Добро утро ! Рано го скъсих май от 3288 Ся пак цел ден треперене па то днеска било и петък пфууууу . Успех!

П.П. А дали ще стане
                    Last edited by ingivo1; 17.12.2010, 08:59.
                    Анализи EUR/USD

Коментар

• Добра вечер трейдери. Аз пък все си мисля, че до нова година ще си рейнджваме и от там на сетне май на север ще се запътим. Ей тва е мойта идейка. Може пък и да греша...
                      Attached Files
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Никой не е изкарал 10лв. Жалко

Коментар

• Доволно, 9 пипа за няма и 3 минути. Почти като секс...

Коментар

• Правилният шорт е на 3290 и в този смисъл си прав, че не е за шортене. Затва с малко, колкото да убием времето и да си допия винцето.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              то се вижда на чарта
                              2 пипа и половина остават още

опс излезнах вече @ 33
                              Айде честито! След 2 мин ще го резна с близък стоп. Просто ми е скучно.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                                Не го знам тоя бай Лазо, ама като излезеш, кажи, че да шортя.

то се вижда на чарта
                                2 пипа и половина остават още

опс излезнах вече @ 33

ако позволиш обаче едно мнение,
                                хич не е за шортене в момента.
                                поне до утре де
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X