Първоначално изпратено от GoDim
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.6
Collapse
Заключена.
X
X
-
1.3030 ми изглежда логично ниво за стоп, а и като гледам от оандата май някъде там са го поставили повечето. Иначе има една теория, че тези данни за стоповете се използват за да се засили пазара в посока на стоповете, те като изгърмът ще дадът импулс за още малко нагоре в случая. Kathy Lien беше писала в последната си книга например за тва
Коментар
-
Първоначално изпратено от otbg Разгледай мнениеПродполагам тва което визира годим са стоповете на тези дето са лонгнали над 1.29..
Коментар
-
Първоначално изпратено от otbg Разгледай мнениеот къде я изрови тая графика, ето тук оригиналът:
http://fxtrade.oanda.com/analysis/forex-order-book
иначе прави впечатление от дясната оригинална графика колко много хора над 1.29 са купили и колко много (вероятно преди малко са продали) - сигурно тва ще значи обръщане на тренда за надолу
Продполагам тва което визира годим са стоповете на тези дето са лонгнали над 1.29..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
длъжен съм да бъда упорит на 1 час нещата са перфектни .... караш ме горната черта на канала да купувам ..... може и да стане твойта , но порок в практиката не искам да си вкарвам .... "буя" си бе около 2997 (в 9:40) от там на горе гледаш и примижаш. .... на пробив-хоризонтален не ме търси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеГоДим, откъде е тази графика?
Коментар
-
от къде я изрови тая графика, ето тук оригиналът:
http://fxtrade.oanda.com/analysis/forex-order-book
иначе прави впечатление от дясната оригинална графика колко много хора над 1.29 са купили и колко много (вероятно преди малко са продали) - сигурно тва ще значи обръщане на тренда за надолу
Продполагам тва което визира годим са стоповете на тези дето са лонгнали над 1.29..
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеОбърнете внимание на сините ордери над цената. Някъде до 1,3030-35. Дали това са стоповете?
Коментар
-
Според мен стоповете са в лявата таблица, а именно BUY stops около 20-30 и от там следват SELL стоповете и SELL-ове. В дясната таблица се виждат откритите дълги днес на нива 3000-3020 по нагоре са по отдавнашните които не са закрити. Това би трябвало да е силно движение нагоре над 20-30, под формата на шиш, знам ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеПопуснал си да споменеш как съчетаваш тайминга и входа .... прецизността на входа.
За рязането е така ....
Коментар
Коментар