IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Dow също обира горния десен ъгъл на картите по всички земни кълбета, така че умната с Късите.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
      А, за теб сигурно ще има специална "програма".
      Не се и съмнявам че ЦК-то има програма за всички
      Аз играя с много малък ливъридж, не ми е проблем да държа късите и до 1,42, обаче ако вземе че избие 3434 ми се струва че няма смисъл да се упорства повече.
      Днеска - утре ще се реши от протокалско-испанските аукциони. Според мен - връх на 3070-3080 и после 500 пипа надолу за загрявка.

Коментар

• Страшни продажби текат в момента при това покачване в евро долар. Днес или най-късно утре очаквам голямо гмурване. Но да знаете, че анализите си са ваши.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          КОМЪРДЖИ ...
          Аз те каня любезно да искараш
          некоя стотинка , а ти се дърпаш ...
          Комарджито е филантроп

Абе бай Шиле ( Комарджи ) още снощи на Сидни и Уелингтън тука у форумчето ги бистрихме тия варианти само за нагоре ...Ти тогава хъркаше под сладко под чергата и сега затва скъсяваш .....

С тия входове на 10 мин верно ше биеш дейлито -- ама само като бройка

Високият фрейм разрежда входовете , дава по - голяма сигурност и компенсира с по-големи обеми

А вчера като ти казвам ,че любознателност само не стига , ми се впрягаш ...Вместо да се позамислиш ...Айде и умната !
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от vikinga Разгледай мнение
            Добър ден на вскички.Искам да попитам нещо.Всички знаем че на 1.3040-1.3060 има доста стопове.Ако бъдат ударени не е ли логично възходящото движение да продължи.Преполагам че е тъп въпроса но
            ще се радам ако някой сподели какво мисли.Успех на всички днес
            Удрянето на много стопове , а още повече
            на "ДЕБЕЛИ" стопове, дава понякога
            едни много много бързи 20-30 пипа
            по посоката на движение на курсо !!!
            ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!!!
            http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Хваща те, хваща. Докато слагаш къси те хваща. Когато се откажеш. Може и да тръгне надолу... Ако не се откажеш, до къде ли ще се качи?
              прав си, но в момент Х1, ако е бил там в Х2 не е там - ръчен . До кога ли? ами 18-19 ноември бях в същата дупка., но не им простих на 22.11.
              .... в действие е алгоритъм .... ако до час не се върне в канала си гася компа и отивам да се проветря.

Коментар

• Добър ден на вскички.Искам да попитам нещо.Всички знаем че на 1.3040-1.3060 има доста стопове.Ако бъдат ударени не е ли логично възходящото движение да продължи.Преполагам че е тъп въпроса но
                ще се радам ако някой сподели какво мисли.Успех на всички днес

Коментар

• КОМЪРДЖИ пусни си един ГЛАВЕН
                  ордер с лимит 1.31444 и не се
                  занимавай с глупости !!!
                  ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!!!

Коментар

• Хваща те, хваща. Докато слагаш къси те хваща. Когато се откажеш. Може и да тръгне надолу... Ако не се откажеш, до къде ли ще се качи?

Коментар

Говоря за всички скъсили под 1,30. Ако сте от тези кажете къде са ви стоповете. Комарджи?
                      Диме мен тази статиката не ме обхваща 18 входа имам вчера. За резултата не ме питай. Днес са само 2 засега. Късите отдавна ги затворих на лек + имах съмнение за потенциален флаг на М10 .... . в момента гледам.

Реде
                      времето на 3 ордер ми дойде.. чакам ред на 4-ти

стоп Диме 3042.... контрата е подсигурена от + за деня.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                        3442
                        А, за теб сигурно ще има специална "програма".

Коментар

• За наше съжаление стана след 11оо часа и резултатът ще видим чак в 12оо. Тезата ми е написана в този форум в понеделник.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            КОМЪРДЖИ наивник си ти.
                            Е дееее

Коментар

От понеделник давам графиките с "нЕкои" разяснения - как ще ловим стоповете на скъсилите. Да видим какво ще стане.
                              Не съм сигурен че изобщо в тази графика /у лево/ има стопове. По скоро в лявата графика няма стопове на отворени вече къси позиции. Късите позиции си фигурират у десно. В лявата графика според мен има Ордерите BUY /ако стигне еди си кво/ и чисти SELL ако стигне еди си кво/. Ама кой да ти каже, може и да има стопове Хихи, който му взеха стопа за закуска си разсъждава))

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                не бутам,
                                длъжен съм да бъда упорит на 1 час нещата са перфектни .... караш ме горната черта на канала да купувам ..... може и да стане твойта , но порок в практиката не искам да си вкарвам .... "буя" си бе около 2997 (в 9:40) от там на горе гледаш и примижаш. .... на пробив-хоризонтален не ме търси.
                                КОМЪРДЖИ наивник си ти.
                                Аз те каня любезно да искараш
                                некоя стотинка , а ти се дърпаш
                                ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!!!

Коментар

Working...
                                X